0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Як вибрати дитяче автокрісло для новонароджених?

Як тільки в сім'ї з'являється малюк, батьки починають купувати для нього корисні і необхідні аксесуари, одяг, розвиваючі іграшки, предмети меблів, щоб створити максимально комфортні умови для зростання і розвитку. У перелік корисних аксесуарів входить автокрісло, представлене п'ятьма основними категоріями. Для самих маленьких пасажирів розроблено і випускається дві групи автокрісел-0 і 0+, розраховані на вагові категорії до 10 або до 13 кг.

Автокресло Britax-Romer Baby-Safe i-Size Storm Grey (серое)
Код 39374
 
ОТ 4100
Автокресло Britax-Romer Baby-Safe Plus SHR II Flame Red (красное)
Код 34824
 
Нет в наличии
Автокресло Adamex Kite (в ассортименте), эко-кожа 100%
Код 46282
 
ОТ 3500
Автокресло Carlo, Bair (черное)
Код 79749
 
Нет в наличии

Щоб впоратися з поставленим завданням і підібрати потрібний варіант для свого малюка, батьки повинні заздалегідь ознайомитися з видами автокрісел, їх головними характеристиками, особливостями.

Різновиди автокрісел для новонароджених

На сьогоднішній день, вітчизняні та європейські виробники пропонують два види автокрісел для новонароджених:

  • Автолюльки. Це конструкції, розраховані на малюків від народження до 6-7 місяців, вага яких не перевищує 10 кг. Автолюлька - це утримуючий пристрій, в якому дитина розташовується горизонтально. Встановлюється автолюлька на задньому сидінні перпендикулярно руху машини (ніжки дитини спрямовані до дверей), займаючи таким чином два місця. Фіксується маленький пасажир за допомогою внутрішніх ремінців безпеки. Автолюлька зручна, безпечна для тривалих поїздок дитини в автомобілі, оскільки в ній малюк почуває себе, немов в колясці. Іноді такі автолюльки використовуються для транспортування малюків із захворюваннями хребта.
  • Автокрісла-переноски, іменовані як «бебі-кокони». Це конструкції, які користуються попитом серед дбайливих батьків, оскільки вони досить універсальні - їх використовують в якості перенесення, гойдалки або стільчика. Автокрісла-перенесення призначені для дітей вікової групи 0-12 місяців, вага яких не перевищує 13 кг. Встановлюється конструкція на задньому або передньому сидінні проти руху транспортного засобу. Як механізм фіксації можна використовувати штатні ремені машини або надійну систему Isofix. Деякі моделі можуть встановлюватися на шасі коляски. Дана модель оптимально підходить для нетривалих подорожей малюка в автомобілі.

Підібрати комфортний та безпечний утримуючий пристрій для самого маленького пасажира допоможе не тільки ознайомлення з різноманіттям моделей, а й деякі корисні рекомендації.

Автокресло Britax-Romer Baby-Safe Plus SHR II Black Marble (черное с оранжевым)
Код 34822
 
Нет в наличии
Автокресло Kappa, Bair (фиолетовое)
Код 82565
 
Нет в наличии
Автокресло Verdi Mirage 03 Green (зеленое)
Код 38276
 
ОТ 1950
Автокресло Bertoni Lifesaver Grey (серое)
Код 42128
 
ОТ 1455

Як вибрати дитяче автокрісло для новонародженого

Вибирати дитяче автокрісло краще з так званої приміркою, уклавши дитину в автолюльку, однак якщо покупка здійснюється через інтернет-магазин, де, як правило, більший вибір, а також нижче вартість, то слід звернути увагу на:

  • Матеріали виготовлення, які повинні мати високі показники гипоаллергенности, екологічності. Уподобання потрібно віддавати натуральним дихаючим тканинам, що забезпечує правильний мікроклімат всередині. Чохол конструкції повинен обов'язково зніматися для чищення або прання.
  • Габарити автолюльки, які повинні відповідати вазі, зросту дитини.
  • Функціональність моделі. Чим новіший виріб, тим він більш вдосконалений і зручний під час експлуатації.
  • Комплектацію автокрісла. Чудово, якщо конструкція укомплектована додатковими аксесуарами - ортопедичний вкладишем, який рекомендують ортопеди і педіатри, утепленим чохлом, актуальним для холодного періоду, сонцезахисними шторками, іншими предметами. Аксесуари забезпечують максимальний комфорт дитині.
  • Наявність ручки для перенесення, яка дозволяє вкласти дитину в крісло і переносити в ньому.
  • Якість сполучних механізмів, що забезпечують цілісність і довговічність виробу.
  • Позиційність елементів - регульований кут нахилу спинки.
  • Спосіб кріплення дитячого автокрісла в автомобілі - за допомогою штатних ременів або інноваційної системи Isofix.

Крім того, обов'язковим є наявність відповідних сертифікатів, що підтверджують якість, надійність виробу, а також можна поцікавитися, чи проходила дана модель випробування, про що повинне свідчити спеціальне маркування.