0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Рейтинг кращих колясок 3 в 1

Чекаючи малюка, батьки стикаються з масою приємних клопотів, серед яких звичайно ж вибір і покупка дитячої коляски. Як виявилося, зробити це не так просто, оскільки модельний ряд дуже різноманітний і величезний - це і трансформери, і прогулянкові, і тростини, і універсальні моделі. Однак відповідно до проведеного моніторингу, найбільшою популярністю користуються саме універсальні коляски 3 в 1.

Підібрати підходящу модель, яка буде відповідати вимогам навіть найвимогливіших батьків, допоможе рейтинг колясок 3 в 1, а також ряд критеріїв, що вимагають уваги (функціонал, якість матеріалів, габарити, комплектація, виробник та інше). Крім того, можна вивчити топ кращих колясок 3 в 1, почитати відгуки, характеристики, отримати консультацію менеджера магазина.

Универсальная коляска 3 в 1 Adbor Ottis Ott-01 (серая)
Код 39181
 
ОТ 11525
Универсальная коляска 3 в 1 Trio Best Friend, Chicco (бежевая)
Код 60759
 
ОТ 15490
Универсальная коляска 3 в 1 Epica Almond Beige, Carrello (бежевая)
Код 77597
 
ОТ 9800

Для практичних і ощадливих батьків створено спеціальний рейтинг бюджетних колясок 3 в 1, серед яких можна виділити такі моделі, як Colibro OneMax, Verdi Sonic / Optima, Adbor Ottis, Rico Basic Bella, наділені відмінним функціоналом, максимальним комфортом і безпекою. Вибираючи дитячий транспорт, можна прийняти також до уваги думку покупців, на перевагах яких був складений рейтинг найкращих колясок 3 в 1, куди увійшли універсальні моделі CAM Dinamico Up Smart, Chicco Trio Activ 3, Chicco Trio Best Friend, Verdi Makan, Carrello Aurora.

Кращі коляски для зими 3 в 1

Вибираючи найкращу коляску 3 в 1 для зими необхідно враховувати п'ять головних чинників і тоді покупка буде оптимально правильною і вдалою. Серед факторів варто виділити:

топ лучших колясок 3 в 1

  • Габарити і форму люльки, яка повинна бути просторою і глибокою, щоб малюк в теплому одязі відчував себе комфортно. Добре, коли бортики виконані з пластика, а не з текстилю, оскільки забезпечується більше рівень захисту від вітру. Багато виробників пропонують утеплену спинку / днище коляски.
  • Капюшон. Бажано, щоб капюшон був глибокий з непромокаючого матеріалу, що забезпечить захист від снігу та вітру. У деяких нових моделях капюшон пропонується двошаровий.
  • Колісну базу. У топ 5 колясок 3 в 1 для зими, як правило, входять моделі з надувними колесами з м'якої гуми, оскільки вони володіють відмінною прохідністю. Оптимальними за формою вважаються одинарні колеса, в які не забивається бруд, сніг.
  • Якість і міцність спиць, які можуть бути з пластмаси або металу, однак в нових моделях колясок часто зустрічаються металопластикові, що не додають вагу конструкції, але при цьому досить міцні.
  • Комплектацію. Для зимової конструкції обов'язковим є наявність утепленої накидки або чохла, муфти для маминих рук, а також додаткові утеплені накладки.

Важливими критеріями вважаються маневреність, функціонал і вага дитячого транспорту. Спираючись на відгуки покупців, нами складено рейтинг колясок 3 в 1 для зими, до якої увійшли Verdi Sonic / Mirage, Veo Kinderkraft, Broco Avenue, Carrello Aurora.

Кращі коляски 3 в 1 для літа

Щоб придбати кращу коляску 3 в 1 для літа, потрібно враховувати не тільки вік і стать дитини, дизайн, що сподобався, а й приділити увагу більш істотними параметрами, що забезпечує дитині максимальний комфорт під час тривалих прогулянок навіть в саму спекотну погоду. До найважливіших критеріїв вибору належать:

  • Вага і габарити конструкції.
  • Функціонал моделі - обов'язкова наявність знімних і регульованих елементів (знімний капюшон, вентиляційні віконця, що відкриваються, регулювання спинки, ручки по висоті).
  • Наявність системи вентиляції - дихаючий матрацик, вентиляційні вставки, спеціальні отвори в днищі, тобто все, що створює правильний мікроклімат всередині, який не дозволить дитині потіти, перегріватися. Хорошою системою вентиляції, натуральними і дихаючими матеріалами, наявністю захисних деталей від сонця і вітру характеризуються конструкції, що входять в топ 5 колясок 3 в 1 для літа, представлені на сайті, - Carrello Aurora, Chicco Trio Activ / Trio Best Friend, Verdi Makan, Adbor Ottis.
  • Якість матеріалів. Внутрішня і зовнішня оббивка повинна бути натуральною, дихаючої і гіпоалергенною.
  • Наявність спеціального маркування UPF 50+, завдяки якій коляска захищена від вигорання під впливом ультрафіолету.
  • Удосконалена колісна база, що забезпечує маневреність і легкість управління.
Универсальная коляска 3 в 1 Adbor Ottis Ott-05 (синяя с белым)
Код 39737
 
ОТ 11525
Универсальная коляска 3 в 1 Sonic Soft, Verdi (фиолетовая)
Код 59092
 
ОТ 10100
Универсальная коляска 3 в 1 Avenue, Broco (серо-розовая)
Код 77465
 
ОТ 10600

Відмінним помічником при виборі транспортного засобу для малюка, особливо для молодих батьків, може стати рейтинг літніх колясок 3 в 1, складений з урахуванням відгуків і продажів нашого інтернет-магазину, куди увійшли універсальні конструкції надійних виробників - Chicco, Carrello, Kindercraft, Verdi, Broco , Cam, Adbor.