0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Як вибрати надувний басейн

Літо – це час, коли найбільше хочеться поплескатися у теплій водичці та полежати на сонечку! Якщо у вас немає можливості часто виїжджати з дитиною до водойми, пропонуємо вирішити це питання, купивши дитячий надувний басейн. Як його обирати та які вони бувають? Сьогодні розповімо вам про це!

Отже, підбирати басейн для дитини слід з урахуванням її віку та особливостей самого виробу.

Глибина чаші та вік дитини

Від того, скільки років вашому синові чи дочці, залежатиме і глибина басейну.

Увага! Навіть якщо вам здається, що надувний дитячий басейн зовсім неглибокий, не залишайте дитину в ньому без нагляду ні на мить!

  • Для малюків до 1,5 років слід обирати басейн, глибиною до 17 см.
  • Дітям до трьох років можна замовити варіант із чашею до 35 см.
  • Дітки 3-7 років охоче плескатимуться у воді, якщо висота бортиків буде не більше ніж 45 см.
  • Якщо ваша дитина досягла 7-річного віку, вона може проводити час у воді, глибиною до 70 см.
  • Для підлітків підійдуть варіанти 12-15 м.

Які бувають надувні дитячі басейни?

Надувний басейн для дітей буває переважно квадратної, круглої або прямокутної форми. Але іноді можна зустріти нестандартні моделі, наприклад такі:

– З надувним дном. Воно чудово згладить усі нерівності ґрунту, які будуть під ним. У такій чаші буде комфортно сидіти і лежати.

– З плоским дном. Такі варіанти добре підійдуть для дітей до 7 років, адже по плоскому дну можна переміщатися без труднощів. Це хороший варіант для водних ігор.

  • З кільцями. Коли конструкцію надувають, кільця піднімаються вгору і формують додатковий захист з боку бічних стінок.
  • З дахом, тентом чи іншими надувними фігурками, наприклад, пальмами, тваринами тощо. Такі варіанти чудово підходять для встановлення на відкритій місцевості, адже всі елементи над чашею з водою захищатимуть дітей від палючого сонця.
  • Басейн-манеж. Особливість такого різновиду полягає в тому, що його стінки – пружні.
  • Із фонтанчиками. У таких варіантах струмінь води може бити з верху або з дна конструкції.
  • Ігрові комплекси. Усередині таких чаш можуть бути всілякі сходинки, гірки, сидіння тощо. Такі ігрові комплекси викликають у дітей особливий інтерес та бажання проводити у них час.

Чому варто купити саме надувний дитячий басейн?

Відповідь на це питання дуже проста: надувний басейн для дітей має безліч переваг. Він:

  • Простий в експлуатації. Використовуючи насос, ви зможете надути його за лічені хвилини. А якщо модель невелика, то надути його можна і без насоса. Поміняти воду в чаші можна, не використовуючи спеціальне обладнання.
  • Не займає багато місця у складеному вигляді. На відміну від каркасного варіанта, питання, де зберігати надувний басейн у вас навряд чи з'явиться – для нього знайдеться місце навіть у невеликій коморі. А якщо ви збираєтеся взяти його в поїздку, то зможете легко покласти в багажник авто.
  • Не має високих вимог до місця встановлення. Розташувати виріб можна практично в будь-якому місці. Головне, щоб поверхня була рівна та утрамбована.
  • Доступна ціна. Вартість дитячих надувних басейнів набагато нижча, ніж, наприклад, каркасних моделей, що робить їх доступнішими для українських сімей.

Дитячий надувний басейн – оптимальний аксесуар для відпочинку дітей. Сучасні моделі відрізняються високою якістю, оригінальним дизайном (можуть бути не тільки однотонними, а й зі смішними малюнками, що зображують усіляких мультиплікаційних героїв) та простотою у використанні. У магазині дитячих товарів Lolo ви зможете легко знайти оригінальні надувні басейни для дітей різного віку.