0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Майстер-класи дитячої творчості в магазині ЛОЛО на Масанах

З настанням літніх канікул турботливі батьки намагаються таким чином організувати і розподілити вільний час дитини, щоб він провів його і весело, і захоплююче, і отримав нові навички, пізнання, розширив кругозір і потренував свій творчий потенціал, познайомився з новими дітьми.

Для цього, магазин дитячих товарів «Лоло», розташований за адресою: вул. Незалежності, 15, організував для дітей спеціальні майстер-класи дитячої творчості, що включають малювання з використанням різних технік, мозаїку з кольорового паперу, ліплення з солоного тіста, витражную розпис, воскографію, пальчикові малювання.

Наші майстер-класи

Щоб відволікти дітей від мультфільмів по телевізору, комп'ютерних ігор і гаджетів, пропонуємо цікаву програму на вихідні. Ми вибрали найцікавіші і позитивно впливають на загальний розвиток дитини сеанси творчості, розраховані на хлопчиків і дівчаток від 5 років і старше:



Правопівкульне малювання, яке полягає в активізації здібностей творчого, інтуїтивного і емоційного характеру. В процес малювання картини дитина починає інакше сприймати світ, з'являється бажання щось створювати, експериментувати. Після годинного майстер-класу діти заряджаються новими позитивними емоціями і відчувають себе такими, що відпочили. Привести дітей на майстер-клас «Котики» можна 8.06.19 о 12:00.



Урок малювання «Повітряні кульбаби». Дітям буде запропонована цікава техніка створення картини фарбами. Урок відбудеться 9.06.19 о 12:00.


Кляксографія, в якій замість традиційної кисті використовується пластикова трубочка, через неї видуваються фарби і створюються найнеймовірніші шедеври. Це чудовий спосіб повеселитися, поекспериментувати, а також розвинути силу легенів і потренувати дихальну систему. Крім того, тренується окомір, координація рук, посидючість, уважність, творче бачення і уяву. На цей майстер-клас запрошуються діти 15.06.19 о 12:00.



Аплікація. Мозаїка з кольорового паперу. Даний вид творчості знаком і любимо дітьми. Він полягає в створенні картини з дрібних паперових деталей різних квітів. Майстер-клас проводиться 16.06.19 о 12:00.
 


Ліплення з солоного тіста.
З солоного тіста, наділеного високою еластичністю, діти зможуть створити будь-яку фігуру, навіть цілу картину. Ліплення допоможе розвинути образне мислення, посидючість, наполегливість., Цілеспрямованість, дрібну моторику. На майстер-клас запрошуються діти 22.06.19 о 12:00.
 


Вітражний розпис, яка допоможе дитині стати, уважним, акуратним. Це дуже цікаво для хлопчиків і дівчаток, оскільки тренуються навички малювання на різних поверхнях. Майстер-клас відбудеться 23.06.19 о 12:00.
 


Воскографія.
Це нетрадиційний, але дуже захоплюючий спосіб малювання картин, коли шедевр просто створюється за допомогою процарапуванії. Процес розвиває зорово-моторну координацію, свободу самовираження, фантазію. Урок творчості відбудеться 29.06.19 о 12:00.
 


Пальчикові малювання -
це перетворення пачкание фарбами в справжній урок малювання, в результаті якого створюється незвичайний шедевр. Дітям малювати руками подобається. В процес розвивається фантазія і пальчикова моторика. Майстер-клас Кульбаби »запланований на 30.06.19 з 12:00.

 

Взяти участь в майстер-класах запрошуються діти від 5 років і старше. На кожне мистецький захід збираються групи до 10 осіб. Тривалість уроку становить 1 годину, вартість якого 75 гривень, за винятком майстер-класу «Вітражний розпис» -120 грн.

Щоб зрозуміти, що саме зацікавить вашої дитини, подарує масу позитивних емоцій і вражень, ви можете ознайомитися з кожним видом дитячої творчості більш докладно. Для цього зателефонуйте в наш магазин за вказаним вище телефоном і ми розповімо вам, як буде проходити заняття. Майстер-класи організовані при співпраці зі студією розвитку дитини "Школа-малятко".

Приходьте на наші майстер-класи, ми гарантуємо масу вражень і позитивних емоцій.