0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Як підібрати роликові ковзани

01.05.2023

Кататися на роликових ковзанах люблять усі дітки. Але щоб така розвага була повністю безпечною для дитини, слід правильно вибрати дитячі ролики. І тут варто звертати увагу на багато факторів, про які ми вам сьогодні розповімо.

Купити ролики для дитини можна в інтернет-магазині Lolo. У нашому асортименті представлені різні моделі, які приємно вразять вас своєю якістю.

 

Критерії вибору

Щоб катання на роликах приносило задоволення дитині, при їх виборі слід брати до уваги:

  • Розмір та вік дитини. Якщо підбирати роликові ковзани розмір у розмір, вони можуть бути корисними юному роллеру недовго, оскільки ніжка швидко ростиме. У такому випадку слід звернути увагу на моделі, які ростуть разом з дитячою стопою. Існують варіанти, у яких завдяки спеціальній конструкції можна змінювати довжину черевика.
  • Положення коліс. Вони можуть бути розташовані в один або два ряди. Для дітей молодшого віку краще вибрати варіант з парними колесами. Фіксація. Зазвичай роликові ковзани фіксуються на нозі за допомогою шнурівки. Вона може бути класичною чи швидкою. Класичне шнурування підходить для дітей шкільного віку, підлітків. Воно просте у використанні та надійне. Швидке шнурування – полегшений варіант. Це чудове рішення для дошкільнят.
  • Захисне екіпірування. Якщо ви вирішили купити дитині роликові ковзани, вам обов'язково варто придбати їй і захисне екіпірування у вигляді шолома, налокітників та наколінників. Якщо падіння неминуче, таке екіпірування вбереже дитину від можливих травм. Підбираючи шолом, зверніть увагу на вентиляційні отвори. За їх наявності дитині буде комфортно кататися і в спеку.

– Матеріал та розмір коліс. Матеріал - важлива характеристика коліс. Рекомендуємо вибирати моделі з поліуретану або каучуку. Вони забезпечать плавну та відносно тиху їзду. Пластикові колеса, безперечно, трохи поступаються у використанні каучуковим та поліуретановим. Якщо ви вибираєте між моделями із різним діаметром коліс, краще зупинити вибір на варіанті з меншим діаметром. Для дітей оптимальними вважатимуться колеса з діаметром від 47 до 70 мм.

– Полози. Вони утримують колеса та відповідають за передачу енергії відбою до коліс. У якісних роликових ковзанів полози виготовляють із цілісного шматка матеріалу. Вони бувають алюмінієві та композитні. Для маленьких дітей краще вибирати варіанти із композитними полозами – вони гарантують кращу амортизацію.

  • Підшипники. Так називається механізм, завдяки якому обертається колесо. Вони бувають розбірні та нерозбірні. Легше підтримувати чистоту підшипників.

І на останок

Щоб покупка радувала і вас, і дитину:

  • Не ставте ціну на перше місце під час вибору. Економія тут – не найкращий варіант. Якщо правильно підберете ролики дитячі, вони прослужать дитині не один рік. Тому слід, насамперед, орієнтуватися на їхню якість, а не на дешевизну.
  • Дозвольте вашому синові або дочці самостійно вибрати їхній колір. Привабливий вигляд роликів стане ще одним стимулом кататися.
  • Не забудьте простежити, щоб на нозі дитини була шкарпетка під час примірки. Це допоможе правильно визначитися із розміром. Правильний вибір розміру дуже важливий. Адже помилка тут загрожує не лише звичайними натертостями, а й травмами гомілковостопного суглоба.

Якщо вам потрібна допомога з підбором ковзанів, ви завжди можете звернутися до менеджерів Lolo. Вони із задоволенням допоможуть вам визначитися з моделлю та підкажуть, який варіант краще вибрати. З роликовими ковзанами ваша дитина неодмінно полюбить прогулянки у парку на свіжому повітрі. Перевіримо?