0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Які бувають настільні ігри для дітей

Кожен батько мріє виростити всебічно розвинену дитину, тому тата і мами часто задаються питаннями: «Які бувають настільні ігри для дітей?", «Які види ігрових забав не просто вносять в дитяче дозвілля безліч яскравих емоцій, а й допомагають розвивати ті чи інші навички, здібності?». Отримати відповіді на дані питання можна, ретельно розібравшись в класифікації ігрових забав.

На сьогоднішній день, різновид настільних ігор невпинно зростає, що з одного боку дещо ускладнює процес вибору, а з іншого, дозволяє батькам підібрати оптимальний ігровий варіант для свого чада.

Настольная игра Бинго Изучаем буквы, Dodo
Код 60944
 
ОТ 67
Игра-пазл Ost "Цифры", серия "Всезнайка"
Код 38542
 
ОТ 124

Настільні ігри для дітей - що вибрати?

Сучасні настільні ігри для дітей спрямовані на те, щоб вчити дітей самостійно вирішувати розвиваючі завдання, виконуючи при цьому ланцюжок цікавих ігрових дій. У настільних іграх діти розвивають навички взаємодії з іншими гравцями, вчаться терпляче чекати своєї черги, а також у них виробляється почуття співпереживання.

Всі представлені гри можна розділіті умовно на 8 основних категорій, среди якіх:

  • Розвиваючі. Дана категорія ігрових наборів одна з найпопулярніших, оскільки вона містить сети, розраховані на розвиток різних навичок малюків. Це ігри на розвиток мови і уяви, пам'яті, усного рахунку, уважності та реакції, координації руху і дрібної моторики.
  • Детективні. Як правило, це поєднання головоломок і рольових забав. Учасникам надається можливість перевтілитися в справжнього детектива і вести розслідування, відкривати таємниці.
  • Активні. Це сети з простими правилами для активних дітей. Такі забави розраховані на велику кількість гравців і не вимагають використання інтелектуальних знань, оскільки спрямовані на тренування активності, спостережливості, швидкої реакції.
  • Творчі. Це ігри, за допомогою яких розвивається творчий потенціал хлопчиків / дівчаток. Це може бути імпровізація, ораторське мистецтво, малювання, спів або пантоміма.
  • Економічні. Це категорія забав буде цікава школярам, підліткам, дорослим, оскільки знайомить з основами ринкових відносин, вчить споживати, правильно розподіляти. Більшість економічних сетів грунтуються на створенні чогось величезного, масштабного, що виробляє у гравців амбіції, здатність мислити, планувати, думати.
Настольная игра Монополия люкс, Ost
Код 31801
 
ОТ 201
Настольная игра Большой бизнес, Danko Toys
Код 31855
 
ОТ 51
Настольная игра Менеджер, Danko Toys
Код 30664
 
ОТ 36
Экономическая игра Мастер "Менеджер"
Код 75954
 
ОТ 110
  • Стратегічні. Це прекрасна категорія для сімейного дозвілля, де діти можуть грати разом з батьками. Такі забави допомагають розвивати мислення, логіку, вчать бути послідовними.
  • Класичні. Це стандартні ігрові набори, в які із задоволенням грає не одне покоління - шашки, шахи, лото, доміно. Вони дуже корисні, цікаві як для хлопчиків, так і для дівчаток.
  • Головоломки. Це прекрасні ігрові комплекти для наполегливих, уважних дітей. Самим популярними є пазли, конструктори, ігри, засновані на моделюванні, створенні, збиранні чого-небудь.

Настільні ігри мають безліч переваг - їх різноманіття дозволяє підібрати цікавий сет як для малюків 2-3-х років, так для школярів, підлітків. Настільний сет не вимагає спеціальної фізичної підготовки, особливих талантів, але при цьому допомагає розвивати уважність, логічне і абстрактне мислення, посидючість, пам'ять, розширюють кругозір. Крім того, на відміну від комп'ютерних ігор, настільні не дратують нервову систему дитини і не погіршують зір.

Настільна гра Mega Vega, Danko Toys (в асортименті)
Код 51068
395 грн

Вік: 3+

Матеріал: дерево

Тип: розважальні

Настільна гра Логічна абетка, Danko Toys
Код 47042
69 грн

Вік: 3+

Матеріал: картон

Тип: розвиваючі

Набір для творчості 2 в 1 Кльова рибалка і Кінетичний пісок KidSand, Danko Toys, 3 кольори
Код 47109
490 грн

Матеріал: кінетичний пісок

Вид: ліплення

Настільна гра Хто Я?, Danko Toys (укр.)
Код 43725
172 грн

Тип: розважальні

Вік: 6+

Матеріал: картон

Розвиваюча настільна гра VEGA Power Tower, Danko Toys
Код 45731
405 грн

Вік: 5+

Матеріал: дерево

Тип: розвиваючі

Настільна гра Дуплет, Artos
Код 40688
242 грн

Вік: 5+

Матеріал: картон

Тип: розвиваючі

Настільна гра Космічні війни, ТехноК
Код 29240
533 грн

Вік: 6+

Матеріал: пластик

Тип: розважальні

Настільна гра UNO Kids, Danko Toys
Код 45792
86 грн

Вік: 3+

Матеріал: картон

Тип: розважальні