0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Конструктори будиночків та візків Sembo Block

14.09.2023

Фантазуй та збудуй власний світ розваг та відпочинку

Особливості конструкторів Sembo Block
Розвиток

Гра з конструкторами розвиває дрібну моторику рук та уяву дітей

Реалістичність

Споруди пропорційні реальним та виконані з високою деталізацією

Мініатюри

В наборах присутні мініатюрні фігурки тематичних персонажів

Рухомі деталі

У кожній моделі наявні рухомі частини, що сприяє розвитку сюжету

Сумісність

Блоки в комплектації різних наборів сумісні між собою

Відмінною особливістю конструкторів будиночків та візків Sembo Block є рухомі елементи та висока деталізація

Наводимо декілька прикладів втілених у різних наборах

Зменшені копії реалістичних місць з фантастичними елементами

В кожному наборі конструкторів присутньо безліч різноманітних елементів та модулів які доповнюють модель магазину чи кафе, придають їй реалістичності, що робить гру більш захопливою та цікавою. При цьому, кожний набір прикрашений яскравими деталями, які надають будиночку казковості та привабливості. Також, в конструкторах цієї серії присутні маленькі тематичні персонажі які допоможуть реалізувати справжню сюжетно-рольову гру.

Подібні елементи присутні в моделях:

Рухомі елементи та підсвітка

Колеса які обертаються, двері та вікна, що відкриваються та закриваються, та, навіть світло, яке можна ввімкнути коли темнішає. Тепер можна гратись навіть ввечері, відтворюючи реальний час доби та погоди за вікном. Блочні конструктори - це не просто іграшка, а окремий світ який заохочує дитину творчо мислити, розвиватися та фантазувати створюючи свою власну модель гри.

Подібні елементи присутні в моделях:

Кожна модель має рухомі елементи та модулі

Розглянемо деякі приклади

Колеса, що обертаються

Двері, що відкриваються

Борти та люки, що відкидаються

Антени та інші рухомі деталі

Розвиваючі можливості конструкторів Sembo Block

Дитячі психологи вважають, що якісний конструктор розвиває навички для адекватного сприйняття навколишнього світу. За допомогою цієї іграшки дитина не тільки захопливо проводить час, але й прививає собі самостійність, посидючість і уважність. Головне завдання батьків заохочувати дитину до розвивально-ігрового процесу. В цьому їм допоможуть конструктори будиночків та візків Sembo Block.

Поєднуючи деталі конструктора, дитина вчиться робити точні рухи, складаючі все більш складні моделі з кожним разом. Щоб з'єднати невеликі детальки одну з одною, пальчикам доведеться добре попрацювати, що принесе дитині велику користь. Будь-яке конструювання передбачає різноманітні маніпуляції руками, а отже розвиває дрібну моторику та інтелект.

Складання елементів та деталей за схемою розвиває емоційно-вольову сферу дитини, та цілеспрямованість. Сумісність блоків з різних наборів конструктору Sembo Block сприяє розвитку творчих здібностей та уяви внаслідок втілення власних задумів малюка.

Можливість використання зменшених моделей магазинів, кафе, перукарень, виробляє у дитини навички спілкування та поведінки у громадських місцях, а маленькі фігурки людей та аксесуари сприяють розвитку уяви та фантазії. З кожним зібраним конструктором дитина може розвивати історію гри, будуючи власні вулиці, квартали та площі. Рухомі елементи які присутні в моделях створюють умови для повної взаємодії персонажів з їх місцем знаходження, які дозволяють дитині повністю поринути в атмосферу гри.

Можна створити ціле місто з окремих наборів
Авто
Кількість деталей:
604 шт.
Розмір пакунку:
25х19х5 см

Конструктор Автомобіль з фруктовим десертом із серії Food Snacks допоможе створити дитині власне вуличне кафе солодощів і пригостити їми своїх друзів. Конструктор це прекрасна розвиваюча іграшка, яка відкриває простір для творчості, дає дитині можливість виявити свої здібності та допомагає розвивати їх. Конструктори можуть покращувати логіку та уяву, фантазію та мислення.

37% знижка
Кількість деталей:
638 шт.
Розмір пакунку:
25х19х5 см

Конструктор Автомобіль з картоплею фрі та бургерами із серії Food Snacks, в якій можна зібрати своє авто для торгівлі смачною вуличною їжею. Тепер дитина зможе створити власне кафе мрії на колесах! Конструктор це прекрасна розвиваюча іграшка, яка відкриває простір для творчості, дає дитині можливість виявити свої здібності та допомагає розвивати їх. Конструктори можуть покращувати логіку і уяву, фантазію та мислення.

