0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Що подарувати синові на Новий Рік

Зовсім скоро в кожному будинку буде відчуватися запах ялинових гілочок і мандаринів, а це означає, що прийшов час задуматися, що подарувати хлопчикові на Новий Рік. Якщо це питання актуальне для вас, тоді пропонуємо варіанти кращих подарунків, які можна піднести синові на НГ. Отже, поїхали!

Що подарувати хлопцеві на 5 років на Новий рік

5-річний хлопчик уже має свої смаки і переваги в іграшках і розвагах. Часто син в 5 років сам перед Новим роком розповідає батькам, щоб йому хотілося отримати в подарунок. Але, буває, що батькам доводиться і самостійно проявляти кмітливість і купити презент. Тоді пропонуємо вам підбірку найбільш популярних подарунків для хлопчика 5 років:

- Одяг. Цей варіант найбільш практичний і для сина, і для його мами і тата. Але і в цьому варіанті можна проявити кмітливість і купити не звичайні штани або курточку, а, наприклад, оригінальну піжаму.

- Конструктор. Це безпрограшний варіант для всіх часів. Можна вибрати магнітний, пластиковий, залізний конструктор з різною кількістю деталей. Така іграшка буде відмінно розвивати фантазію і дрібну моторику рук. П'ятирічному малюкові буде цікаво спостерігати, як з'єднуються між собою елементи магнітного конструктора. Сили дитини вже цілком вистачить для того, щоб роз'єднати магнітні деталі.

- Машинка зі звуковими і світловими ефектами. Дитині в 5 буде цікаво спостерігати за тим, як у неї світяться фари або «гуде мотор».

- Робот-трансформер. Така іграшка - це 2 в 1: і робот, і машинка (або інший предмет, в який може перевтілюватися робот-трансформер).

- Атрибутика для супергероїв. У 5-річних хлопців багата уява, вони легко уявляють себе в образі різних героїв. Для перевтілення їм не вистачає тільки оригінального костюма.

- Всілякі лото з картками, де потрібно впорядкувати різні картинки за певними характеристиками: міський транспорт, фрукти, овочі і т.д.

- Кросівки з LED-підсвіткою. Такі моделі дуже популярні серед дітей. У деяких випадках можна вибирати кольори або режими миготіння.

Лабиринт-головоломка Spin Master Perplexus Epic
Код 74552
 
ОТ 809
Игровой набор Фокусы 50, Danko toys
Код 28025
 
ОТ 172

Що подарувати хлопцеві 6 років на Новий рік

6-річний хлопчик зрадіє таким подарункам до НГ:

  • Рюкзаку. А як же, адже він уже майже першокласник, а значить, портфель йому неодмінно знадобиться в школі. Такий подарунок - самий практичний.
  • Атрибутам для зимових розваг: хлопчик в 6 років із задоволенням буде з'їжджати на санках з гори або кататися на лижах. Також підійдуть ледянки і снежколепи.
  • Фігурці улюбленого героя. Ваш син 6 років, напевно, має улюблених мультиплікаційних героїв. Порадуйте його іграшкою в вигляді цього героя. Буде чудово, якщо вам вдасться знайти таку фігурку зі звуком чи світловими ефектами.
  • Машинці з дистанційним управлінням. У дитинстві всі мріють про такий подарунок. Новий рік - саме те свято, яке має втілювати в реальність мрії.
  • Автотреку з машинками або парковці для машинок. У цьому віці хлопці із задоволенням грають з машинками.

Що подарувати хлопцеві 7 років на Новий рік

Семирічний хлопчик вже більш самостійний, ніж в 5 і 6 років. Відповідно, і подарунок для нього повинен бути не таким простим. Синові 7 років можна подарувати:

  • Настільну гру. Це відмінний спосіб стимулювати інтелектуальний розвиток дитини. А ще настолки - це прекрасний привід весело провести час всією родиною зимовим вечором. Вибирайте гру відповідно до вікових рекомендацій на упаковці.
  • Навушники. Хлопчик 7 років, напевно, любить слухати музику, а значить, навушники йому точно сподобаються. Можна вибрати дротову або бездротову модель, з мультяшними картинками.
  • Спортивну атрибутику. Футбольний або баскетбольний м'яч, нове кімоно (якщо хлопчик займається таким видом спорту), лижі і т.д. - підійдуть різні варіанти в залежності від смаків дитини.
  • Збірні моделі. У продажу є багато оригінальних збірних моделей автомобілів, літаків, кораблів, замків і багато чого іншого. Такі набори хлопчик із задоволенням буде збирати з татом.

