0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Як вибрати м'яку іграшку правильно

Для більшості дітей, незалежно від віку, плюшева забава – одна з улюблених, бажаних іграшок. М'які іграшки нерідко стають кращими друзями для дітей - з ними грають, розмовляють, діляться секретами, сплять, ходять на прогулянки. Обіймаючи і тискаючи улюбленого плюшевого ведмедика або ушастика, малюк розвиває моторику, відточує тактильне сприйняття, спілкування. Крім того, м'які звірятка, вихованці, казкові персонажі та інші забави - це не тільки об'єкт розваги, але також інструмент пізнання навколишнього світу.

Щоб плюшева забава збереглася на довгі роки і стала спогадом про прекрасне дитинство, необхідно уважно підійти до її вибору. Щоб придбати відповідну модель текстильної іграшки дитині, необхідно керуватися деякими критеріями вибору.

Як вибрати м'яку іграшку - корисні поради

Плюшева забава - це універсальний подарунок, представлений величезним модельним різноманіттям (тварини, комахи, морські мешканці, пупси, машинки, мультиплікаційні герої, зірочки, сонечка, м'ячики, брязкальця, подушки та інше), тому його можна подарувати і однорічному малюку, і школяру або підлітку. Вибираючи, потрібно враховувати вік, стать, смакові переваги дитини, а також звернути увагу на:

  • Габарити виробу. Для малюків до двох років краще купувати невеликі, легкі, не дуже строкаті моделі, висота яких коливається в межах 10-40 см.
  • Матеріал, з якого виконано виріб. Іграшки можуть бути зшиті з штучного хутра, бавовни, льону, вовни, велюру, флісу, оксамиту, проте віддавати перевагу потрібно натуральним матеріалам, особливо, якщо іграшка купується для малюків, які все пробують на зуб.
  • Міцність швів, від яких безпосередньо залежить довговічність. Якісна м'яка іграшка мають міцні, рівні шви, добре і акуратно закріплені деталі (носики, очі, бантики, предмети одягу).
Мягкая игрушка Алина Мишка-Малышка № 1 60 см
Код 23258
 
ОТ 321
Мягкая игрушка Алина Розовая Пантера № 3 125 см
Код 23241
 
ОТ 586
Мягкая игрушка «Гиббон» Hansa
Код 32979
 
ОТ 1100
Мягкая игрушка Алина Пчелка "Мелисса" №3 53 см
Код 23245
 
ОТ 386
  • Безпека. Всі матеріали повинні бути гіпоалергенні, з нульовою токсичністю, не мати вираженого запаху, не залишати слідів фарби. Якісний текстильний виріб витримує численні машинні прання.
  • Якість внутрішнього наповнювача. Це може бути холлофайбер, поролон, синтепон, пластикові кульки, які роблять плюшевого друга більш живим, рухливим.
  • Довжину ворсу. Для молодшої вікової категорії краще купувати м'які моделі з коротким ворсом, оскільки довгий може стати середовищем для накопичення пилу і мікробів.
  • Забарвлення. Чим реалістичніше забарвлення виробу, тим воно безпечніше для дитини. Занадто яскраві іграшки можуть негативно позначатися на психіці і зорі.

Крім того, якісна м'яка іграшка повинна мати гігієнічний сертифікат, відповідати всім стандартам якості. Дотримуючись основних правил вибору, кожен батько неодмінно придбає своїй дитині найкориснішу, красиву і якісну м'яку тваринку, пупса або подушку.

Акція
М'яка іграшка-брелок Черепаха, 16 см
Код 76980
222 грн
109 грн

Тип: тваринки