37% знижка
Дивитись усі конструктори Авто
Mini Street View
Кількість деталей:
71 шт.
Розмір пакунку:
18х13,5х4,2 см

Конструктор Весільний салон із серії The Mini Street View City, де можна збирати різні магазини, кафе, ресторани та інші будівлі, створюючи з них цілі квартали міста. Цей конструктор допоможе дитині побудувати свій унікальний салон та відчути себе у ролі продавця весільних суконь. Конструктор це прекрасна розвиваюча іграшка, яка відкриває простір для творчості, дає дитині можливість виявити свої здібності та допомагає розвивати їх. Конструктори можуть покращувати логіку та уяву, фантазію та мислення.

37% знижка
Кількість деталей:
74 шт.
Розмір пакунку:
18х13,5х4,2 см

Конструктор Магазин для геймерів із серії The Mini Street View City, де можна збирати різні магазини, кафе, ресторани та інші будинки, створюючи з них міні вулиці міста. Цей конструктор допоможе дитині поринути у світ ігор, включити фантазію та самостійно розвинути ігровий сюжет. Конструктор – це чудова розвиваюча іграшка, яка відкриває простір для творчості, дає дитині можливість виявити свої здібності та допомагає розвивати їх. Конструктори можуть покращувати логіку та уяву, фантазію та мислення.

37% знижка
Дивитись усі конструктори Mini Street View
Street View Light
Кількість деталей:
314 шт.
Розмір пакунку:
22,5х18х6 см

Солоденький апельсиновий магазинчик морозива вже чекає на маленьких ласунів!
Цей яскравий помаранчевий будиночок створений для веселих рольових ігор. Він наповнений реалістичними функціями, включно з деталями інтер’єру, що дасть дитині змогу проявити свою фантазію та будівельні здібності на повну!
Конструктор містить 314 детальок. Крім самого будиночка, до набору входить моделька продавчині, зелений листочок апельсина, два ріжки морозива і сніжинки для прикраси даху, а також вивіска та велосипед із валізкою. А ще головна родзинка цієї серії конструкторів — світлодіодний елемент для освітлення магазинчика й неповторної атмосфери вечірнього містечка. Тепер гратися в темряві буде ще цікавіше!
Наш будівельний набір не тільки розвиває творчість та уяву, але й гарантує безпеку та високу якість виробу. Він виготовлений із високоякісного, нетоксичного й переробленого ABS-пластика. Краї та кути цеглинок були ретельно відполіровані, щоб уникнути травмування рук. Нехай ваша дитина зануриться у світ солодкого задоволення та творчості із цим апельсиновим будиночком! Замовте його просто зараз і подаруйте вашій дитині незабутні моменти радості та розвитку.

37% знижка
Кількість деталей:
298 шт.
Розмір пакунку:
22,5х18х6 см

Наша новинка — фруктовий будиночок у формі пітаї — створений, щоб викликати хвилю емоцій та веселощів завдяки реалістичним функціям та продуманим деталям.
Ви не уявляєте, як мило виглядає цей магічний будиночок із секретом! Хоча зовні він здається невеликим, всередині міститься ціле соко-фруктове виробництво! А завдяки світлодіодним вітринам магазинчик може працювати навіть із настанням темряви! Гайда до нас!
Усі будівельні блоки виготовлені з нетоксичного матеріалу ABS з високим рівнем безпеки. Вони не мають запаху, гладкі на дотик, барвисті та міцні, щоб забезпечити безпеку та задоволення під час гри.
Цей світлодіодний будиночок у формі пітаї стане найкращим подарунком для вашої дитини віком 6+. Він не тільки забезпечить їй із друзями веселощі та розваги, але й сприятиме розвитку творчості та уяви, а завдяки дрібним деталям покращить навички зорово-моторної координації.
Подаруйте малюку незабутні моменти та безмежну радість у світі фруктового будиночка!

37% знижка
Дивитись усі конструктори Street View Light
Street View
Кількість деталей:
136 шт.
Розмір пакунку:
15,5х23,5х4 см

Конструктор Манікюрний салон із серії Street View, подарує дитині незабутні враження та занурить її у світ краси. Тепер можна створити власний куточок моди, фантазувати, приводити клієнтів-подружок та створювати власну сюжетну рольову гру! Конструктор – це чудова розвиваюча іграшка, яка відкриває простір для творчості, дає дитині можливість виявити свої здібності та допомагає розвивати їх. Конструктори можуть покращувати логіку та уяву, фантазію та мислення.

37% знижка
Кількість деталей:
129 шт.
Розмір пакунку:
15,5х23,5х4 см

Конструктор Парфумерний магазин із серії Street View, де можна збирати різні громадські місця-будови, такі як кафе, ресторани та інші будиночки, створюючи цілі квартали, площі та вулиці. Завдяки цьому набору дитина спробує себе у якості парфумера та порине у власний світ різноманітних ароматів. Конструктор – це чудова розвиваюча іграшка, яка відкриває простір для творчості, дає дитині можливість виявити свої здібності та допомагає розвивати їх. Конструктори можуть покращувати логіку та уяву, фантазію та мислення.

