0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Як вибрати нічник для дитини?

Світильник - невід'ємний атрибут дитячої кімнати. Дитина може боятися темряви через що він починає плакати, кричати, стає неспокійним. У таких ситуаціях психологи рекомендують встановити в кімнаті нічник. Сучасний ринок товарів пропонує найширший асортимент бра, тому питання, який нічник вибрати для дитини, стає актуальним для багатьох батьків.

Які бувають дитячі світильники?

Видів дитячих світильників дуже багато. Вони відрізняються один від одного за розміром, функціями, формою. Нічники бувають:

  • наліжкові;
  • настільні;
  • у формі іграшки;
  • настінні;
  • проектори;
  • у формі соляної лампи;
  • «смарт».

На що варто звернути увагу при виборі?

Кращий нічник для дитини - це такий, який має м'яке світло, не б'є по очах. Добре, якщо у нього передбачена можливість регулювати яскравість. Це дозволить підібрати освітлення для різних потреб, наприклад, годування, читання, сну і так далі.

Сучасний вибір дитячих товарів дозволяє підібрати аксесуар будь-якого кольору під будь-який інтер'єр. Важливо тільки, щоб бра не видавала агресивне червоне випромінювання. А ось будь-які інші кольори підійдуть для дитячої кімнати.

Вибрати нічник для новонародженого потрібно такий, який буде повністю безпечним для дитини. Про що йде мова? В першу чергу, про матеріал, з якого виготовлений прилад. Конструкція з металу міцна і надійна, буде служити довгі роки, але має один недолік - при нагріванні від лампочки нічник може стати гарячим, і якщо дитина до нього доторкнеться, він може отримати опік. Нічники зі скла - не кращий варіант, так як скло - крихкий матеріал, який може розбитися і поранити осколком дитину. Оптимальний варіант - бра з високоякісного пластику, він не видає неприємних запахів і практично не нагрівається.

Варто звернути увагу на довжину проводу. Вона повинна бути достатньою, щоб не виникало необхідності використовувати подовжувач.

Лампа зі світлодіодами матиме більш тривалий термін служби, ніж звичайна. Також у цих ламп є ще одна перевага: вони не нагріваються, як звичайні, і споживають набагато менше електроенергії.

Що стосується питання дизайну, то тут потрібно керуватися індивідуальними вподобаннями. Асортимент нічників надзвичайно широкий, тому можна підібрати модель під будь-яке дизайнерське рішення. Можна придбати бра у формі улюбленого мультиплікаційного героя дитини або у формі зірки, сердечка, машинки і так далі.

Підбір нічника з урахуванням віку

Чи потрібен нічник новонародженій дитині? Звісно так. Цей аксесуар може виконувати не тільки функцію освітлення, але і програвати для дитини приємну мелодію. Є портативні нічники, що працюють від батарейок, які можна прикріплювати до стінки дитячого ліжечка або навіть до коляски. Їх можна використовувати під час заколисування дитини.

Игрушка - проектор ТМ Chicco "NEXT 2 STARS" (в ассортименте)
Код 77645
 
ОТ 1389
Игрушка - проектор ТМ Chicco "Звезды" (в ассортименте)
Код 77634
 
ОТ 1199
Проектор со слайдами, Bambi (в ассортименте)
Код 83015
 
ОТ 276
Проектор со слайдами (24 картинки) (в ассортименте)
Код 83014
 
ОТ 316

Коли малюк трохи підросте, можна придбати для нього бра у формі іграшки. Цікавий варіант - іграшка-нічник, яка може розповідати казку дитині. Діткам також припадуть до смаку настільні нічники у формі тварин, нічники-проектори, які здатні проектувати на стіну або стелю зображення зоряного неба.

Дітям дошкільного віку підійде нічник-світильник з циферблатом, а школярам - у формі настільної лампи. Краще вибирати моделі з можливістю регулювання яскравості. В такому випадку, лампа буде універсальною і підійде, як для читання і письма, так і для сну.

Сподіваємося, що наша стаття була для вас корисною, і ви легко зможете вибрати нічник для своєї дитини.