0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Що подарувати новонародженому?

У вашій родині народилася дитинка? Ваші родичі або друзі нещодавно стали батьками? Напевне, тепер ви думаєте над тим, який подарунок подарувати новонародженій, адже в дитячих крамницях очі просто розбігаються від різноманіття асортименту! Але до вибору, що дарувати новонародженій, слід підходити з великою обережністю, щоб ненавмисно не завдати шкоди малюкові. Аби ви змогли легко підібрати ідеальний презент, не ламаючи собі голову, ми склали для вас топ подарунків новонародженій дитині, що неодмінно стануть вам у нагоді.

Що можна подарувати новонародженому хлопчикові

Детский демисезонный комбинезон, Omali (тёмно-синий)
Код 85203
 
ОТ 650
Купить
Автокресло Britax-Romer Baby-Safe i-Size Storm Grey (серое)
Код 39374
 
ОТ 4320
Купить
Универсальная коляска 3 в 1 Adbor Ottis Ott-05 (синяя с белым)
Код 39737
 
ОТ 11701
Купить

Мабуть, один із найпоширеніших подарунків, які підійдуть для малюка, що тільки-но народився, - це комплект постільної білизни. Оскільки новонароджені часто забуднюються, тому «чоловічок» або бодік точно не будуть зайвими. Якщо ви зупинили свій вибір саме на такому подарункові, то рекомендуємо вам купувати вироби із натуральної тканини. Повністю синтетичних виробів краще уникати, так само як і з маленькими намистинками та аплікаціями. Якщо одяг малюка защібується, обов’язково перевірте, аби всі застібки були міцними та зручними.

Що дарують новонародженим хлопчикам іще? Чудовим варіантом стане подарунок із підгузків. З них можна скласти оригінальну фігурку – автомобіль, коляску, торт, равлика та прикрасити стрічками чи бантами.

Хочете вибрати оригінальний подарунок новонародженому хлопцю? Тоді обирайте іменний презент. На постільній білизні, пелюшках чи одягу можна вишити ініціали малюка. Деякі інтернет-магазини пропонують уже готові іменні речі. До категорії «іменні подарунки» віднесемо:

  • комплекти постільної білизни з ініціалами;
  • підвіски з ім’ям або з першою літерою імені;
  • оригінально оформлене родинне дерево;
  • фотоальбоми з іменем дитини;
  • посуд із красивими написами та іменем;
  • одяг для дитини з іменними наклейками та написами, виконаними за допомогою термодруку.

Подарувати новонародженому можна і щось, зроблене власноруч. Це можуть бути іграшки, ковдрочка, одяг. Для створення таких речей також обирайте максимально натуральні речі.

Для батьків новонародженого можна підготувати солодкий подарунок у вигляді торта. Але напередодні варто поцікавитися у молодої мами, чи не дотримується вона особливої дієти, якщо годує малюка грудьми.

Також пропонуємо вам ще деякі ідеї подарунків новонародженому хлопчику:

- Радіо-няня. Частенько молоді мама й тато дуже переживають за дитину і не залишають її саму у кімнаті ні на хвилину. Радіо-няня полегшить догляд за дитиною і дозволить батькам займатися своїми справами, поки малюк спить.

- Мобіль. Це чи не найперша іграшка малюка. Йому буде цікаво спостерігати за іграшками, що обертаються над головою та співають пісеньку. В продажу є багато підвісних карусельок із різними іграшками.

- Розвиваючий килимок. Десь із 3-х місяців батьки неодмінно використовуватимуть такий килимок. Він допоможе дитині розвиватися. Лежачи на килимку, вона зможе розглядати підвісні іграшки, натискати на кнопочки, слухати різні звуки тощо.

- Розвиваючі іграшки. Коли малюк трішки підросте, він охоче гратиметься з різними іграшками, що допомагатимуть йому розвивати дрібну моторику рук, слухове та зорове сприйняття, фантазію. До цієї категорії іграшок можна віднести брязькальця, підвісні фігурки, іграшки-пищалки тощо.

Подарунок новонародженій дівчинці

Погремушка-подвеска "Голубой щенок", Tulilo
Код 92222
 
ОТ 236
Купить
Балдахин Romantic Сердечка, Twins (бежевый)
Код 90767
 
ОТ 315
Купить
Пеленка непромокаемая Lux Baby 100х70 см (11001054)
Код 18634
 
ОТ 183
Купить
Очиститель воздуха Miniland Nano Babypur (89065)
Код 3529
 
ОТ 400
Купить

Ідеальний варіант вибору подарунків новонародженим дівчаткам – заздалегідь порадитися з батьками. Але якщо хочете зробити сюрприз, тоді скористайтеся нашим топовим списком, що дарують новонародженим дівчаткам:

  • костюмчики та платтячка на виріст. Немовлята ростуть дуже швидко, тому краще придбати щось із запасом. Обираючи дитячий одяг, обов’язково звертайте увагу на склад тканини. Оскільки шкіра малюка дуже ніжна, обирайте натуральні матеріали.
  • Пелюшки та підгузки. Мабуть, для новонародженої такий подарунок буде найпрактичнішим.
  • Косметичні засоби для догляду за шкірою. В їх складі має бути мінімум барвників та консервантів. Обирайте креми та лосьйони без запаху.
  • Комплекти постільної білизни. Такий подарунок буде не зайвим навіть якщо батьки вже купили набір для ліжечка, оскільки мамі неодмінно доведеться його часто прати і потрібно, аби була заміна.
  • М’які бортики на ліжечко – це не лише краса, а ще і безпека для дитини, адже через бортики дитина не просуне ручки чи ніжки між прутиками дитячого ліжка.
  • Рушники для купання з капюшоном.
  • Шезлонг або електронна гойдалка. Такий подарунок неодмінно спростить життя батьків. Малюки зазвичай дуже добре почуваються в такому шезлонгу, а ось у мами і тата з’являється вільний час, аби відпочити.
  • Розвиваючі іграшки: брязькальця, килимки. Вони неодмінно стануть у нагоді молодим батькам
  • Ловець снів. Оригінальна іграшка біля ліжечка дитини подарує їй солодкі сни.
  • Оригінальні подушки. Вони можуть бути з надрукованою фотографією дитини або ж у вигляді літер, з яких складається ім’я малюка.
  • Красиво складені махрові рушнички (з них можна скласти торт, колесо, карету або іншу фігурку).
  • Одяг: шапочка, повзунки, комбінезончик тощо.

Якщо бюджет дозволяє, тоді список подарунків, що подарувати новонародженій дівчинці, може бути розширений. До нього можна додати:

  • Стільчик для годування. Сучасні моделі можуть виконувати одночасно функцію і стільчика, і шезлонга.
  • Дрібна побутова техніка, як-от: освіжувач для повітря або блендер.
  • Автомобільне крісло.
  • Нічник, що дарує м’яке світло. Він неодмінно стане у нагоді мамі, коли вночі вона вставатиме до дитини.
  • Срібні столові прибори (саме цей благородний метал має бактерицидні властивості).

Сподіваймося, ці поради були для вас корисними і ви зможете обрати найкращий подарунок для новонародженого. В інтернет-магазині дитячих товарів Lolo ви неодмінно підберете ідеальний подарунок для малюка. Наші менеджери залюбки допоможуть вам із вибором і підберуть для вас кілька хороших варіантів презентів.