0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Подарунок дитині на 6 років

У 6 років діти активно готуються до нового етапу у своєму житті-до школи. В цей час дитина вчиться дисципліні, зібраності, активно розвивається і інтегрується в соціум. Тому підходити до питання, що подарувати дитині на 6 років, потрібно дуже ретельно, адже шестирічні малюки вже помітно відрізняються від діток 4-5 років, і іграшки, якими вони цікавилися ще рік тому, вже будуть їм не цікаві.

Подарунок для дівчинки

В 6 років у маленької принцеси формуються смаки і переваги. Вона все частіше заглядає в мамину косметичку, починає цікавитися жіночими «штучками». Але все одно залишається дитиною, яка любить різні ігри, і іграшки як і раніше дуже важливі для неї. Тому, вибираючи, що подарувати дитині 6 років дівчинці, важливо зупинити свій вибір на такому подарунку, який порадує іменинницю, перетворить її день народження в справжнє диво.

Ролики детские (31-34), (в ассортименте)
Код 77010
 
ОТ 551
Шведская стенка SportBaby Растишка 2 в 1-230 см
Код 6932
 
ОТ 2441
Скакалка Profi MS 0345 (в ассортименте)
Код 33878
 
ОТ Нет в наличие
Дартс Profi (MS 0099), в ассортименте
Код 37097
 
ОТ 144

Подарунком для дівчинки шести років може стати:

- красива лялька виробники іграшок пропонують великий вибір ляльок - стрункі Барбі, милі пупси, моторошні Монстр Хай - дізнайтеся, що більше до душі дівчинці перед тим, як зробити покупку);

- будиночки для ляльок (не сумнівайтеся, про таке мріє кожна дівчинка!);

  • м'яка іграшка (плюшевий ведмідь такого ж зросту, як і дитина, - відмінний варіант);
  • пазли (це те, що треба для спокійних і посидючих діточок);
  • ігрові набори з дитячою побутовою технікою (маленькі мамині помічниці оцінять такий подарунок);
  • комплекти для розвитку творчих нахилів малятка (мольберт і фарби, альбоми, фломастери, олівці, набори для ліплення).

Що можна подарувати дитині на 6 років ще? Це можуть бути презенти для рухливих ігор на свіжому повітрі і занять спортом. Дівчатка не менше хлопчиків люблять стрибати, бігати і кататися на роликах або велосипеді. Якісні ролики, захисні щитки для колін і ліктів, шолом, дитячий велосипед - чудові подарунки для розвитку спритності, швидкості реакції, координації руху. Помітили, що дочка любить танцювати? Порадуйте її танцювальним килимком. Це прекрасний спосіб отримувати задоволення від гри і слухати улюблену музику одночасно.

Подарунок для хлопчика

Якщо ви ще не вирішили, що подарувати дитині хлопчикові на 6 років, тоді наш магазин рекомендує вам вибрати іграшку, яка буде не тільки цікавою, але ще і корисною для малюка, допоможе йому придбати нові знання або розвинути будь-які навички. Що це може бути?

  • Конструктор. Така іграшка добре розвиває дрібну моторику рук, уважність, посидючість, скрупульозність. А це саме ті якості, які знадобляться майбутньому школяреві. Величезною популярністю користуються конструктори Лего (військова, поліцейська серії, транспорт), але не менш цікавими дітям будуть металеві конструктори, на шурупах і інші.

  • Настільні ігри. «Ерудит», «меморіз» - відмінні варіанти для тренування пам'яті, уважності. А ще це хороший спосіб зібрати всю родину за одним столом.
  • Розвиваючі набори, типу «Юний детектив» дозволять малюкові відчути себе справжнім слідопитом.
  • Набори для розвитку творчих нахилів. У нашому магазині Лоло можна вибрати набори для ліплення, малювання, музикування.
  • Іграшки-трансформери. Жоден хлопчик не встоїть перед таким подарунком. Отримавши його, він зможе грати і з роботом, і з машинкою. Але чимале задоволення йому принесе процес трансформації іграшки з одного об'єкта в інший.
  • Іграшкова залізниця або трек для машинок з крутими віражами - також хороший подарунок дитині на 6 років.

У нашому магазині Лоло вибір подарунка дитині до шостого дня народження дуже великий. Придивившись до малюка і проявивши трохи оригінальності і фантазії, ви легко підберете прекрасний презент, який принесе чимало радості імениннику

Залізниця Блакитний вагон
Код 40779
598 грн

Тип: залізниці

Ігровий набір Годування малюка, Ecoiffier
Код 49491
543 грн

Тип: побутова техніка