0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Що подарувати дівчинці на 10 років?

10 років - перший ювілей, якого дівчинка чекає з особливим трепетом, як і подарунків в цей день. Що подарувати сучасній дівчинці 10 років? Цим питанням задаються всі запрошені гості на дитяче свято. Інтернет магазин дитячих товарів Лоло пропонує оригінальні ідеї подарунків дівчинці 10 років.

Сучасні транспортні засоби

Новий велосипед - мрія багатьох дівчат. Також її порадують і інші сучасні засоби пересування:

  • гіроскутери,
  • электробайки,
  • электросамокати,
  • моноколеса.

Такий презент призведе дівчинку в справжнє захоплення! Якісні дитячі транспортні засоби будуть радувати дитину багато років.

Не варто також забувати і про ролики, скейтборди, самокати - вони розвивають швидкість реакції, уважність і спритність дівчинки.

Детские ролики (розовые), (34-39)
Код 78406
 
ОТ 585
Самокат трюковой, iTrike (в ассортименте)
Код 83025
 
ОТ Нет в наличие
Снегоход Kidigo "Авто"
Код 64880
 
ОТ 2200
Шведская стенка "0-220" Green, (зеленая)
Код 33772
 
ОТ 1338

Пам'ятний презент

Подарунок дівчинці повинен надовго залишитися в пам'яті. Як підібрати подарунок, щоб він надовго запам'ятався? Подаруйте святкову фотосесію - запрошений фотограф може зробити оригінальні фото у вас вдома, в кафе або на вулиці в гарну погоду. Також разом з дівчинкою можна відвідати фотостудію. Це дозволить їй відчути себе справжньою моделлю. Якісні фотографії будуть довго нагадувати про пам'ятний день.

Мастер-клас

У різних навчальних і розважальних закладах є великий вибір навчальних майстер-класів для дітей, які навчать дитину ліпити з глини, випікати пряники, варити карамель і піч вафлі, створювати справжні живописні шедеври.

Десятирічній дівчинці, напевно, захочеться освоїти техніку квілінгу - створення оригінальних фігурок з тонких смужок. У майбутньому можна буде придбати набори для квілінгу, з яких маленька рукодільниця вже вдома самостійно створить оригінальні прикраси. Також дівчинку може зацікавити в'язання гачком або спицями, вишивка, малювання піском.

Подарунок-враження

Дитячі подарунки можуть бути не тільки матеріальними, це можуть бути і враження. 10-річній дівчинці можна запропонувати:

  • прогулянку на конях;
  • плавання з дельфінами;
  • мильне шоу;
  • відвідування аквапарку;
  • квест-кімнату і т.д.

Модний одяг

Дівчинці 10 років можна подарувати модний одяг. Якому стилю віддає перевагу іменинниця? У пошані зараз спортивний і офісний стилі. Якщо ж ви боїтеся помилитися, тоді піднесіть дитині подарунковий сертифікат. В такому випадку, дівчинка зможе сама з мамою піти в магазин і вибрати собі вподобаний одяг.

Приємним подарунком до першого ювілею будуть і модні аксесуари. Це можуть бути, як ювелірні прикраси, так і оригінальні дитячі сумочки, гаманці, набори для прикраси волосся, капелюшки, косметички і т.д. Також не забудьте про всілякі аромати - вони також порадують дівчинку. Ну і, звичайно ж, маленькій модниці допоможе створити оригінальний образ дитяча косметика. Її виготовляють з безпечних для дитячого здоров'я матеріалів, які не можуть нашкодити юній шкірі.

Іграшки

Як би там не було, дівчинка в 10 років - це все ще дитина, якій також припадуть до смаку іграшки. Але тільки їх доведеться підбирати з особливою ретельністю. Дівчинка в цьому віці з особливим азартом буде розгадувати головоломки. Вони продаються різного рівня складності.

Мягкая игрушка Hansa "Шимпанзе" 25 см (2306)
Код 32930
 
ОТ 450
Настольная игра Мегаполия, Danko Toys, (рус.)
Код 41388
 
ОТ 55
Набор для творчества Fashion Bag, Danko Toys, в ассортименте
Код 33534
 
ОТ 131

Настільні логічні ігри дозволять дівчинці зібрати своїх рідних і друзів за грою. Правильно підібрана гра буде розвивати увагу, логічне мислення дитини.

Конструктори з великою кількістю деталей - відмінний спосіб розвинути кмітливість і потренувати дрібну моторику рук. Чим більше деталей в наборі, тим цікавіше дівчинці буде збирати нову іграшку.

В інтернет магазині Лоло ви знайдете товари для дітей, які порадують іменинницю будь-якого віку. Переглядайте асортимент, вибирайте і радуйте свою маленьку принцесу оригінальними подарунками!

Набір для творчості My Color Case, Danko Toys (в асортименті)
Код 36400
248 грн

Матеріал: фарби, тканина

Вид: малювання

Мольберт магнітний двосторонній Вінні Пух
Код 38130
646 грн

Матеріал: дерево

Вид: мольберти, дошки для малювання

Електронна гітара Дівочий стиль, Simba
Код 26950
1 199 грн

Тип: музичні інструменти