0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Як підібрати надувний матрац

Тепла пора року – ідеальний період для відпочинку на природі та воді. Допоможе урізноманітнити ваш відпочинок з дитиною дитячий надувний матрац. На ньому дітки можуть поплавати у воді або просто полежати на траві та прийняти сонячні ванни. Як правильно вибрати такий матрац? У цьому вам допоможуть наші прості поради.

Особливості вибору дитячого надувного матраца

Перед тим, як придбати надувний матрац, ознайомтеся з нашими ТОП-5 рекомендаціями щодо його вибору. Отже, переглядаючи пропонований асортимент, завжди звертайте увагу на:

 

  • Безпеку виробу. Це найважливіший чинник, який слід брати до уваги. На поверхні матеріалу не повинно бути гострих країв або елементів. Міцності матеріалу має бути достатньо для того, щоб витримати вагу дитини. Зазвичай зрозуміти, чи витримає виріб вагу свого майбутнього господаря чи ні, можна за тим, для якого віку він призначений. Таку інформацію виробник вказує на упаковці.
  • Форму та розмір. Дитина повинна повністю поміщатися на матраці – це забезпечить її безпеку на воді. Рекомендується вибирати вироби прямокутної форми для старших дітей, а для молодших можна зупинити вибір на варіантах овальної або круглої форми, можна у вигляді різних предметів, наприклад, морозива на паличці, ананаса, половинки кавуна і т.д.
  • Якість матеріалу та виконання. Виріб із високоякісного матеріалу стійкий до пошкоджень, механічного впливу. Особливо важливо приділити увагу матеріалу, якщо ви робите покупку для маленької дитини. Один із найпопулярніших варіантів матеріалу для надувних матраців – щільний вініл.
  • Комфорт використання. Вам доведеться надувати і спускати дитячий матрац, тому перевірте відразу, чи є на ньому додатковий захисний клапан. Також наголошується, що зручніші у використанні моделі з ручками або іншими елементами, які можна використовувати як ручки – тоді вам чи дитині буде нескладно носити його.
  • Додаткові функції. Деякі сучасні моделі можуть мати тримачі для напоїв, вбудовані іграшки, козирки для захисту від палючого сонця і т.д. Такі елементи зроблять дозвілля дитини на воді ще більш комфортним і приємним.

Види надувних матраців за принципом використання

Надувні матраци використовуються не тільки для того, щоб плавати на них. Вони бувають для відпочинку:

– На суші. Зазвичай зверху вони мають флокований матеріал. Він відрізняється високою міцністю, має злегка оксамитову поверхню і протиковзкий ефект. Флоковане покриття легко очищається від бруду. На матраці з таким покриттям можна відпочивати і на дачі, і на природі.

  • Біля водойми. Такі варіанти виготовляють із тоншого матеріалу, ніж моделі для активного відпочинку. Їх можна використовувати лише для відпочинку на воді. Асортимент надувних матраців дуже великий – є різні забарвлення та форми, популярні моделі оригінальних форм у вигляді солодощів, тварин, іграшок тощо. Такі аксесуари для відпочинку грають усіма фарбами веселки або можуть бути прозорими з різнокольоровими блискітками всередині. Ці матраци неодмінно радуватимуть і вас, і вашу дитину. Вага виробів цього різновиду невелика.
  • Комбіновані. Вони – універсальні, мають флоковане покриття та підходять і для плавання, і для сну.

В інтернет-магазині товарів для дітей Lolo можна замовити сучасні різнокольорові та оригінальні надувні матраци для дітей, які ідеально підійдуть для відпочинку на будь-якій водоймі – озері, річці, морі тощо. Великий вибір форм і кольорів порадує навіть найвибагливіших батьків.

Акція
Матрац, Intex (в асортименті)
Код 87865
395 грн
212 грн

Матеріал: високоякісний ПВХ

Тип: матраци та плотики

Матрац з принтом, Intex (в асортименті)
Код 47902
217 грн

Матеріал: ПВХ

Тип: матраци та плотики

Надувний матрац Неон, Intex (в асортименті)
Код 60175
222 грн

Матеріал: вініл

Тип: матраци та плотики

Акція
Надувний матрац, Intex (синій)
Код 79468
840 грн
610 грн

Матеріал: флок, ПВХ

Тип: матраци та плотики

Надувний матрац, Intex (синій)
Код 79599
929 грн

Матеріал: флок, ПВХ

Тип: надувні вироби

Надувний матрац, Intex (зелений)
Код 79645
784 грн

Матеріал: флок, ПВХ

Тип: матраци та плотики