0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Які бувають іграшки на радіокеруванні для хлопчиків?

Іграшки, про які мріє кожен хлопчик, - це іграшки на радіокеруванні. І виконати цю дитячу мрію зараз зовсім нескладно. В інтернет магазині дитячих товарів LOLO є різні іграшки для хлопчиків на радіоуправлінні. Про те, які вони бувають, ми і розповімо в нашій статті.

Радіокеровані іграшки для хлопчиків: різновиди

У продажу є різні іграшки, якими можна управляти за допомогою спеціального пульта дистанційного керування. Найпопулярніші - машинки, вертольоти, танки, судномоделі, фігурки. Розглянемо кожну категорію.

Радіокеровані машинки

Це одна з найбільших категорій іграшок на радіокеруванні. Сюди відносяться автомобілі, призначені для ігор в приміщенні і на вулиці. Ще є моделі для гонок по шосе або по бездоріжжю. Всі радіокеровані машинки можна поділити на:

  • шосейні;
  • позашляховик;
  • міні- и макромоделі.

При цьому кожен вид має свої підвиди.

Катер на радиоуправлении Syma "Pioneer"
Код 61259
 
ОТ 2250
Яхта на радиоуправлении Speed Boat Super Yacht, Maisto Tech
Код 84982
 
ОТ 1125
Катер на радиоуправлении Speed Boat Police, Maisto Tech
Код 84981
 
ОТ 1125

Машинки на радіоуправлінні часто виглядають дуже реалістично, адже їх виготовляють в певному масштабі до справжніх моделей. Масштаб може бути різним: 1 до 5, 1 до 8, 1 до 14 і т.д.

Машинки можуть мати двигун внутрішнього згоряння або електричний. Джерелом живлення можуть служити батарейки або акумулятор, який можна заряджати.

Радіокеровані танки

Іграшкові танки, як і машинки, виглядають дуже реалістично. В деякі моделі вмонтований датчик, який здатний визначити, чи потрапить по ньому снаряд іншого танка, а також визначає напрямок пострілів.

Майже всі танки мають гармату, що стріляє пневматичною зброєю або інфрачервоними променями. Патрони - пластикові кульки - можуть долати відстань до 40 м. Корпус іграшкового танка найчастіше виготовляється з пластика або пластмаси, але зустрічаються моделі з корпусом з алюмінію або інших матеріалів.

Машинка игрушечная на радиоуправлении "Rock Crawler Extreme"
Код 22731
 
ОТ 1709
Трагги Himoto Centro Brushed E18XT (в ассортименте)
Код 51127
 
ОТ 2750
Шорт-корс микро HB Toys Muscle 4WD (HB-DK4302)
Код 51101
 
ОТ 490

Радіокеровані судномоделі

У продажу є багато видів іграшкових судномоделей на радіоуправлінні. Їх все можна розділити на кілька категорій:

  • яхти;
  • катера;
  • підводні лодки.

У свою ж чергу катери бувають:

  • з бензиновим двигуном - швидко набирають швидкість;
  • з електродвигуном і спортивним дизайном, якщо корпус такої моделі не має пошкоджень, то потопити його дуже складно;
  • міні-моделі на електродвигуні - маневрені і швидкі;
  • з двигуном внутрішнього згоряння - розвивають високу швидкість, галасливі.

У дитячих радіокерованих підводних човнів проста конструкція. Вони можуть занурюватися на глибину до 1 м. Професійні моделі набагато складніше, їх функції набагато розширені.

Вітрильні яхти на радіокеруванні дуже красиві, мають високу деталізацію. Можуть мати електродвигун або двигун внутрішнього згоряння. Навіть найпростіша модель яхти на радіокеруванні може легко стати найулюбленішою у дитини.

Радіокеровані фігурки

У цю категорію можна віднести іграшки у вигляді роботів або домашніх тварин. Сучасні роботи виглядають дуже реалістично - можуть нагадувати прибульців, футуристичних істот з майбутнього, супергероїв і т.д. Такі іграшки часто мають звукові або світлові ефекти, можуть реагувати на звуки.

Іграшкова тварина на радіоуправлінні може стати відмінним другом для дитини. Найпоширеніші моделі для хлопчиків - це собачки. Вони можуть гавкати, виконувати різні команди. Якщо ви хочете подарувати дитині домашнього вихованця, то спочатку можна порадувати його іграшковим цуценятком. З його допомогою хлопчик усвідомлює, що за вихованцем потрібно доглядати і дбати.

Усі дитячі іграшки на радіоуправлінні оригінальні і цікаві. Будь-який вибраний вами варіант неодмінно сподобається дитині і подарує йому години захоплюючої гри.

Катер на радіокеруванні Racing Boat, Fei Lun (в асортименті)
Код 51167
3 200 грн

Вік: 5+

Матеріал: пластик

Тип: водний транспорт