0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Які бувають іграшки на радіокеруванні для дівчаток

Играшки на радіокеруванні цікаві абсолютно всім. З ними захоплено гратимуть і хлопчики, і дівчатка. Та що вже там, такий вид дитячих розваг до душі навіть дорослим. Хочете порадувати свою маленьку принцесу оригінальним подарунком? Тоді читайте в нашій статті, які іграшки для дівчаток на радіокеруванні бувають.

Дитячі іграшки на радіокеруванні

Дівчата, як і хлопчики, люблять пограти з радіокерованими іграшками. Їх особливість в тому, що управляти ними можна дистанційно, за допомогою спеціального пульта дистанційного керування. Товари для дітей в цій категорії представлені великим асортиментом. Дівчата, напевно, будуть не проти пограти з радіокерованими:

  • машинками;
  • водними суднами;
  • тваринами.
  • гелікоптерами

Машинки

Машинки на радіокеруванні можуть бути призначені для гри в приміщенні або на вулиці. Іграшка може працювати на електричному двигуні або ДВЗ. Джерело живлення - акумулятор або батарейки.

Оптимальний варіант для дівчаток молодшого віку - це машинки з улюбленими мультиплікаційними героями. Дівчинці-підлітку припаде до смаку шосейна або гоночна модель, яка може ганяти по асфальту або рівній дорозі. Такі машинки виглядають дуже презентабельно. Їх зовнішній вигляд нагадує справжні автомобілі. Така схожість можливо завдяки тому, що іграшкові моделі виконують в певному масштабі до справжніх.

Для виготовлення машинок на радіоуправлінні використовують міцний пластик, також можуть бути металеві елементи, так як корпус повинен бути досить міцним, щоб витримати зіткнення з навколишніми предметами.

Вертольоти і літаки

Це найскладніші радіокеровані моделі. Але як же цікаво їх запускати разом з дорослими! Ігри з керованим по радіо вертольотом на свіжому повітрі - це прекрасна можливість відмінно провести час. Керувати такою іграшкою нелегко, але освоїти цю науку - можна: спочатку слід потренуватися на комп'ютерній програмі, яка йде в комплекті практично до кожного іграшкового повітряного судна.

У всіх моделей вертольотів - свої технічні можливості і габарити. Вертольоти великих розмірів можна запускати тільки на вулиці, а невеликі моделі - і на вулиці, і в приміщенні. Але пам'ятайте, що на вулиці можна запускати радіокерований вертоліт тільки в безвітряну погоду.

Водні судна

У цю категорію відносяться катери, яхти і всілякі кораблі. Їх можна запускати не тільки по рівній гладі води в басейні, але також і в природних водоймах, наприклад, в озері або в річці. Така модель - відмінний подарунок для дівчаток, які люблять проводити час біля водойми.

Тварини

Игрушка на радиоуправлении Хамелеон
Код 78291
 
ОТ 585
Игрушка на радиоуправлении Песик Dog Remi, Chicco
Код 80925
 
ОТ Нет в наличие
Собачка на поводке Кикки (укр.)
Код 83019
 
ОТ 361

Радіокеровані тварини - це копії справжніх домашніх вихованців. Сучасні моделі можуть рухатися, виконувати нескладні дії, відгукуватися на команди. Виробники дитячих іграшок пропонують електронних кішечок і собачок. За допомогою таких іграшок дитина зможе зрозуміти, що за вихованцем потрібно доглядати і дбати.

Іграшки на радіокеруванні - це відмінний подарунок для дитини будь-якого віку. В асортименті інтернет магазину LOLO можна відшукати моделі на радіокеруванні, які з легкістю стануть найулюбленішими іграшками вашої маленької принцеси.