0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Як прикрасити ялинку на Новий рік 2019?

Останні тижні грудня завжди сповнені приємних клопотів і суєти, адже попереду один з найбільш довгоочікуваних, улюблених свят для дітей і дорослих Новий рік, який неможливо собі уявити без красивої ялинки. Пухнасте, зелене дерево це основний аксесуар новорічних свят, який несе в собі доброту, тепло, диво, тому одним з хвилюючих питань є "Як прикрасити ялинку в 2019"? Найчастіше її прикрасу пов'язують з символом наступаючого року, а оскільки 2019 - це рік Жовтої Земляної Свині, то всі декорації, ялинкові прикраси повинні бути розкішними, з домінуванням золота, блиску.

Щоб визначитися з тим, як прикрасити ялинку в 2019 році, слід ознайомитися з деякими стилями оформлення новорічного дерева, які обов'язково допоможуть, подарують натхнення, направлять в потрібне русло.

Основні стилі декору ялинки

Головними кольорами майбутнього року вважається жовтий, золотий, відтінки коричневого, зеленого, що несуть в собі фарби природи, але інші тони також широко використовуються. Основних правил прикраси ялинки не існує, проте є модні тенденції і звичайно ж переваги, смак того, хто прикрашає. Серед безлічі варіантів і стилів прикраси ялинки можна звернути увагу на наступні:

  • Класичний, де за основу взяті ялинкові прикраси в двох кольорах (золотий + зелений, сріблястий + білий), доповнені бантами і повітряними гірляндами.

  • Вінтажний, де домінують ялинкові прикраси минулих епох, доповнені сучасними.
  • Екостиль, в якому всі прикраси на ялинку, виконані з натуральних матеріалів - дерево, папір, текстиль, доповнені засушеними незвичайними рослинами, морськими мушлями.

  • Райдужний, в основу якого лягає вішання куль ярусами, дотримуючись при цьому порядку кольорів веселки. Така ялинка неодмінно порадує дітей.
  • Європейський. В даному стилі, щоб прикрасити ялинку, підбираються предмети декору одного колірного тону, але різної форми.

Крім того, як прикрасити ялинку на Новий рік 2019 можуть підказати діти, які просто обожнюють цей процес. Прикрашаючи ялинку, дитина розвиває творчі здібності, почуття прекрасного, а також вчиться поєднувати кольори і відтінки, зіставляти форми і фігури.

Про що говорять ялинкові іграшки

Коли лісова красуня куплена, ідеї прикраси ялинки на 2019 визначено, залишилося підібрати іграшки, які, як виявилося, мають своє значення. Вироби, виконані у формі оленя або журавля, волоські горіхи на ялинці, квіти лотоса залучають здоров'я. Для поліпшення фінансової складової можна використовувати паперові грошові купюри, фігурки, у вигляді рибок золотистого кольору або блискучий дощик. Щоб в сім'ї панувало щастя, було чути завзятий дитячий сміх, можна прикрасити ялинку невеликим гніздом ластівки, виконаним з натуральних матеріалів.

Готуватися до новорічних свят, вирішувати, як прикрасити новорічну ялинку, які подарунки дарувати, необхідно всією сім'єю, оскільки подібні заняття і клопоти об'єднують, роблять сім'ю міцною і дружньою.

Тренди новорічного декору

Новорічні іграшки - це найважливіша складова, від якої залежить наскільки неймовірно красивою, вражаючою, яскравою, буде новорічна ялинка (сосна). Як правило, іграшки повинні гармонійно вписуватися в стилістику оформлення, однак, проявивши трохи фантазії, можна прикрасити, створивши власний, неперевершений стиль для пишної красуні.

Прикрасити ялинку можна по-різному - розміщуючи елементи хаотично, направляючи горизонтально або вертикально, хвилями. На сьогоднішній день, найактуальнішими вважаються:

  • Круглі кулі скляні або обтягнуті пряжею.
  • Їстівні іграшки - цукерки, сухофрукти, пряники и печива, віконані у форме будіночків, янголят, сніжинок, зірочок и дзвіночків.
  • Іграшки, декоровані бісером, намистинами.
  • Мереживні або фетрові кулі.
  • Вінтажні вироби.

Щоб зрозуміти, як красиво прикрасити ялинку 2019, необхідно поєднати креативність, гарний настрій і звичайно ж бажання, а також не нехтувати корисними порадами.