0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Як вибрати іграшку на радіокеруванні?

Іграшки на радіокеруванні… Хто про них не мріяв в дитинстві? Адже вони такі цікаві! Керувати ними можна за допомогою спеціального пульта д/у, вони можуть і літати, і їздити, і долати практично будь-які перешкоди на своєму шляху. Скільки можливостей у цих іграшок, які легко приведуть в захват будь-якого малюка! Іграшкові машинки, літаки і вертольоти виглядають майже, як справжні - вони приведуть в захват не тільки дитину, але і дорослого. Якщо ви вирішили порадувати свого малюка таким подарунком, тоді вам потрібно знати, як вибрати іграшку на радіоуправлінні. Про це і читайте наш матеріал.

Переваги іграшкових моделей на радіоуправлінні

Радіокеровані іграшки – це зменшені моделі справжньої техніки. У них теж є спеціальні механізми, які «змушують» конструкцію їхати або летіти. Радіокеровані моделі мають свої переваги:

  • Добре розвивають реакцію дитини - адже для управління такою іграшкою потрібно вчасно вирішити, куди повернути, щоб машинка або літачок не зіткнулися з предметами, які є поруч.
  • Натискання на кнопки пульта дистанційного керування відмінно тренують дрібну моторику рук.
  • Дарують багато позитивних емоцій, дозволяють батькам і дітям відмінно провести час разом на свіжому повітрі.
  • Чи не набридають дуже довго.
  • Мають світлові і звукові ефекти.

Як вибрати радіокеровану іграшку для дитини

Вибір радіокерованої іграшки повинен складатися з декількох етапів:

  1. Поцікавтеся, для якого віку призначена модель:
    1. Для 3-5 років вибирайте моделі з великими деталями, без гострих граней. Дитині сподобається авто, яке може їздити вперед і назад, робити повороти на 360 градусів. Оптимальний варіант - невелика машинка в масштабі 1/8 або 1/10.
    2. Для дитини від 6 років ідеальним варіантом буде швидке і маневрене авто, яке зможе стати «на диби», з підсвічуванням.
    3. Підлітку буде цікава модель баггі, монстр, трофі і т.д. Такі іграшки можна використовувати в аматорських змаганнях.
  2. Визначтеся з моделлю. Спочатку вирішите, яку саме радіокеровану іграшку ви хочете купити, - машинку, вертоліт, танк і т.д. А потім вже робіть другий вибір: якщо це машинка, то яка вона буде - гоночна, позашляховик, звичайна і т.д.
  3. Виберіть тип двигуна. Найчастіше радіокеровані дитячі товари продаються з електричним мотором або двигуном внутрішнього згоряння. Якщо виберете модель з електромотором, тоді ризик перегріву буде зведений до мінімуму, також не буде вихлопних газів. Живлення такої моделі може здійснюватися від батарейок або акумуляторів, які можна заряджати від мережі. Радіокеровані машинки з двигуном внутрішнього згоряння виготовляють для діток постарше. Вони потужні, можуть розвивати велику швидкість.
  4. Підберіть тип шасі (для радіокерованих машинок). Якщо дитина любить швидкісні автомобілі, планує, що його іграшкове авто буде їздити по рівній поверхні, тоді зупиняйте вибір на моделі з шасі за типом «Формула-1». Для ігор, в яких потрібно долати нерівності і перешкоди на дорозі, вибирайте тип «Ралі», «Баггі», «Монстр».
  5. Подивіться, що входить в комплектацію? Найчастіше це сама іграшка, акумулятор або батарейки, зарядний пристрій, пульт дистанційного керування.
  6. Переконайтеся в якості моделі. Іграшка повинна бути виготовлена з міцного пластику, в її конструкції можуть бути металеві елементи. Корпус машинки повинен бути досить міцним, щоб витримати зіткнення з навколишніми предметами.

Іграшки на радіокеруванні - оригінальні та цікаві. Вони надовго заволодіють увагою дитини, з ними буде цікаво грати навіть дорослим.

Перевертиш на радіокеруванні Speed ​​Cyclone, YinRun (в асортименті)
Код 51093
2 100 грн

Вік: 5+

Матеріал: пластик

Тип: машинки