0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Пляшки для води з трубочкою Автобус

22.08.2023

Відчуй себе унікальним з незвичайною пляшкою у формі автобуса

Переваги вибору пляшечок-автобусів
Пляшка-іграшка

Улюблена поїлка стане чудовою іграшкою

Легко мити

Знімна кришка забезпечує швидке та зручне очищення

Яскраві кольори

Три світлі відтінки, які підходять хлопчикам та дівчаткам

Герметична

Ущільнена кришка запобігає витіканню напоїв при нахилі та перевертанні

Ремінь на плече

Регулюється під зріст дитини та дозволяє носити пляшечку с собою

Відмінною особливістю пляшечок - є поєднання високої якості та зручності

Що входить в комплект? Розберемося детальніше

Прозора пляшечка с трубочкою в середині автобуса

Пляшечка, об’ємом 500 мл, оснащена силіконовою соскою-поїлкою та трубочкою, що забезпечує зручне пиття під час прогулянок та занять спортом. Комплект виготовлений з високоякісного ударостійкого пластику - тритану, який є безпечним для здоров’я дитини. Матеріал не вбирає запахи, витримує падіння, не змінює колір.

Ознайомитись детальніше:

Знімний чохол-іграшка автобус, з ремінцем на плече

Автобус має чотири рухомі колеса, які забезпечують плавний рух іграшки. На корпусі знаходяться два кріплення для ремінця, який регулюється по довжині та підходить для будь-якого зросту дитини. На нижній частині іграшки розташована кнопка, яка дозволить з легкістю відкрити пляшечку.

Ознайомитись детальніше:

Чому саме пляшечка-автобус?

Переглянемо основні переваги

Регулювання довжини ременя

Ущільнювальне силіконове кільце

Довговічна силіконова соска

Безпечне блокування кришки

Поєднання користі та розваги в одній пляшці

Більшість батьків завжди хочуть кращого для своєї дитини. Хоча, всі діти різні, але активний відпочинок і постійний рух та розвиток — це те що необхідно кожному малюку. Тому пляшечка-автобус завжди допоможе втамувати спрагу, навіть в найспекотніший день. Завдяки досить великому об’єму, батькам більше не прийдеться хвилюватися щодо підтримки водного балансу в організмі дитини протягом навантаженого дня. Улюблений напій - сік, чай, або вода - тепер завжди буде під рукою.

Завдяки нестандартному і яскравому дизайну, пляшечка приверне увагу кожної дитини. Малюкам завжди важко займатися однією справою протягом тривалого часу, будь то розумові навантаження, або тренування у спортивних секціях, тому іграшковий автобус допоможе переключити увагу та дати можливість трохи відпочити. А завдяки зручному ременю через плече, дитина всюди зможе носити пляшечку з собою, не беручі зайву сумку чи рюкзак.

Пляшечка-автобус — це практичний та універсальний подарунок дитині будь-якого віку на будь-яке свято, адже це та річ, яка щодня стане у нагоді та не буде пилитися на полиці. А завдяки високоякісним та довговічним матеріалам, як самої поїлки, так і іграшки, цей подарунок стане вірним другом вашій дитині на довгий час.

Комплектація:
Оберіть колір
 

Пляшка для води з трубочкою дитяча Автобус (синя), 500 мл — це не просто зручна поїлка для дітей, а й іграшка з рухомими колесами, з якою можна погратися будь-де і будь-коли. Вона ідеально підходить для активних малюків, яким необхідно втамовувати спрагу протягом дня. Велика місткість пляшки дозволяє брати на прогулянку до 500 мл напою. А плечовий ремінь забезпечує мобільність іграшки-поїлки, тому більше нема потреби носити з собою додаткову сумку. Пляшка має яскравий дизайн і точно приверне увагу кожної дитини. Ця пляшечка підходить для дітей різного віку і стане чудовим подарунком на найближче свято.

930 грн
586 грн
Купити  пляшку
37% знижка

Пляшка для води з трубочкою дитяча Автобус (жовта), 500 мл — це універсальна поїлка-іграшка, яка підійде як хлопчикам, так і дівчаткам різного віку. Завдяки досить великому об’єму пляшки дитина зможе втамувати спрагу протягом дня в будь-який час. А іграшка автобус дозволить розслабитись, та трішки погратися після розумових чи фізичних навантажень. Плечовий ремінь допоможе з легкістю носити улюблений напій з собою і захистить пляшечку від небажаних падінь навіть під час бігу. Пляшка має яскравий дизайн і точно приверне увагу кожної дитини, тому вона стане чудовим подарунком на день народження або на інше свято.

930 грн
586 грн
Купити  пляшку
37% знижка

Пляшка для води з трубочкою дитяча Автобус (рожева), 500 мл — це поїлка-іграшка для діток різного віку. Ця пляшечка 2в1, стане незамінним супутником вашій дитині протягом всього дня, під час прогулянок с друзями, чи на заняттях спортом. Досить великий об’єм поїлки дозволяє залити достатню кількість улюбленого напою, а плечовий ремінь допоможе всюди носити його з собою. Іграшка автобус дозволить переключити увагу і трохи відпочити під час насиченого дня. Пляшка має яскравий дизайн і точно приверне увагу кожної дитини, тому вона стане чудовим подарунком на день народження або на найближче свято.

930 грн
586 грн
Купити  пляшку
37% знижка
Дивитись усі пляшечки Автобуси
Фото

Ознайомтеся з фото пляшечок-автобусів різних кольорів.

Питання-відповіді

Пляшки виготовлені з ударостійкого та безпечного пластику - тритану, який часто використовується в дитячих іграшках та посуді. Соска-поїлка та трубочка із міцного силікону, захищеного від прокусування. Колеса автобуса виготовлені з щільної кольорової гуми, що сприяє реалістичному сприйняттю гри.

*колір та зовнішній вигляд іграшки можуть дещо відрізнятися від зображених на фото, з причин передачі кольору монітором користувача.

Пляшечка призначена для дітей віком від 3-х років. 

Для того, щоб попити води дитині достатньо натиснути кнопку на зворотній частині автобуса. Для запобігання проливанню рідини, кришка пляшки оснащена ущільнювачем, тому щоб налити воду в пляшку маленькій дитині може знадобитися допомога дорослих.

Так, пляшечка легко дістається з автобуса, тому дитина може вийняти поїлку і помістити в автобус свої улюблені маленькі іграшки.

Ремінь регулюється по довжині, його можна носити як на плечі, так і на руці, тому ви зможете налаштувати його під будь-який зріст і побажання дитини. Навіть дорослий зможе допомогти дитині та носити пляшечку через плече.

Якщо куплений у нас товар Вам не підійшов, Ви можете його повернути протягом 14 днів з моменту покупки при наявності чека, цілісної пакування та відсутності ознак використання (окрім товарів, що не підлягають обміну та поверненню). При поверненні вартість доставлення оплачує покупець.

Купувати на нашому сайті безпечно
Ми не вимагаємо обов’язкової передплати
Сплатити можна при отриманні у поштовому відділенні