0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Які пляжні іграшки краще взяти дитині на річку чи озеро?

15.07.2024

Нинішнього року літо радує теплом. А деякі дні – особливо спекотні. Чим зайнятися такої пори? Найкращий спосіб провести дозвілля спекотним літом - вирушити до річки або на озеро. Якщо ви йдете із дитиною, то які пляжні іграшки краще взяти із собою, щоб вона із задоволенням гралася з ними? Рекомендуємо вам надувні пляжні іграшки, пістолети, набори для гри в піску. На які моделі звернути увагу, - про це читайте далі.

Ігри з піском: не тільки цікаво, а й корисно

Чи знаєте ви, що ігри з піском – це не тільки цікаво, але ще й корисно для дитини? Такі розваги не лише розслаблюють, а й:

  • мають терапевтичний ефект;
  • тренують дрібну моторику рук і тактильні відчуття;
  • розвивають творчі нахили малюка;
  • вчать досягати поставленої мети;
  • стабілізують емоційну сферу.

Для гри з піском малюкові знадобляться пляжні дитячі іграшки: набори з пасочками, лопатками, грабельками, лійки та відерця – з їх допомогою дитина зможе будувати дороги та лабіринти, величезні замки із піску, створювати справжні архітектурні шедеври.

Пляжні іграшки для хлопчиків неодмінно повинні включати у свій перелік і іграшкову вантажівку з великими колесами та кузовом, який може перекидатися. У такому разі дитина зможе «розбити» справжнє будівництво поряд із вашим місцем відпочинку: ось вантажівка везе пісок, а тут із неї робітники починають будувати нові будинки. Такі ігри відмінно тренують фантазію, логічне та просторове мислення.

В інтернет-магазині товарів для дітей Lolo дитячі іграшки для піску та річки представлені у великому асортименті. Тут ви знайдете набори з пасочками різної форми: овочі та фрукти, тварини, морські мешканці, транспорт; набори з грабельками, лопатками, відерцями і т.д. Великі пластикові вантажівки також у хорошому асортименті представлені у Lolo. Наприклад, вантажівка Маг, Orion із лопаткою в наборі – ідеальний варіант для ігор із піском.

Пісочний набір, ТехноК
Код 34023
94 грн
Совок малий №1, Orion (в асортименті)
Код 34285
10 грн
Набір пасочок Лагуна, Ecoiffier
Код 37216
112 грн

Надувні іграшки

Дитячі іграшки для озера не можуть обійтися без надувних кругів, нарукавників, надувних басейнів та жилетів. Завдання водоплавних іграшок – забезпечити безпеку малюка на воді. Сьогодні дитячі нарукавники та жилети – це не просто елементи безпеки, а ще й оригінальні дитячі аксесуари, прикрашені яскравими квітами та малюнками. З їхньою допомогою дитина легко зможе утримуватися на воді.

Гумові надувні круги – ще одна яскрава деталь, без якої не обійтися на пляжі з дитиною. У Lolo ви знайдете яскраві надувні круги, які привертатимуть увагу малюка: у вигляді солодкого пончика з присипкою, яскравих тварин (левенят, черепашок, жабок та інших). Підліткам точно сподобаються прозорі кола із квіточками. Надувні кола у вигляді серця або з яскравими пайєтками - чудові пляжні іграшки для дівчаток. З ними дітки будуть із великим задоволенням проводити час у воді, а ви будете впевнені у їхній безпеці.

Крім надувних кіл, налокітників та жилетів, рекомендуємо звернути увагу на оригінальні дитячі пляжні іграшки від Lolo:

  • ігровий центр Веселка з розпилювачем від Інтекс – ідеальний спосіб освіжитися, якщо на вулиці спекотно;
  • надувний ігровий центр Карета для принцеси з надувними конями (у справжньої принцеси обов'язково має бути така карета);
  • надувний мотоцикл – для маленьких байкерів;
  • надувні дитячі матраци – вони невеликі і добре підходять для маленьких діток.

Яскраві надувні дитячі іграшки для пляжу – невід'ємний елемент веселого та безпечного дитячого відпочинку на річці чи озері.