37% знижка
Дивитись усі конструктори Street View
Street View Cafe
Кількість деталей:
143 шт.
Розмір пакунку:
15,5х23,5х4,3 см

Конструктор Піцерія із серії Street View City, дозволить вашій дитині збудувати власне кафе з улюбленою піцою, та запросити до себе друзів. Завдяки нашим наборам дітки можуть утворювати цілі квартали з кафе, ресторанами, та улюбленими магазинами, придумувати різноманітні сюжети у власних іграх. Конструктор – це чудова розвиваюча іграшка, яка відкриває простір для творчості, дає дитині можливість виявити свої здібності та допомагає розвивати їх. Конструктори можуть покращувати логіку та уяву, фантазію та мислення.

37% знижка
Кількість деталей:
121 шт.
Розмір пакунку:
15,5х23,5х4,3 см

Конструктор Магазин чаю з молоком із серії Street View City, в якій можна збирати різні кафе, магазини, кав'ярні, ресторани та інші будинки, створюючи із них міні вулиці та квартали міста. Влаштуйте власну чайну церемонію у себе вдома! Розігруйте цікаві сюжети та фантазуйте з нашими наборами. Конструктор – це чудова розвиваюча іграшка, яка відкриває простір для творчості, дає дитині можливість виявити свої здібності та допомагає розвивати їх. Конструктори можуть покращувати логіку та уяву, спонукати до мислення.

37% знижка
Дивитись усі конструктори Street View Cafe
Mobile shop
Кількість деталей:
119 шт.
Розмір пакунку:
23,5х18,8х4,5 см

Конструктор Візок для продажу аксесуарів, із серії The Mini Street View Cart, в якій можна збирати різні візки для вуличної торгівлі, та створювати свою унікальну торгову площу. Це прекрасна іграшка, що розвиває дрібну моторику, уяву та фантазію. Хороший дитячий конструктор відкриває простір для творчості, дає дитині можливість виявити свої здібності та допомагає розвивати їх. Таке заняття може покращувати логіку та стимулювати мислення.

37% знижка
Кількість деталей:
131 шт.
Розмір пакунку:
23,5х18,8х4,5 см

Конструктор Візок для продажу напоїв із серії Mobile shop, в якій можна збирати різні теліжки для вуличної торгівлі. Завдяки цьому конструктору дитина зможе спробувати себе в ролі торгівця різними смачними напоями та вигадати власний ігровий сюжет.
Конструктор - прекрасна розвиваюча іграшка, яка відкриває простір для творчості, дає дитині можливість виявити свої здібності та допомагає розвивати їх. Конструктори можуть покращувати логіку та уяву, фантазію та мислення.

37% знижка
Дивитись усі конструктори Mobile shop
Питання-відповіді

Блоки та фігурки конструктору виготовлені з якісного міцного пластику барвистих кольорів, що не містить шкідливих для здоров’я речовин*.

*колір та зовнішній вигляд іграшки можуть дещо відрізнятися від зображених на фото упаковки чи зібраної моделі, з причин передачі кольору монітором користувача

Вік дітей*, для якого пристосований кожний конструктор, вказаний у тексті опису конкретного товару або на зображенні коробки конструктору з лицьової, або бокової сторони. Також інформацію про товар ви можете дізнатися за телефонами (093) 859-73-65, (068) 552-97-91, (099) 539-41-09 у менеджера інтернет-магазину (з 10.00. До 18.00)

*Конструктор містить дрібні деталі, та не пристосований для дітей віком 0-3 років.

У комплекті кожного набору є докладна і зрозуміла інструкція зі збирання конструктора. Процес збирання розділений на етапи. На кожній сторінці перелічені всі деталі, необхідні для кожного наступного етапу.

Фігурки мають рухомі руки та ноги, що збагачує гру новими захопливими сюжетами. Руки фігурок прилаштовані для утримування мініатюрних аксесуарів, що обов’язково точно сподобається дітям.

Деталі та блоки конструктору, вироблені з якісного міцного пластику, мають стандартизованої форми та роз’єми та сумісні з деталями та блоками конструкторів інших світових виробників.

Якщо куплений у нас товар Вам не підійшов, Ви можете його повернути протягом 14 днів з моменту покупки при наявності чека, цілісності пакування і відсутності ознак використання (окрім товарів, що не підлягають обміну та поверненню). При поверненні вартість доставлення оплачує покупець.

Купувати на нашому сайті безпечно
Ми не вимагаємо обов’язкової передплати
Сплатити можна при отриманні у поштовому відділенні