0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Що подарувати хлопчикові на 6 років?

Що можна подарувати 6 річному хлопчикові? Це питання з'являється у більшості мам і тат, так як в цьому віці дитина активно готується до школи, він дуже допитливий і пустотливий, його вже не цікавлять іграшки для самих маленьких, так як він хоче дізнатися все більше і більше про те, що його оточує. Інтернет магазин дитячих товарів Лоло пропонує добірку кращих презентів для хлопчиків 6 років.

На що звертати увагу при виборі подарунка?

Шестирічки - вже досить самостійні і допитливі, у них є свої інтереси і смаки. Подарунки для хлопчиків цього віку повинні бути корисними і цікавими, щоб привернути увагу дитини. Вибираючи презент для непосиди, потрібно враховувати такі моменти:

  • так як в цьому віці дитина вже йде в перший клас або активно готуватися до школи, то в якості подарунка можна вибрати атрибути для навчання, наприклад, канцелярські прилади або книги;
  • щоб допомогти дитині сформувати навички спілкування з друзями, подаруйте йому гру, в яку потрібно грати великою компанією;
  • для правильного фізичного розвитку будуть корисні предмети спортивного інвентарю та активні ігри - вони допоможуть малюкові виплеснути свою енергію і розвинути фізичну витривалість;
  • в 6 років у дітей активно розвиваються творчі та інтелектуальні здібності, тому доцільно буде подарувати набір для творчості або розвиваючу сюжетну гру.

Рейтинг лучших подарков

Настольная игра UNO, Danko toys, (рус. укр.)
Код 31088
 
ОТ 47
Игра Твийстеп, Danko Toys, (укр.)
Код 38102
 
ОТ 60
Настольная игра Хто Я?, Danko Toys, рус., укр.
Код 43393
 
ОТ 175

Інтернет магазин Лоло пропонує список подарунків, що можна подарувати хлопцеві на 6 років. Так як шестирічки - це все ще дітки, які хоч і готуються до школи, але все ж продовжують активно цікавитися іграшками, тому в першу чергу пропонуємо список іграшок, якими можна порадувати дитині:

  • Залізна дорога. Чим більша кількість вагонів у складу, тим більший інтерес він викличе у дитини. Ну, а якщо в комплекті є пульт дистанційного керування, поїзд має підсвічування і видає характерні звуки, тоді такий презент ризикує швидко стати найулюбленішою іграшкою вашої дитини.
  • Машинка на радіоуправлінні - управляти іграшковим транспортом буде до смаку кожному хлопчикові. Порада: купуйте відразу кілька комплектів батарейок до такого подарунка.
  • Великі машинки. Якщо це іграшковий спецтранспорт, то в його кузові хлопчикові точно захочеться возити іграшки поменше або пісок, або будь-які інші предмети.
  • Автомобілі спецслужб - пожежні, поліцейські, швидкі допомоги і т.д.
  • Гоночні треки. Що може бути краще машинки? Звичайно ж, машинка з трасою!
  • Роботи і роботи-трансформери. Сучасні моделі вміють ходити, рухати руками, видавати різні звуки.
  • Конструктори. Вони бувають різні: пластикові типу Лего, дерев'яні, з магнітами. Збираючи дрібні деталі, дитина буде розвивати дрібну моторику рук, уяву, фантазію.