0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Що подарувати дитині на випускний в 4 класі?

Ваш син чи дочка завершують початкову школу? Тоді саме час подумати про те, що подарувати на випускний 4 класу? Адже презент обов’язково має сподобатися дитині, бути пам’ятним – нагадувати про подію: день випускного вечора та корисним: розвивати, навчати, веселити тощо. Подарунки дітям на завершення 4 класу бувають різними і тому батькам часто непросто зупинити свій вибір на чомусь одному. Аби вам було простіше визначитися, ми підготували для вас невелику статтю, де розповімо, що можна подарувати дитині на випускний у 4 класі.

Квадрокоптер на радиоуправлении Helicute Petrel H820HW (в ассортименте)
Код 51153
 
ОТ 2400
Купить
Квадрокоптер нано Cheerson CX-10 (в ассортименте)
Код 51147
 
ОТ 760
Купить
Летающее крыло Skywalker "Falcon KIT" (SW-0908B)
Код 51166
 
ОТ 1320
Купить
Катер на радиоуправлении Fei Lun "Racing Boat" FT007 (в ассортименте)
Код 51167
 
ОТ 1410
Купить

Що подарувати дівчинці на випускний 4 класу

Наприкінці 4-го класу діти зацікавлені новими відкриттями, вони охоче дізнаються щось таке, чого не знали раніше. Тому, якщо ви поки не знаєте, що подарувати дівчинці на випускний в 4 класі, рекомендуємо вам звернути увагу на:

  • Книги. Це можуть бути енциклопедії з ілюстраціями, збірник порад для дітей, тлумачний словник, книга із захоплюючими розповідями. Книга – це найкращий презент для учнів (це стосується як дівчаток, так і хлопчиків).
  • Пазли. Складання пазлів – досить цікаве заняття. Такі подарунки дівчаткам на закінчення 4 класу неодмінно принесуть користь дітям на канікулах.
  • Флешка. Це ще один корисний презент для дитини, адже нині під час навчання активно використовуються сучасні технології, а флешка неодмінно знадобиться для зберігання інформації у цифровому форматі.
  • Дитяча парасолька. Це корисна річ, що неодмінно знадобиться з часом.
  • Спортивне спорядження. Ваша дівчинка катається на роликах, ковзанах чи відвідує заняття з художньої гімнастики? Тоді їй неодмінно будуть корисними такі аксесуари.
  • Подарунковий сертифікат у магазин дитячих товарів. Ваша дівчинка досить норовлива і ви не впевнені, що зможете правильно обрати, що подарувати дівчинці на закінчення 4 класу? Тоді сертифікат стане універсальним варіантом подарунка.
  • Настільна лампа. Такий аксесуар допоможе облаштувати місце для навчання дитини вдома.
  • Канцелярські товари. На подарунок можна обрати і якісний та красивий набір у подарунковій упаковці.
  • Цікава екскурсія. Ваша дівчинка давно мріяла побувати у тому чи іншому музеї або хотіла відвідати нове місто? Тоді випускний у 4-му класі – гарна нагода здійснити її мрію.
  • Фотоальбом або фотокнига. Це гарний спосіб зберегти пам’ять про найцікавіші моменти в житті дівчинки.
  • Нічник з проектором. Нічне зоряне небо у кімнаті неодмінно сподобається дитині.
  • Незвичайний будильник. В продажу є будильники, що стрибають або тікають від свого власника. Аби вимкнути такий, дитині неодмінно доведеться прокинутися і підвестися.
  • Подушка під шию. Такі подарунки дівчаткам на випускний у 4 класі стануть у нагоді під час подорожей.
  • Набір для скрапбукінгу. В такий набір входить все необхідне для прикрашання альбомів, створення листівок. Для цього використовуються атласні стрічки, пайетки, аплікації, гудзики, шнурівка тощо. Кожен такий виріб – це справжній шедевр.
  • Парфюмерний набір. Комплект для створення парфумів стане незвичайним та цікавим презентом для дівчинки. Вона зможе провести цікавий експеримент та отримати приємний квітковий аромат.

Що подарувати хлопчикові випускнику 4 класу

Хлопчик, що закінчив 4 клас, неодмінно буде радий приємному презенту. Що подарувати хлопчикові на закінчення 4 класу? Тут також є безліч варіантів:

- Сумка для спортивної форми. Навіть якщо ваш син не відвідує спортивну секцію, він все одно ходить на уроки фізкультури, а це означає, що йому неодмінно потрібно носити з собою змінний одяг та взуття. Для цього ідеально підійде сумка для спортивної форми.

- Конструктори, з великою кількістю елементів.

- Настільні ігри. Нова настільна гра – чудовий привід зібратися за столом усій родині.

- Ліхтарик. Це практичний подарунок хлопчику, що допоможе йому швиденько знайти щось у своєму рюкзаку.

- Наручний годинник. Такий «дорослий» подарунок хлопчикові випускнику 4 класу обов’язково викличе інтерес.

- Глобус. Такий подарунок можна назвати пізнавальним для кожної дитини.

- Мікроскоп. Усіх дітей цікавить, як насправді виглядає світ навколо них. Навчившись користуватися мікроскопом, хлопчик зможе детально вивчити будову листків, комах, рослин тощо.

- Набір для вирощування кристалів. Він допоможе розібратися у тонкощах хімічних реакцій, а також навчить уваги та терпіння.

- Діапроектор та діафільми. Незважаючи на те, що сучасні технології пішли досить далеко, такий подарунок хлопчикові випускнику 4 класу теж буде викликати інтерес. Він зможе створити справжній кінозал у своїй кімнаті.

- Акваферму. Юний вчений, використовуючи акваферму, зможе створити екосистему, що самостійно регулюється, для вирощування рибки.

- Набір юного синоптика. Комплект для спостереження за погодою дозволить дитині провести низку дослідів, пов’язаних зі спостереженням за погодними умовами. Випускник навчиться вимірювати атмосферний тиск, швидкість вітру, температуру повітря.

Игра настольная Ферма Люкс, Danko Toys (укр.)
Код 45564
 
ОТ 236
Купить
Настольная игра Монополия люкс, Ost
Код 31801
 
ОТ 245
Купить
Настольная игра Супер Ранчер, Danko Toys (укр.)
Код 48793
 
ОТ 241
Купить
Настольная игра Хоккей, ТехноК
Код 29248
 
ОТ 350
Купить

Сподіваймося, наша стаття була корисною для вас та допоможе вам обрати найкращий подарунок для вашого випускника!