0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Кращі дитячі Горщики

На думку психологів, найкраще привчати малюка до горщику у віці від 18 до 24 місяців. В цей час у дитини з'являється усвідомлений рефлекс. Для того, щоб звикання проходило якомога легше, краще вибирати класичні моделі. В такому випадку, малюкові буде простіше зрозуміти, для чого потрібен цей предмет. Але в магазинах товарів для дітей дуже багато різних варіантів. Як правильно вибрати дитячий горщик – саме про це ми розповімо в нашій статті.

На що варто звертати увагу при виборі?

Якщо ви ще не знаєте, як вибрати дитячий горщик, рекомендуємо прислухатися до порад. Отже, в першу чергу, товар повинен відповідати анатомічній формі дитячого тіла. Краще зупиняти свій вибір на виробах з гладкого і приємного на дотик матеріалу. Найпоширеніші варіанти - пластикові. Їх «побратими» - емальовані горщики - швидко охолоджуються, мають велику вагу.

Детский горшок ТехноК, (креслице)
Код 29003
 
ОТ 100
Детский горшок ТехноК
Код 29004
 
ОТ 47
Горшок-кресло Tega Mis Beige Pearl (MS-012)
Код 40604
 
ОТ 185
Горшок "Лапки" 5156 (в ассортименте)
Код 50797
 
ОТ 129

Якщо є спинка - це додатковий «плюс», так як дитині буде зручно сидіти на горщику, як на стільці. Добре, якщо отвір широкий. В іншому випадку, його краї можуть «упиватися» в тіло малюка. Щоб вибрати стійкий горщик, краще придивитися до моделей з широкою основою.

Хочете, щоб дитина з раннього дитинства була самостійною? Вибирайте модель з ручками, за них дитина зможе легко підняти його і вилити вміст в унітаз. Виробники пропонують варіанти з гумовою профілактикою в нижній частині. Вона запобіжить можливому ковзання по підлозі. Щоб привернути увагу малюка, можна вибрати горщик з кумедними малюнками. Цікавим варіантом буде яскрава аплікація, яка світиться в темряві. Вона допоможе дитині швидко відшукати горщик, коли в приміщенні темно. Якщо у вас не завжди буде можливість виливати вміст в унітаз, рекомендуємо придбати модель з кришкою.

Для виготовлення таких дитячих аксесуарів використовуються різні речовини. Кращі дитячі горщики зроблені з матеріалу з антимікробними добавками. Це оптимальний варіант для діток, у яких є алергія. Сучасні дитячі горщики виготовляють з пластмас високої якості на точному обладнанні. Вони не мають сторонніх запахів, міцні. Термін служби у таких моделей - досить тривалий. Крім цього, сучасні виробники пропонують стільчики з музичним супроводом, трансформери, з іграшками і так далі, тому вибрати є, з чого. Сподіваємося, що наша стаття допомогла вам зрозуміти основні критерії, за якими потрібно здійснювати вибір.