0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Розвиваючі іграшки для дітей-час вчитися і розвиватися

Вступ до лав першокласників або в групу садка – це важливий період в житті дитини, етап, з якого починається дорослішання, який вимагає виконання певних правил. Як допомогти дитині пристосуватися до нового етапу життя? Це можна зробити за допомогою розвиваючих іграшок, які будуть розвивати саме ті якості та вміння, які стануть в нагоді дитині під час навчання.

Пирамидка музыкальная Цыпленок, Joy Toy
Код 32442
 
ОТ 300
Игрушка Умный малыш. Домик, ТехноК
Код 29093
 
ОТ 129
Конструктор - кубики Хуторок, Орион (29 дет.)
Код 28965
 
ОТ 333
Игра Simba "Рыболов"
Код 26925
 
ОТ 99

Отже, що потрібно розвивати у дитини, який готується до школи або садочка?

1. Бажання і вміння вчитися. Щоб навчальний процес проходив легко, у дитини повинна бути розвинена пам'ять, уява, мислення. Задіюючи саме ці якості, діти дошкільного віку відкривають для себе щось нове. У 5-7 років дитина вже не тільки сприймає інформацію в готовому вигляді, але і самостійно знаходить відповіді на питання, які його цікавлять. Допитливий малюк формує систему з різних понять, аналізує і порівнює їх. Найкраще дошкільнику вдається це робити за допомогою гри.

Набори від Vladi Toys «Академія розвитку» як не можна краще підійдуть для цього. Кожен ігровий набір складається з яскравих карток, на яких позначені певні об'єкти і явища: професії людей і машини, які їм відповідають, цифри і певну кількість різних фігурок, букви і предмети, назви яких починаються на цю букву, тварини і т.д.

2. Творче мислення. Воно дозволяє мислити не за шаблоном. Уміння креативити допоможе дитині знаходити вихід з різних життєвих ситуацій.

Безсумнівно, творче мислення допоможе розвинути конструктор на шурупах 5 в 1. Деталі такого конструктора можна з'єднувати практично в будь-якій послідовності. Це дозволяє збирати різні об'єкти: машинки, млини, роботів, крани. Кількість іграшок з конструктора буде залежати тільки від фантазії малюка.

Лабиринт с бусинами Lucy&Leo "Бегемот" (LL129)
Код 32216
 
ОТ 166
Мозаика Цветной мир (220 элементов), ТехноК
Код 29161
 
ОТ 70

3. Логічне мислення. Безліч завдань зі шкільних підручників вирішується за допомогою логічного мислення. Те ж саме стосується і повсякденного життя. Саме логічне мислення дозволяє приймати певне рішення, доводити свою правоту, пояснювати свою точку зору.

Для розвитку логічного мислення прекрасно підійде набір першокласника у вигляді валізки з магнітною дошкою і поверхнею для малювання. У валізці є різнокольорові магніти у вигляді геометричних фігур і інших предметів. За допомогою таких елементів дитина зможе викладати різні тематичні картинки, поміркувавши, які саме магнітики використовувати для цього. Також в комплекті є декілька маркерів і губка для їх стирання. Малюк зможе малювати на спеціальній поверхні валізки, доповнювати свої малюнки магнітами, створюючи унікальні малюнки.

4. Просторове мислення. Саме воно дозволяє створювати в голові об'ємні 3D картинки, розглядати їх деталі під різними кутами. Такі здібності в майбутньому стануть в нагоді дитині не тільки на уроках геометрії, але і в процесі орієнтування на тій чи іншій місцевості. Просторове мислення допоможе відшукати сторони горизонту, правильний напрямок руху.

Які іграшки допоможуть розвинути такий тип мислення? Для цього можна використовувати 3D лото - тематичні ігри-посібники «Пори року». У різних наборах є елементи для збірки 3D галявини в різні пори року разом з лісовими мешканцями.

5. Комунікативні навички, вміння вести діалог з співрозмовником

Коли малюк піде в школу або садок, йому доведеться навчитися спілкуватися з великою кількістю людей різного віку - з однокласниками (в школі), одногрупниками (в садку), вчителями та вихователями. Тому важливо, щоб у дитини були добре розвинені комунікативні навички. У цьому допоможуть ігри, в яких потрібно грати мінімум удвох, наприклад, дитячі настільні ігри, «Великий бізнес», «Гіпермаркет», «Морський бій», «Дюймовочка», «Маленький принц. Галактика »і так далі.

Дитячий інтернет магазин Лоло пропонує широкий вибір розвиваючих іграшок для дітей, які готуються до садка або першого класу. У нас можна замовити доставку вподобаної іграшки в будь-який регіон України, а також отримати консультацію менеджера і допомогу з вибором.

Мозаїка-пазли Килимок, ТехноК, 40 дет.
Код 29165
102 грн

Вік: 2+

Матеріал: пластик

Вид: мозаїка

Мозаїка 7, ТехноК, 300 дет.
Код 29078
290 грн

Вік: 5+

Матеріал: пластик

Вид: мозаїка

Конструктор магнітний Magnetic (LT1005), 8 дет.
Код 55319
140 грн

Вік: 3+

Матеріал: магніт, пластик

Вид: магнітні

Тема набору: архітектура, будівлі

Мозаїка 4, ТехноК, 340 дет.
Код 29075
249 грн

Вік: 5+

Матеріал: пластик

Вид: мозаїка

Мозаїка 6, ТехноК, 140 дет.
Код 29077
237 грн

Вік: 5+

Матеріал: пластик

Вид: мозаїка

Гра-шнурівка з липучками Уважний малюк, Vladi Toys
Код 52007
161 грн

Вік: 3+

Матеріал: картон

Вид: шнурівки

Акція
Настільна гра Головоломка. Пірати, Vladi Toys
Код 60950
152 грн
96 грн

Вік: 5+

Матеріал: картон

Тип: розвиваючі

Акція
Настільна гра Модні дітки, Vladi Toys
Код 88180
346 грн
243 грн

Вік: 3+

Матеріал: картон

Тип: розвиваючі