Водна зброя – весела дитяча розвага

Що може бути цікавіше та радісніше для дітей, а ніж гра із водною іграшковою зброєю на березі озера чи річки? Такі іграшки «стріляють» водою. У нашому інтернет-магазині Lolo іграшкова водна зброя представлена ​​у великому асортименті. У нас ви зможете купити:

1. Водні пістолети. Якщо ви не знаєте, які пляжні іграшки для дітей вибрати, рекомендуємо зупинити вибір на водних пістолетах. Це компактна та легка іграшка. Її дитина зможе утримувати в одній руці. Водні пістолети можуть мати невеликий резервуар для води, також бувають моделі з окремим резервуаром-рюкзаком. Такі іграшки стріляють водою не дуже далеко, тому їх можна використовувати для ближнього бою.

2. Бластер. За розміром бластер більший, ніж пістолет, а отже, і резервуар для води у нього теж більший. Таку іграшку дитина зможе тримати як однією, так і двома руками. Водні бластери «стріляють» далі, ніж пістолети. Є моделі, які можуть подавати воду одночасно у два сопла.

3. Водяний насос. Така іграшка набирає воду і одразу стріляє нею. Працює за принципом звичайного повітряного насоса (тільки замість повітря використовується вода; заправляти водний насос можна прямо з озера або з річки).

Водяний бластер Торрент, Nerf
Код 112040
460 грн
Водяний бластер Гідро Фрінзі, Nerf
Код 112042
1 175 грн

Що ще взяти із собою з дитиною на пляж

Пляжна сумка для іграшок повинна мати всередині не тільки іграшки, але й інші важливі аксесуари, які неодмінно знадобляться вам на пляжі з дітьми. Отже, щоб ваш відпочинок із дітьми був приємним та корисним, рекомендуємо вам також взяти із собою:

1. Плавки для хлопчика та купальник для дівчинки. Краще переодягнути в них дитину вже на пляжі, щоб вона не потіла в них дорогою на річку. Слідкуйте, щоб в трусиках не накопичувався пісок після купання – це може спровокувати подразнення.

2. Змінний одяг. Додаткові шортики та футболка ніколи не будуть зайвими на пляжі. Якщо дитина намочить одяг, у якому ви прийшли на річку, вам завжди буде, у що її переодягнути.

3. Косинка чи панамка. Їх узяти із собою треба обов'язково. Інакше дитина може отримати тепловий або сонячний удар.

4. Декілька рушників. Якщо ви вирушили з дитиною на пляж, то запасний пляжний рушник (а краще – кілька) обов'язково має бути у вашому арсеналі речей.

5. Сонцезахисний крем. Як і панамка та пляжні іграшки – сонцезахисний крем слід обов'язково взяти із собою. Після купання рекомендуємо наносити сонцезахисні засоби повторно. Для дітей краще вибирати креми з високим ступенем захисту.

6. Вода. Поповнювати водні запаси організму – критично важливо у спеку. Пам'ятайте, що на пляжі у вас має бути чиста негазована вода, а ось від молока, кисломолочних продуктів та морсів краще відмовитись – вони можу швидко скиснути через високу температуру.

7. Перекус. Як перекус для дитини можна взяти фрукти або овочі, ягоди, печиво, бублички.

Коли краще вирушати на пляж з дитиною?

Щоб пляжний відпочинок був повністю безпечним і для вас, і для дітей, необхідно правильно підбирати час для нього. Перебувати на пляжі тоді, коли сонце знаходиться в зеніті, небезпечно не тільки для дітей, але й для дорослих, оскільки в цей час можна отримати сонячні опіки.

Оптимальний період для перебування на пляжі з дитиною – від 7.00 до 10.00. У вечірні години можна виходити на пляж не раніше ніж після 16-ї години.

Пам'ятайте! Коли б ви не відправилися з дитиною на пляж, рекомендуємо вам по можливості перебувати на сонці під навісом або під пляжною парасолькою. Це вбереже і вас, і вашу дитину від можливих сонячних опіків та теплового удару.

Тепер ви знаєте, які недорогі іграшки для піску та річки краще взяти з собою для відпочинку з дитиною. А переглянувши каталог іграшок Lolo, ви зможете замовити їх, не виходячи із дому. Яскраві надувні круги, набори для гри з піском, машинки з великими колесами та оригінальна іграшкова водна зброя – у нас є пляжні іграшки, які неодмінно зацікавлять ваших дітей. З ними ваш відпочинок буде веселим та незабутнім!

Коробко Марія
Автор статті:
Коробко Марія