0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Який надувний матрац краще

Багато хто хоче купити хороший надувний матрац. Це легко пояснити тим, що він давно перестав асоціюватися тільки з відпочинком на воді. В наші дні найкращий надувний матрац можна використовувати і як спальне місце - сучасні моделі приємні на дотик, виготовляються з міцного матеріалу, який довгий час не псується, а зберігає свою цілісність навіть при контакті з іншими предметами. Звичайно, виробники пропонують купити надувний матрац хорошої якості для проведення часу на воді - сучасні моделі мають яскраві забарвлення і оригінальні малюнки, вони добре помітні на воді і добре утримують одного або декількох осіб (в залежності від розміру).

Через велику кількість різноманітних моделей іноді буває складно визначитися, який надувний матрац краще. Якщо і ви не можете вибрати, який саме варіант краще, звертайтеся до менеджерів інтернет-магазину Лоло. Вони завжди готові відповісти на всі ваші запитання щодо особливостей товарів і підберуть для вас найкращий надувний матрац для відпочинку на природі і не тільки.

Якої фірми краще надувний матрац

При виборі дорослого або дитячого надувного матраца хорошої якості одну з ключових ролей виконує виробник. Кращі виробники надувних матраців використовують тільки якісні матеріали для виробництва своєї продукції, а це значить, що виріб прослужить вам багато років.

Надувной матрас, Intex (синий)
Код 79599
 
ОТ 455
Купить
Надувной матрас, Intex (зеленый)
Код 79645
 
ОТ 450
Купить
Надувной кемпинговый матрас, Intex (серый)
Код 79642
 
ОТ 344
Купить
Велюровый матрас, Intex (серый)
Код 87675
 
ОТ 393
Купить

Якої фірми надувний матрац краще? Багато відгуків свідчать про те, що вони вже купили надувний матрац хорошої якості фірми Intex. Товари цього бренду користуються великим попитом вже більше чотирьох десятиліть.

Надувні матраци відомого бренду бувають:

  • Для суші. Їх покривають флокованим матеріалом з високою міцністю і з трохи бархатистою поверхнею і антиковзаючим ефектом. Таке покриття швидко миється, його можна без проблем очистити від бруду. Вироби цього типу створені для приємного відпочинку всієї сім'ї на дачі або на природі.
  • Для водойм. Їх виготовляють з більш легких матеріалів, товщина яких нижче, ніж у товарів для активного відпочинку, оскільки призначені вони для використання на воді. Вони грають яскравими фарбами, а часто бувають і зовсім прозорі, з оригінальними малюнками або з глітером всередині. Ще вони відрізняються невеликою вагою і модним оформленням. Для сну такий вид виробів не підходить, оскільки він призначений для проводження часу на воді або на пляжі.
  • Комбіновані. Такі моделі - універсальні. Вони мають флоковану поверхню, на них можна і плавати, і спати.

Вибираючи товари Інтекс, слід приділяти особливу увагу ребрам жорсткості. Поперечні ребра роблять модель максимально міцною, оскільки рівномірно ділять навантаження на весь периметр виробу. Моделі для відпочинку на природі виготовляють переважно з вінілу, потім покривають їх флоком (велюровим покриттям).

Надувной матрас Ананас, Intex
Код 60441
 
ОТ 131
Купить
Матрас с принтом, Intex (в ассортименте)
Код 47902
 
ОТ 104
Купить
Матрас с подголовником, Bestway (в ассортименте)
Код 60442
 
ОТ 116
Купить
Надувной матрас Неон, Intex (в ассортименте)
Код 60175
 
ОТ 96
Купить

Велике значення має розмір. Полуторний варіант вважається найбільш універсальним. Він дуже зручний у використанні і при цьому не займає надто багато місця. Якщо ви готові надувати двоспальний матрац і вас не бентежить його вага, можете сміливо вибирати собі саме таку модель - на ній зручно розташується кілька осіб (двоє-троє).

Майже всі надувні вироби Интекс мають захисний клапан. Надувати матраци для відпочинку найкраще за допомогою звичайного механічного насоса - він займає мінімум місця, при цьому швидко накачає матрац середнього розміру. Моделі для відпочинку на природі не мають яскраво виражених ортопедичних властивостей або складної конструкції. Вони дуже прості, коштують недорого і ідеально підходять для комфортного відпочинку.

Кращі надувні матраци за відгуками

Майже всі гості інтернет-магазинів перед тим, як зробити покупку, хочуть дізнатися, який надувний матрац краще вибрати відгуки фахівців. Знайти відгуки про надувні матраци в мережі нескладно. Багато покупців пишуть про вироби Інтекс в своїх відгуках, що вони:

  • Компактні і легкі. У складеному вигляді займають небагато місця, тому можуть легко поміститися не тільки в багажнику машини, але і в рюкзаку.
  • Універсальні. Якщо до вас несподівано прийдуть в гості друзі, то з надувного матраца Інтекс може вийти відмінне місце для відпочинку і сну. Його також зручно взяти з собою на дачу або на відпочинок.
  • Простота у використанні. Використовуючи насос (механічного або електричного типу), можна накачати надувний матрац Інтекс за пару хвилин.
  • Комфорт. Багато рекомендують вибрати саме Інтекс, оскільки їх матраци зручні і комфортні у використанні, вони сильно не прогинаються, відмінно утримують свою форму.
  • Гігієнічність. Флоковий матеріал легко мити, також його можна чистити губкою. Крім цього, вироби не вбирають запахи і відштовхують вологу.
  • Великий вибір моделей. В асортименті виробника величезна кількість матраців. Можна купити темно-сині класичні матраци або яскраві, різнокольорові - прямокутні і оригінальної форми, наприклад, круглий або у вигляді ананаса або будь-якого іншого фрукта. Такі моделі дуже подобаються дітям, на що вказують відгуки про дитячі надувні матраци.
  • Доступність і економність. У лінійці товарів Інтекс є вироби для сну і відпочинку з різних цінових категорій - від економічних до більш дорогих.

Але яким би хорошим і якісним не був матрац, важливо знати декілька нескладних правил їх використання:

  • Не стрибайте по надутому виробу.
  • Не допускайте перевищення максимально дозволеної навантаження (зазвичай виробники вказують його).
  • Не дозволяйте виробу контактувати з будь-якими гострими предметами (ножами, ножицями, пилками для нігтів), також небажано, щоб по ньому ходили тварини.
  • Не паліть поруч з матрацом і не залишайте його поблизу відкритого вогню (наприклад, біля вогнища).
  • Щоб помити виріб, застосовуйте розчин зі звичайного мила і м'яку губку. Не можна терти плями засобами, що містять хлор або щітками.
  • Зберігати виріб необхідно в складеному стані в темному місці.

Дотримуйтеся простих правил, і ваш новий надувний матрац прослужить вам не один сезон. Тепер ви знаєте, який надувний матрац краще купити - відгуки покупців і фахівців в цьому неодмінно допоможуть. Знайти великий вибір надувних матраців ви завжди можете в каталозі товарів інтернет-магазину Лоло. Тут також можна замовити і швидку доставку товарів по всій Україні.