0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Подарунок дитині на 4 роки

День народження для дитини - це особливе свято, яке він чекає з величезним трепетом і надією. У цей день малюк буде в центрі уваги, всі Йому будуть дарувати подарунки. Якщо у вашій родині наближається світле свято дитячого дня народження, тоді ви, напевно, вже шукаєте, що подарувати дитині на 4 роки. Вибираючи презент чотирирічному імениннику, потрібно взяти до уваги той факт, що в цьому віці дитина вже не захоче грати з зовсім простими іграшками. Але при цьому ігри все також важливі для нього, як і один-два роки тому.

Який подарунок піднести маленькій принцесі?

Найчастіше в 4 роки дівчинки набагато спокійніше хлопчиків. Але, незважаючи на це, для їх правильного розвитку важлива фізична активність. Тому, якщо ви ще не вирішили, що подарувати дитині 4 роки дівчинці, можна сміливо вибирати спортивні подарунки. Малятко неодмінно буде їм раде. Це можуть бути:

  • роликові ковзани - купуйте їх разом із захисними елементами: шоломом, наколінниками;
  • фітбол - на ньому можна гойдатися і стрибати, виконувати різні вправи;
  • двоколісний дитячий велосипед з додатковою парою маленьких коліщат ззаду;
  • самокат - маленькі дітки в особливому захваті від моделей з елементами, що світяться або з зображенням улюблених героїв мультфільмів.
Детский велосипед Monstro 12", Tilly (розово - голубой)
Код 78572
 
ОТ 1638
Беговел детский, Profi Kids (красный)
Код 79446
 
ОТ 1206
Детский синтезатор Joy Toy (SK 3738)
Код 31842
 
ОТ 440

Хороший подарунок дитині на 4 роки - це розвиваюча іграшка. До цієї категорії можна віднести всілякі кубики з буквами або цифрами, набори з предметами різних форм і кольорів, кольорове лото, прості настільні ігри. Сподобаються іменинниці і дерев'яні розвиваючі іграшки у формі маленьких об'єктів, з яких можна скласти великий предмет.

В 4 роки малятко вже відчуває себе маленькою модницею. Тому на подарунок дитині 4 роки дівчинці можна придбати маленьку сумочку або рюкзак, куди юна модниця буде складати всі необхідні їй речі на прогулянці. Також хорошим варіантом буде органайзер для прикрас. Там можна зберігати гумки, шпильки, біжутерію.

Прекрасним подарунком для чотирирічної дівчинки буде лялька. Сучасні виробники пропонують безліч різних ляльок: типу Барбі, Монстр Хай, пупси, які дуже схожі на немовлят, і так далі. Вибираючи в подарунок набори для тематичних сюжетних ігор, ви допоможете юній леді стати хорошим кухарем, перукарем або лікарем. Мабуть, самим універсальним подарунком для маленької дівчинки буде велика м'яка лялька. З нею дитина зможе не тільки грати, але і класти її до себе в ліжко для сну.

Подарунки для хлопчиків

Хлопчики, як і дівчатка в 4 роки, продовжують вивчати навколишній світ за допомогою іграшок. Тому вони мають велике значення для них. Якщо вам потрібен цікавий подарунок дитині 4 роки, тоді наш магазин Лоло пропонує вам ознайомитися зі списком іграшок, які користуються найбільшою популярністю серед хлопчаків цього віку:

  • залізниця - справжня мрія багатьох діточок, в більшості наборів потрібно спочатку скласти залізничне полотно, а потім запустити по ньому потяг;
  • м'яч - для любителів побігати у дворі, відмінний спосіб тренувати швидкість, витривалість;
  • роботи-трансформери часто копіюють улюблених мультяшних героїв дітей, легко перетворюються з одного об'єкта в інший;
  • інтерактивні тварини, наприклад, котики, собачки - можуть повторювати поведінку справжніх тварин, але при цьому не вимагають особливого догляду;
  • будиночок-намет для приміщення створить затишне містечко для дитячих ігор.
Железная дорога Metr Plus "Голубой вагон" (70144)
Код 34997
 
Нет в наличие
Мяч футбольный EN 3228-1 (в ассортименте)
Код 48655
 
ОТ 108
Трансформер "Робот" JQ6101-07 (в ассортименте)
Код 47785
 
ОТ 337
Игровая палатка "Домик" (M 0508)
Код 39490
 
ОТ 461

Презенти для творчих дітей

Якщо ваш малюк любить малювати, співати, танцювати, тоді знайти відповідь на питання, що можна подарувати дитині на 4 роки, ще простіше. Для творчих хлопчиків і дівчаток можна підібрати іграшку, яка буде розвивати їх таланти.

Любителям малювання чудово підійдуть набори олівців, фломастерів, альбоми. Якщо дитина хоче займатися малюванням серйозніше, подаруйте їй дитячий мольберт. Щоб розвивати дрібну моторику рук, дітлахам можна пропонувати набори для ліплення, а також для створення аплікацій. Для розвитку музичних нахилів малюка подаруйте йому іграшковий синтезатор або будь-які інші дитячі музичні інструменти.

У нашому магазині Лоло ви зможете вибрати подарунок на день народження дитині 4 роки на будь-який смак. Зробіть свого малюка щасливим, подарувавши йому іграшку, про яку він давно мріяв!