0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Як вибрати інтерактивну іграшку

Гармонійний розвиток дітей неможливий без гри. За допомогою різних забав та ігрових наборів малюк пізнає себе, навколишній світ, вчиться спілкуванню, у нього формуються деякі творчі навички. Саме тому не варто купувати першу-ліпшу іграшку в магазині, необхідно ретельно і відповідально вибирати інтерактивну забаву дитині.

Щоб купити правильну, корисну, і цікаву для малюка ігрову конструкцію, слід, перш за все, розуміти, як вибрати інтерактивну іграшку ...

Важливі критерії вибору розумних іграшок

Интерактивні играшки – це дитячі конструкції, які взаємодіють з дітьми. На відміну від звичайних механічних забав, вони реагують на дії дитини, обмінюються з нею певною інформацією, допомагаючи при цьому малюку пізнавати навколишній світ, розвиватися всебічно. При покупці розумної забави дитині необхідно враховувати його інтереси, вік, стать, а також звертати увагу на:

  • Якість матеріалів виробу. Інтерактивні конструкції виготовляються з міцної пластмаси з нульовою токсичністю і зносостійкого гіпоалергенного текстилю.
  • Деталізацію. Конструкція не повинна містити гострі, занадто дрібні, колючі елементи. Всі деталі повинні бути надійно закріплені.
  • Функціонал виробу. Більшість моделей оснащені світловими і звуковими опціями.
  • Дизайн і забарвлення. Кольорове поєднання не повинні негативно впливати на психіку і зір крихти.
  • Наявність відповідних сертифікатів.
Музыкальный проектор Baby Mix "Краб" (PL-381457)
Код 36895
 
ОТ 137
Интерактивная игрушка "Автотренажер" (916)
Код 32393
 
ОТ 276
Интерактивная собачка Лакки
Код 45088
 
ОТ 380
Песик типа Chi Chi Love
Код 55917
 
ОТ 493

Крім того, важлива простота конструкції, оскільки забава повинна бути зрозумілою для дитини. Найбільш привабливими для малюків вважаються моделі, з якими можна щось робити - розбирати, збирати, трансформувати, а також ті, що сприяють формуванню у дитини бажання самостійно діяти, виконуючи певні завдання.

Що розвивають інтерактивні іграшки?

Вплив інтерактивних іграшок на дітей багатогранний. Практично всі такі іграшки здатні розвивати, удосконалити, тренувати ряд здібностей, навичок:

  • Візуальне сприйняття. Це розвивають практично всі види ігрових конструкцій.
  • Логіка, пам'ять, мислення. Цьому сприяють різні іграшкові інтерактивні гаджети - планшети, плакати, телефони, комп'ютери.
  • Тактильне сприйняття. Для цього підходять інтерактивні тварини.
  • Творчість, фантазія. Для цього підійдуть різноманітні ігрові панелі з багатим функціоналом.
  • Координація рухів / моторика ручок. Це розвивають практично всі розумні забави.
Музыкальный телефон Play Smart "Детский смартфон" (7614)
Код 38136
 
ОТ 120
Интерактивная игрушка "Божья коровка" (82721ABCD)
Код 37814
 
ОТ 218
Переговорное устройство Alex Toys "Talking Tube" (450_330)
Код 14645
 
ОТ 1440

Малюкам до одного року підійдуть всілякі мати і килимки, музичні мобілі/дуги/каруселі, брязкальця, тварини. Для дітей 12-24 місяців корисними будуть інтерактивні панелі, плакати, що говорять, пупси і звірятка, а також музичні книжечки. Починаючи з трьох років, асортимент ігрових конструкцій розширюється - гаджети, интерактивні роботи, ляльки, моделі автотранспорту. Головне, щоб іграшка була безпечною, відповідала віку, рівню розвитку крихти, викликаючи лише позитивні емоції.