0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Що подарувати внучці

Онучка – це дівчинка, яку бабуся любить іще більше, ніж свою дочку і тому намагається догодити їй у всьому. І тому, коли приходить час обрати подарунок від бабусі внучці, вона частенько може розгубитися, адже обрати щось таке, що точно сподобається малюкові, дитині дошкільного чи шкільного віку, буває ой, як непросто! Аби допомогти знайти вихід із цієї ситуації, ми підготували для вас статтю-шпаргалку, що допоможе обрати ідеальний пам’ятний подарунок внучці.

Подарунок внучці на хрестини

Хрещення – це дуже важливе в житті кожної людини таїнство. Цей день можна назвати важливим не лише у житті самої дівчинки, а і у житті її родичів, зокрема бабусі та дідуся. Традиція говорить про те, що презенти від них мають бути пам’ятними, адже зберігатимуться вони багато років.

Отож, що дарують бабуся та дідусь на хрестини дівчинці? Якщо ви хочете обрати суто тематичний подарунок, тоді кращого варіанту, аніж натільний хрестик ваш не знайти. Також можна подарувати комплект одягу для хрещення, дитячу Біблію, молитовник. Комплект одягу можна доповнити іменною вишивкою. Для моменту хрещення чудово підійдуть і вироби зі срібла. До важливого дня бабуся може придбати срібну столову ложечку.

Зонт прозрачный "Весна" (в ассортименте)
Код 60521
 
ОТ 129
Купить
Сумочка Fancy "Кошка" (SM01)
Код 50338
 
ОТ 99
Купить
Домашний спортивный комплекс "Юнга"
Код 25832
 
ОТ 5510
Купить
Стол и стул Tega Multifun Eco
Код 60069
 
ОТ 1896
Купить

Подарунок на хрестини внучці може бути і більш практичним. Так, можна подарувати:

  • Плед. Він захистить малюка від холоду, мама зможе взяти його із собою на вечірню прогулянки та в разі потреби закутати дитину. Плед підійде і для того, аби застелити ним манеж дитини, коли вона гратиметься або їстиме там.
  • Літня коляска для прогулянок. Навіть якщо мама і тато вже придбали коляску-трансформер, модель «тростинка» не буде зайвою. Вона легко складається, тому не займе багато місця в багажнику, якщо родина збереться на пікнік на природу. Також із коляскою, що складається по типу «тростинки» або «книжки» мама зможе легко зайти у громадський транспорт.
  • Трьохколісний велосипед із батьківською ручкою. Такий дитячий транспорт неодмінно згодиться батькам пізніше, коли дитина підросте.

Який би з варіантів ви не обрали, що дарують на хрестини внучці, – тематичний або практичний – важливо, аби він був зроблений від душі, тоді задоволення від презенту і для самої дитини, і для її батьків, - гарантовано!

Що подарувати на народження внучці

Подарунок внучці на день народження, як і на хрестини, від бабусі має бути особливим. Звісно, обираючи презент, потрібно, в першу чергу звертати увагу на вік дитини, адже те, що цікаво дівчинці у 5 років, не викличе в неї інтересу в 15. Приміром, для 5-річної іменинниці можна придбати велику м’яку іграшку або ляльку. А ось для онучки 14-15 років краще підібрати щось оригінальніше, наприклад, аксессуар для гаджету – новенький чохол на смартфон, фітнес-годинник, селфі-палку тощо. Чудовим подарунком стане книга або сертифікат на покупку в улюбленому магазині. Тоді іменинниця сама зможе обрати собі щось до смаку. Дівчинці шкільного віку можна також придбати абонемент на заняття у школі танців або для подарунку-враження (наприклад, для відвідування квест-кімнати). Важливо зважати і на захоплення онучки. Зважаючи на них, можна обрати нові ковзани, екіпіровку для занять спортом, велосипед, ролики тощо.

Шезлонг-качалка Felio 2020 Peony Rose, Kinderkraft (розовый)
Код 82013
 
ОТ 1890
Купить
Муфты меховые Snow, Twins (в ассортименте)
Код 77409
 
ОТ 225
Купить
Музыкальный телефон Play Smart "Детский смартфон" (7614)
Код 38136
 
ОТ 156
Купить
Прыгунки SportBaby (цвета в ассортименте)
Код 25818
 
ОТ 640
Купить

Існують також і універсальні подарунки, що дарують на день народження внучці у будь-якому віці. Серед них назвемо:

  • Одяг. Теплий светр або куртка – завжди гарний подарунок.
  • Ювелірні прикраси. Якими б не були смаки підлітка або зовсім юної модниці, вони неодмінно оцінять золоті сережки або ланцюжок чи кулончик.
  • Взуття. Як і одяг, такий варіант подарунку неодмінно буде вдалим, адже новенька пара босоніжок, туфель чи кросівко ніколи не стане зайвою.
  • Солодощі. Сюди можна віднести подарункові набори з імбирними пряниками, цукерками, мармеладом, зефіром, Кіндер-сюрпризами, та навіть фруктовими букетами.

Тепер вам легше визначитися з подарунком для онучки? Якщо ви вже визначилися із подарунком, можете завітати до інтернет-магазину дитячих товарів LOLO. Тут ви завжди зможете швидко відшукати ідеальний подарунок для дитини будь-якого віку. Менеджери LOLO з радістю допоможуть вам обрати хороший презент та оформити покупку.