0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Як вибрати дитячий електромобіль

Кожна дитина мріє про електромобіль. Ще б пак! Адже це майже як справжній автомобіль! Якщо і ваш малюк зацікавився такою іграшкою, тоді наша статися для вас – в ній ми розповімо, як правильно вибрати електромобіль для дитини.

выбрать электромобиль для ребенка

Параметри сучасних дитячих електромобілів

Вибір електромобіля для дитини - справа дуже відповідальна. Щоб підібрати модель, потрібно знати, як вибрати дитячий електромобіль. В першу чергу, необхідно звертати увагу на такі параметри:

  • Розмір. Чим старша дитина, тим більше корпус машинки повинен бути. Від цього залежить комфорт маленького водія.
  • Вантажопідйомність. Стандартні моделі витримують навантаження від 20 до 60 кг. Авто з вантажопідйомністю в 50-60 кг - це моделі для двох дітей або для підлітків.
  • Потужність. Від неї залежить швидкість. Електромобіль для малюка може мати потужність в 6 В, 12 В і 24 В. Інколи в продажу можна зустріти моделі на 36 В. Електромобілі на 6 В розвивають швидкість до 3 км на годину, на 12 В - до 7 км в годину, на 24 в - до 12-15 км на годину, на 36 в - до 20 км на годину (це моделі для дітей від 14 років).
  • Акумулятор. Від ємності акумулятора залежить, як довго дитина зможе їздити на машинці. У найдорожчих моделях встановлюється відразу два акумулятора, що істотно збільшує тривалість їзди.
  • Пульт керування. У моделях для самих маленьких машинки управляються пультом. Це дозволяє батькам бути впевненим в тому, що малюки будуть в безпеці під час їзди, адже саме вони контролюватимуть траєкторію руху дитини.
Электромобиль Tilly "Мотоцикл" (в ассортименте)
Код 77624
 
ОТ 1428
Электромобиль Легковушка, Tilly (белый)
Код 83840
 
ОТ 4032
Электромобиль BMW, Tilly (красный)
Код 80607
 
ОТ 4088

Ціни на дитячі електромобілі - різні. Дізнатися, скільки коштує електромобіль для дітей, можна на сайті дитячого інтернет-магазину Лоло. Там завжди вказані актуальні ціни на всі товари.

Який електромобіль купити дитині

Ви вирішили, що пора купувати електрокар для вашого юного водія і майже розібралися з технічною стороною, але питання, який дитячий автомобіль краще, все одно залишився актуальним, адже машинки істотно відрізняються одна від одної. Отже, електромобіль для хлопчика або дівчинки може бути у вигляді:

  • Джипа. Така модель має великі колеса, збільшений дорожній просвіт. Це потужні електрокари. На них можуть кататися діти 5-7 років.
  • Легкового автомобіля. Це найпопулярніші моделі. За зовнішнім виглядом часто вони практично копіюють своїх справжніх прототипів. Таким чином, можна замовити для дитини зменшену копію БМВ, Мерседеса або будь-якої іншої відомої марки. Електрокари у вигляді легкової машини - ідеальний варіант для діток 2-4 років. Виробники часто пропонують електромобілі дитячі для дівчаток у вигляді оригінальних «легковиків» - рожевих машинок або моделей, схожих на мультиплікаційний або казковий транспорт.
  • Мотоцикла. Вони бувають з 2 або 3 колесами - в залежності від віку дитини. Якщо малюк ще не вміє досить добре тримати рівновагу, краще купити для нього електромотоцикл з парою додаткових коліс.
  • Квадроцикла. Дитячі Електроквадроцикл мало чим відрізняються від дорослих аналогів за зовнішнім виглядом (хіба що тим, що вони набагато менше за розміром). Такі електрокари відмінно долають різну місцевість. Вони підходять для дітей старшого віку.
  • Фури або сільськогосподарської техніки. Виробники дитячих електрокарів пропонують машинки навіть у вигляді трактора з причепом, будівельної техніки або тягача фури. Це дозволить дитині відчути себе водієм оригінальної машини і «приміряти» на себе ту чи іншу професію.
Электромобиль Caretero Maxi White (белый)
Код 42154
 
ОТ 5677
Электромобиль Baby Tilly "Lykan HyperSport" T-7623 (в ассортименте)
Код 50192
 
ОТ 4060
Электромобиль Harley-Davidson, Tilly (в ассортименте)
Код 78116
 
ОТ 1036
Электромобиль Tilly "Porsche" (в ассортименте)
Код 77616
 
ОТ 3528

Крім цього, сучасні електромобілі відрізняються ще й функціоналом. Виробники пропонують моделі, у яких світяться фари, грає музика, можна відкривати багажник і т.д.

