0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Подарунок дитині на 2 роки

У 2 роки дитина активно пізнає навколишній світ за допомогою гри. У цьому віці для малюка потрібно підбирати яскраві і красиві іграшки, які будуть привертати його увагу. У той же час важливо, щоб гра виконувала дидактичну функцію, сприяла фізичному та інтелектуальному розвитку дворічної дитини. Саме цим критеріям повинен відповідати подарунок дитині на 2 роки.

Ляльки для дитячих ігор

Яка ж колекція іграшок може обійтися без красивих ляльок? Юна леді неодмінно зрадіє такому подарунку. Але що подарувати дитині на 2 роки дівчинці, якщо у неї вже є ляльки? Доповніть їх аксесуарами, наприклад, ляльковим будиночком, меблями, машинками.

Набір - лялька з одягом - це хороший спосіб тренування дрібної моторики рук. Дитині буде цікаво одягати ляльку вранці, і роздягати її ввечері, укладаючи спати. Малюк буде розігрувати різні ігрові сюжети з ляльками - знайомити їх з іншими іграшками, годувати, брати з собою на прогулянки і так далі. Такі ігри сприяють розвитку фантазії, уяви.

Самим універсальним подарунком для всіх дворічних малят буде м'яка іграшка. З нею можна не тільки грати, але і навіть засипати. Такі іграшки приємні на дотик, діти їх дуже люблять.

Плюшевая игрушка Baby Mix "Медвежонок на шаре" (P/1116-2981), с клипсом
Код 33053
 
ОТ 285
Купить
Лабиринт-каталка Слоник, МДИ
Код 32248
 
ОТ 458
Купить
Машинка-сортер с фруктами Play Smart "Автошка" JT 9170 (желтая)
Код 33900
 
ОТ 298
Купить
Развивающая игрушка Пультик (в ассортименте), (укр.)
Код 51261
 
ОТ 211
Купить

Ігри в будівництво

У дитинстві всі малюки щось будують. І для цього їм потрібен «матеріал». Як не можна краще, для дитячого будівництва підійде конструктор Лего. Краще вибирати варіанти з великими деталями. Також можна зупинити свій вибір на наборах з дерев'яними елементами, конструкторах на липучках або магнітних. Саме вони призначені для діток молодшого віку.

Будувати діти зможуть і з кубиків. Такі набори будуть виконувати ще й функцію інтелектуального розвитку, так як на більшості кубиків намальовані букви і цифри.

Презенти для фізичного розвитку

Що можна подарувати дитині на 2 роки для розвитку координації руху і швидкості реакції? Наприклад, м'яч. Також можна порадувати малюка фітболом. Його дитина зможе не тільки кидати і ловити, але ще і розгойдуватися на ньому, утримуючи баланс. М'яч або фітбол допоможе зробити гру батьків з дитиною ще більш цікавою та захоплюючою.

У 2 роки дитина вже зможе освоїти самокат. Особливо діти люблять моделі з різнокольоровими лампочками. Також в цьому віці і хлопчикові, і дівчинці знадобиться триколісний велосипед.

Пирамидка музыкальная Цыпленок, Joy Toy
Код 32442
 
ОТ 318
Купить
Игрушка Умный малыш. Домик, ТехноК
Код 29093
 
ОТ 146
Купить
Интерактивный плакат Limo Toy "Говорящий букваренок" (7002 RU)
Код 37348
 
ОТ 165
Купить
Пазл мозаика Коврик, ТехноК, 80 эл.
Код 31028
 
ОТ 123
Купить

Якщо є бажання творити

Набір для творчості - хороший подарунок на день народження дитині 2 роки. Можна піднести комплекти для малювання, куди входять фломастери, олівці, альбом. Дитячий двосторонній мольберт, на якому можна малювати різнокольоровими крейдою або маркерами - те, що треба. Найчастіше, на такі мольберти можна кріпити ще і магнітики.

У 2 роки малюка можна познайомити з іграшковими музичними інструментами. Танцювальний килимок буде стимулювати розвиток почуття ритму. На ньому дитина зможе танцювати під улюблену музику, повторюючи певні рухи.

Ліплення - прекрасний спосіб тренувати дрібну моторику рук. Для цього заняття знадобиться пластилін, спеціальне тісто, кінетичний пісок.

Все це, та багато іншого можна купити в нашому інтернет магазині Лоло. Ми пропонуємо якісні товари за невисокою ціною. Якщо, переглянувши наш асортимент, ви все ще не визначилися, що подарувати дитині на 2 роки, зверніться за допомогою до нашого менеджера. Для цього потрібно зателефонувати за вказаним на сайті номером телефону або замовити зворотний дзвінок. Наш співробітник магазину з радістю допоможе вам підібрати хороший презент для дитини, який перетворить його день народження в чудову казку, в якій збуваються всі мрії.

Лялька Evi Love, Doll Walk, Simba (в асортименті)
Код 27058
469 грн

Вік: 3+

Розмір: 12 см

Тип: ляльки класичні