0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Як утеплити дитячу коляску?

Коли в родині народжується малюк, має бути чимало покупок. І одна з найбільших і важливих – це придбання коляски. Вибираючи її, необхідно враховувати багато різних моментів: підібрати відповідний діаметр коліс, додаткові аксесуари, якісну підвіску і шасі, вибрати модель з хорошою оббивкою і так далі. Нюансів так багато, що молоді батьки про один з них часто забувають. А саме про те, як вони будуть використовувати коляску в холодну пору року. Чи дозволить матеріал, яким обшита люлька і прогулянковий блок, використовувати її взимку? І ось тоді постає питання: як утеплити коляску на зиму для немовляти. Робити це можна і навіть необхідно. Але як утеплити її правильно - так, щоб малюк міг не просто лежати в колисці, закутаний, як капуста, але ще і міг ворушити ручками і ніжками.

Конверт Kinder Comfort Vlies (в ассортименте), подкладка - флис
Код 39391
 
ОТ 800
Купить
Конверт на овчине Kinder Comfort Arctic Fashion (в ассортименте)
Код 57977
 
ОТ 750
Купить
Конверт на овчине Kinder Comfort Warm Fashion (в ассортименте)
Код 57978
 
ОТ 700
Купить
Конверт прогулочный утепленный Twins (в ассортименте)
Код 77432
 
ОТ 378
Купить

Які матеріали можна використовувати для утеплення

Як утеплити коляску на зиму? Один з найпростіших способів - використовувати чохли. Вони бувають різними:

  • вкладиші;
  • накидки;
  • для ніжок;
  • конверти.

Вкладиш потрібно акуратно укладати на дно і по бортику люльки. Їх шиють з овчини, флісу, штучного хутра. Часто виробники відшивають чохли-вкладиші під певний бренд. На це потрібно звертати увагу, так як чохол для однієї моделі дитячої коляски може не підійти для іншої. Тому перед покупкою такого аксесуара потрібно виміряти розміри люльки і зіставити їх з розмірами чохла.

Можна придбати водонепроникний чохол в формі накидки. Його потрібно надягати на коляску зверху. Чохол захистить її від вітру, снігу, сльоти, дощу. Такий аксесуар може бути не тільки водонепроникним, але і легким.

Утеплити прогулянкову коляску на зиму можна за допомогою захисного чохла на ніжки. Є коляски, у яких він йде в комплекті, в деяких моделях його потрібно купувати окремо. Він захищає малюка від вітру і холоду тільки по пояс.

Для утеплення можна використовувати конверт. Це своєрідний одяг для новонародженого. Він зігріває набагато краще, ніж будь-який інший чохол. Конверт може мати різні застібки, липучки, блискавки. Це робить його практично герметичним. Малюкові в такому конверті будуть не страшні холод і протяги. Конверти для немовлят багатофункціональні. Коли дитина виросте з нього, конверт можна використовувати як ковдрочку або підстилку в санки. Такі аксесуари можна придбати з овчини або синтепону, бувають і пухові варіанти.

Як правильно одягати дитину в холодну погоду?

Взимку дитина повинна відчувати себе вільно в одязі, не потрібно кутати її настільки сильно, щоб їй було важко поворухнути ручками або ніжками. Найкраще, щоб у малюка було стільки ж шарів одягу, скільки і у батьків або трохи більше. Наприклад, на термобілизну (маєчку і підштаники) можна надіти кофтину з флісу і штани, а зверху - комбінезон. Цього буде достатньо, щоб дитині було тепло навіть у сильний мороз.

Утеплення відповідно до сезону

Холодно може бути не тільки взимку, тому утеплювати коляску може виникнути необхідність і навесні, і восени. Якщо на вулиці ще «золота осінь», не варто кутати малюка в сто одежинок - потрібно діяти поступово і підходити до вирішення питання комплексно. Утеплити прогулянкову коляску можна за допомогою легкого матраца з льону або кокоса. Малюка можна вкрити м'яким пледом або ковдрою з флісу. З цього ж матеріалу можна використовувати конверт. Якщо вашій дитині три роки або більше, то її прогулянкову коляску можна і зовсім не утеплювати. Буде достатньо всього лише добре одягнути дитину.

Конверт Kinder Comfort Arctic (в ассортименте), подкладка - овчина
Код 39393
 
ОТ 750
Купить
Конверт Kinder Comfort Grand (в ассортименте), подкладка - овчина
Код 39392
 
ОТ 750
Купить
Конверт зимний Womar 06 (в ассортименте)
Код 39172
 
ОТ 590
Купить

Взимку краще покласти в люльку матрац і ковдру тепліше. Також можна використовувати обрізаний туристичний килимок або каремат. Якщо в комплекті з коляскою є накидка на ноги, не забудьте взяти її з собою на прогулянку на вулицю. Виходячи з дому з дитиною в зимовий час, краще завжди брати з собою про запас ковдру з флісу. Також не потрібно забувати про чохли від снігу. Його теж потрібно надягати на коляску. Виробник не укомплектував коляску таким аксесуаром? Тоді використовуйте сітку від москітів. Взимку дуже важливо, щоб до дитини не проникнув сніг.

Сподіваємося, в нашій статті ви змогли почерпнути цікаву для себе інформацію про те, як утеплити дитячу коляску на зиму. Дотримуйтесь простих порад, і нехай кожна ваша прогулянка з малюком буде в задоволення!

Конверт Drive, Kinder Comfort (в асортименті)
Код 38958
1 300 грн