0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Подарунок дитині на 5 років

5 років-особливий вік для дитини. Переступивши цю позначку, малюк стає більш тямущим, ніж в 3-4 роки, тому до вибору іграшок він ставиться набагато ретельніше. Вибираючи подарунок дитині на 5 років хлопчикові або дівчинці, потрібно керуватися його інтересами, уподобаннями.

Кращий подарунок - цікава гра

У п'ятирічному віці гра займає велике місце в житті дитини. Адже саме з її допомогою він пізнає навколишній світ - в цьому йому допоможуть ігрові набори, що стосуються різних професій, тваринного світу. Комплекти для малювання та ліплення допомагають розвивати творчі нахили. Деякі іграшки, наприклад, конструктори, пазли вчать малюка досягати намічених цілей, піклується про оточуючих (пупси).

Якщо ви ще не знаєте, що подарувати дитині на 5 років, виберіть щось з цього списку:

  • настільна гра - хороший спосіб зібрати батьків і діточок за одним столом. Купуючи такий подарунок, потрібно підбирати ігри з невисоким рівнем складності, щоб вони були зрозумілі дітям;
  • конструктор - це відмінний подарунок дитині на 5 років дівчинці і хлопчику. Сучасні конструктори яскраві і красиві, вони вражають різноманітністю форм і варіантів - можна підібрати набір, в якому необхідно скласти машину. будиночок, кафе на колесах, тварин, роботів і багато чого іншого. Конструктори також бувають різними - типу Лего, на магнітах, на липучках, металеві. Всі вони добре розвивають не тільки фантазію і уяву малюка, але і дрібну моторику рук;
  • ігри, де потрібно проявити швидкість реакції, спритність, наприклад, дитячий боулінг, дартс на липучках або магнітах, твістер. Також в цю категорію можна віднести дитячі велосипеди, самокати, роликові ковзани. Купуючи такий презент, потрібно не забути про захисні шоломи, наколінники.

Розвиваючі іграшки

Хороший подарунок дитині на 5 років - розвиваюча гра. Вона сприятиме гармонійному розвитку, підготовці до першого класу. Це може бути іграшковий комп'ютер або планшет. Він допоможе малюкові вивчати букви і цифри, освоїти ази читання і рахунку. За допомогою такого дитячого гаджета дитина зможе навчитися вирішувати прості завдання.

Книга - прекрасний презент для будь-якого віку, навіть для п'ятирічного малюка. Дитяча книжка повинна бути наповнена яскравими ілюстраціями. Спочатку дитина буде читати її з батьками, а вивчивши букви, зможе робити це самостійно. Краще вибирати барвисті дитячі енциклопедії з великою кількістю наочних прикладів.

Для п'ятирічних дітей можна підібрати невеликий пазл або головоломку. Вникнувши в суть гри, дитина не поспішаючи зможе досягти поставленої мети. Це прекрасне тренування логічного мислення, кмітливості, фантазії.

Набор для творчества 4 в 1 Big creative box, Danko Toys
Код 48151
 
ОТ 145
Набор для творчества "3D скелет динозавра"
Код 61433
 
ОТ 157
Настольная игра ТехноК "Морские баталии"
Код 33386
 
ОТ 284

Всі дівчатка і навіть деякі п'ятирічні хлопчики із задоволенням будуть грати з лялькою або пупсом. Сучасні виробники пропонують пупсів, схожих на справжніх немовлят, яких потрібно годувати, купати, вони можуть ходити на горщик.

Для творчих діток

Якщо ви помітили у дитини потяг до творчості, обов'язково розвивайте її. У нашому магазині Лоло можна вибрати різні подарунки, які допоможуть дитині проявити свою фантазію. Це набори для ліплення з пластиліну і полімерної глини, для гравіювання, дитячі музичні інструменти, всілякі мольберти, на яких можна малювати фарбами і крейдою, фломастери, олівці і так далі. Дівчинку можна порадувати набором для плетіння фенечек або лялькою з довгим волоссям, якій можна робити різні зачіски.

Развивающий конструктор Straws and Connectors (230 элементов)
Код 30926
 
ОТ 252
Пазл Космос, Dodo, 100 эл.
Код 51628
 
ОТ 120
Деревянная игрушка "Набор первоклассника" (MD 1315)
Код 51461
 
ОТ 141
Роспись на холсте, Danko Toys, в ассортименте
Код 33529
 
ОТ 53

У нашому інтернет магазині дитячих товарів Лоло можна вибрати відмінний подарунок дитині на 5 років. Якщо вам важко самому визначитися з вибором, можете звернутися за допомогою до нашого менеджера, зателефонувавши за вказаним на сайті номером телефону. Він з радістю допоможе вам підібрати хороший презент для іменинника.

Настільна гра Голодні Бегемотики, Hasbro
Код 22939
1 530 грн

Вік: 4+

Матеріал: пластик

Тип: розважальні

Ігровий набір Кухня 8, ТехноК
Код 29062
1 016 грн

Тип: кухня