Дитячі електромобілі від 3 років

Щоб дізнатися, який краще вибрати електромобіль для дитини від 3 років, рекомендуємо вам ознайомитися з відгуками, які залишають на сайтах магазинів або форумах про дітей батьки. Це допоможе вам, спираючись на чужий досвід, вибрати відповідну модель. Розглянемо дитячі електромобілі від 3 років до 10 років. Їх можна поділити на 2 категорії:

  • Від 3 до 7 років.
  • Від 8 до 10 років.

Електромобілі для дитини від 3 років можуть мати 4 або 3 колеса. Деякі малюки вже в 3 роки вміють непогано тримати рівновагу. В такому випадку можна вибрати електрокар на 2 колесах (наприклад, мотоцикл). Але в такому разі, все ж рекомендуємо обзавестися додатковою парою коліс. Машинки для діток від 3 до 7 років розвивають швидкість 4-7 кілометрів на годину. У них зазвичай є клаксон, підсвічування, вбудована магнітола. Такі електрокари мають передній і задній хід.

Електромобілі, стилізовані під мотоцикли, мають рукоять акселератора, винесену на кермо (як у справжнього мотоцикла).

Акумуляторні електрокари для дітей 3-7 років розраховані на вантажопідйомність до 30 кг.

Машини від 8 до 10 років максимально схожі на свої справжні прототипи. Щоб реалістичність машинки була на найвищому рівні, деякі виробники дитячих електрокарів навіть укладають договори з популярними автобрендами (Ламборгіні, Ауді, БМВ, Мерседес і т.д.). Такі документи дозволяють випускати дитячі машинки, які будуть точними зменшеними копіями своїх оригіналів. Якщо ваша дитина мріє про те, щоб мати авто точно таке ж, як у тата (певної марки і моделі), ви можете виконати його мрію.

Электромобиль Самосвал на Bluetooth с MP3, Baby Tilly (желтый)
Код 82194
 
ОТ 3836
Электромобиль Легковой, Tilly (красный)
Код 83836
 
ОТ 3780
Электромобиль Квадроцикл, Baby Tilly (белый)
Код 82178
 
ОТ 3948
Электромобиль с Bluetooth и MP3, Baby Tilly (белый)
Код 82181
 
ОТ 2716

Щоб керувати такими машинками, маленькому водієві все ж знадобиться мати деякі навички водіння, оскільки машинки можуть мати багатоступеневу коробку передач, що дозволяє авто змінювати динаміку розгону, долати пересічену місцевість, нахили і т.д. В кабіні обов'язково буде магнітола, дві педалі («газ» і гальмо). Такі машинки можуть витримувати навантаження в 50 кілограм.

Електромобілі для дітей від 10 років

Чи вважаєте, дітям старшого віку будуть нецікаві електрокари? А ось і ні! Підлітки з особливим задоволенням будуть ганяти на таких машинках! Дитячі електромобілі від 10 років зовні виглядають майже як справжні - їхні дизайн продуманий до дрібниць. У таких машинок потужний акумулятор і хороші великі колеса. Електрокар може розвивати швидкість до 20 км на годину! Тому і вибрати машинку для юного водія в цьому віці буває часом не так вже й легко. Дізнатися, яка модель краще, можна за відгуками на форумах і сайтах дитячих інтернет-магазинів батьків або самих підлітків.

Щоб зробити електромобіль для дитини 10 років і старше максимально схожим на справжній, виробники оснастили його:

  • Світлодіодним головним світлом, вогнями заднього ходу.
  • Указниками поворотів.
  • Додатковими прожекторами.
  • Звуковими сигналами (в деяких випадках ще й гучномовцями).
  • Комбінованими колесами (пластик з гумовими вставками) або з EVA-колесами з високотехнологічного матеріалу, який забезпечує хороше зчеплення з поверхнею і м'який хід).
  • Міцним бампером, який добре захищає при катанні від можливої ​​деформації корпусу.
  • Просторим салоном з одним або з двома посадочними місцями.
  • Набором інструментів для обслуговування електрокара.
  • Містким багажником.
  • Дзеркалами заднього виду і т.д.

Оригінальний електромобіль - кращий подарунок для дитини будь-якого віку. Маленький водій в 3, 5, 7 і 10 років буде із задоволенням кататися на ньому в парку або у дворі.