0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Як вибрати магнітний конструктор і скільки він коштує?

Магнітний конструктор - це іграшка, яка з'явилася на ринку дитячих товарів відносно недавно. Але за досить короткий час такий вид розваги став улюбленим у багатьох хлопчиків і дівчаток. Якщо ж і ви вирішили порадувати свого малюка таким подарунком, тоді рекомендуємо прочитати нашу статтю, де ми розповімо, як вибрати магнітний конструктор і скільки він коштує.

Особливості іграшки

Як виглядає магнітний конструктор? Чим він відрізняється від звичайного? Головна відмінність в способі з'єднання його деталей. У новинки немає звичних нам пазів для з'єднання, так як деталі притягуються один до одного магнітами. Частини магнітного конструктора виготовлені з пластику. Найчастіше їх роблять у формі різних геометричних фігур: квадратів, кіл, прямокутників, трикутників і т.д. Щоб роз'єднати їх, дитині потрібно буде докласти невелике зусилля. Елементи можуть притягатися магнітами під будь-яким кутом.

Магнітний конструктор дуже корисний для малюків. Він має багато переваг:

  • Розвиває дрібну моторику рук. Перебираючи і зчіплюючи складові набору між собою, малюк буде вдосконалити роботу кисті, тренувати м'язи. Це послужить відмінною підготовкою руки до листа.
  • Розвиває уяву. Збираючи деталі, дитина буде постійно думати, як їх з'єднати між собою, підбираючи різні варіанти.
  • Різноманітність іграшек. Набори з геометричними деталями практично універсальні - з них можна збирати кожен раз новий об'єкт. Головне - фантазія!
  • Розвиває посидючість. В процесі будівництва дитині потрібно бути посидючим і спокійним. Приділяючи грі багато часу, малюк зможе легко розвинути в собі ці якості. А вони знадобляться йому потім в школі.
  • Міцність іграшок. Магніт всередині деталей добре тримає їх в певному положенні, тому зібрані з конструктора предмети чудово утримують форму.
  • Розвиває навички проектування. Збираючи деталі, дитина вчиться будувати - він знайомитися з такими поняттями, як пропорція і стійкість.
Конструктор магнитный Magnetic Sheet, 46 дет.
Код 65557
 
ОТ 638
Конструктор магнитный Magnetic, 20 дет.
Код 54672
 
Нет в наличии
Конструктор магнитный, Magic Magnetic, 26 дет.
Код 77427
 
ОТ 443
Конструктор магнитный, Magic Magnetic, 6 дет.
Код 52588
 
ОТ 95

Види

Щоб визначитися, який магнітний конструктор вибрати, потрібно спочатку ознайомитися з їх видами. Вони відрізняються один від одного за формою деталей. Елементи конструктора можуть бути у вигляді:

  • стрижнів (паличок) з магнітами на кінцях;
  • геометричних фігур;
  • деталей для збірки тієї чи іншої фігурки, наприклад, мультиплікаційного персонажа, робота або тварини;
  • елементи з нанесеними принтами, наприклад, із зображенням деталей будинку - стін, даху і т.д.

Також елементи наборів можуть бути плоскими або об'ємними.

Особливості вибору

Вибираючи магнітний конструктор, потрібно звертати увагу на:

  • матеріал, з якого він виготовлений, - найчастіше це ударостійкий нетоксичний пластик; рідше можна зустріти набори, основа елементів якого виготовлена з дерева. Такі варіанти набагато важче і дорожче, але вони більш екологічні, оскільки виготовлені з натурального матеріалу.
  • Кількість деталей. Чим їх більше, тим ширше поле фантазії буде у дитини. У нашому інтернет магазині LOLO представлені набори з різною кількістю елементів: від 8 до 104 шт.
  • Сила магніту. Чим вона вища, тим надійніше буде з'єднання елементів. Чим більше магнітиків всередині деталі, тим вище буде і сила магніту.
  • Вік. Виробники іграшок зазвичай завжди вказують, для якого віку вона призначена - дотримуйтесь їхніх рекомендацій.
  • Розмір частин. Для дітей молодшого віку краще вибирати набори з деталями як можна більшого розміру.
  • Тематика. У продажу є набори для складання конкретних предметів, об'єктів, а також варіанти, з яких можна зібрати практично будь-який об'єкт.

Ціни на магнітні конструктори різні. Вони залежать від бренду, якості і кількості елементів. В дитячому інтернет магазині Лоло ціновий діапазон конструкторів з магнітами становить від 83 до 815 грн.

Конструктор магнітний Magnetic, 46 дет.
Код 45354
813 грн

Вік: 3+

Матеріал: пластик, магніт

Кількість деталей: 46 дет.

Вид: магнітні

Тема набору: архітектура, будівлі