Що подарувати хлопцеві 8 років на Новий рік

Хлопчику 8 років пропонуємо подарувати до новорічного свята:

  • Сертифікат в парк розваг. Зазвичай в таких парках є безліч розваг для дітей: гірки, батути, гойдалки, скалолази, рукоходи і багато чого іншого. Восьмирічний хлопчик точно не відмовиться від походу в такий парк розваг.
  • Пазл. Це захоплююче заняття, яке допомагає тренувати дрібну моторику рук і розвиває уважність. Синові 8 років можна вибрати набір на кілька сот деталей.
  • Набори з наклейками. У продажу є всілякі набори з різними картинками.
  • Квиток на ковзанку. Зима - саме час відправитися на каток. Так чому б не подарувати дитині туди квиток?
  • Набори для малювання. У дитинстві всі намагаються стати художниками. Пропонуємо вам порадувати хлопчика набором для малювання з фарбами, що світяться.
Настольный футбол Kidigo "Comfort"
Код 64874
 
ОТ 8950
Конструктор Lego "Нью-Йорк", серия "Architecture" (21028), 597 эл.
Код 45271
 
ОТ 1528
Санки KHW Kunststoff Snow Flipper De Luxe (в ассортименте)
Код 74489
 
ОТ 1280

Що подарувати хлопцеві 9 років на Новий рік

Дев'ятирічний хлопчик вже майже самостійний у всіх справах, у нього є своя думка на все і свої захоплення. Хлопчику 9 років можна подарувати на Новий рік:

  • Будильник з мішенню. Це нестандартний презент. Він привчить швидко прокидатися по будильнику, адже, щоб його відключити, потрібно встати з ліжка, прицілитися і вистрілити з іграшкового пістолета в мішень.
  • Набір фокусника. Хто в дитинстві не мріяв проводити фокуси? Такий набір порадує сина 9 років - це точно.
  • Конструктор. Це безпрограшний варіант для хлопчика. Вибрати можна металеву модель з ключем і гайками або з пластика, наприклад, великий тематичний набір Лего.
  • Набір юного хіміка. В 9 років дитина ще не вивчає хімію в школі, але познайомити його з азами цього предмета можна і раніше. Набір для проведення дослідів стане відмінним пізнавальним подарунком.
  • Транспорт на пульті дистанційного керування. Це може бути машинка, вертоліт або навіть танк.
  • Іграшкова зброя, наприклад, арбалети, пістолети або меч джедая.
  • Чашка-хамелеон - це чашка, яка може змінювати свій колір залежно від температури води, яка в неї налита.

Що подарувати хлопцеві 10 років на Новий рік

У подарунок до Нового року для десятирічного хлопчика потрібно вибирати щось модне і актуальне, що викличе інтерес і захоплення у дитини. Хлопчику 10 років можна підібрати до новорічного свята:

  • Конструктор на сонячній батарейці. Це сучасний набір, який дозволяє зібрати вітряк, катер або машинку, які будуть пересуватися. У комплекті такого конструктора обов'язково буде акумулятор з зарядкою від сонця, який допоможе «ожити» іграшці.
  • Телескоп. Кожен допитливий хлопчик хоче дізнатися все загадки Всесвіту і в цьому йому допоможе телескоп.
  • Інтерактивний робот-трансформер. Така іграшка не тільки може перетворюватися з робота в машинку і навпаки, але ще і може рухатися (в наборі зазвичай є пульт дистанційного керування).
  • Набір юного шпигуна. У нього будуть входити різні предмети, які допоможуть спіймати і знешкодити злочинця. Такий набір дозволить вашому синові 10 років розвинути свою фантазію і уяву.
  • Електросамокат або моноколесо. Сучасний електротранспорт - мрія багатьох дітей.
  • Квиток на майстер-клас з приготування їжі або виготовлення новорічної атрибутики. Може, у вашій дитині дрімає талант майстер-шефа? Це можна дізнатися, відправивши його на майстер-клас з приготування піци або суші. Також хлопчика цілком може зацікавити майстер-клас з розмальовування новорічної іграшки.

Що подарувати хлопцеві 11 років на Новий рік

Хлопчик в 11 років - вже маленький першовідкривач, який намагається кожен день пізнавати щось нове, прагне до незвіданого і любить експериментувати. Що ж подарувати хлопчикові 11 років, щоб направити його енергію в правильне русло і одночасно порадувати його? Ми пропонуємо вам зупинити свій вибір на:

  • Апараті для випалювання по дереву. Такий варіант підійде для творчої і посидючої дитини. У комплекті можна купити трафарети для малювання, які будуть розвивати творчі навички.
  • Ігровій приставці. Це варіант, який припаде до смаку любителю комп'ютерних ігор. Є моделі з двома джойстиками - їх краще купити синові 11 років, який любить проводити час і змагатися з друзями. У комплекті з приставкою обов'язково потрібно купити і ігри: хлопчики люблять найбільше гонки, стрілялки, стратегії.
  • Настільний футбол або хокей. Така іграшка буде веселою розвагою для хлопчика і його друзів. Вони зможуть влаштовувати змагання між собою, щоб виявити лідера.
  • Інтелектуальні настільні ігри, які будуть відмінно розвивати стратегію і мислення дитини. Можна познайомити його з шахами або шашками.
  • Мікроскоп. Такий варіант сподобається маленькому досліднику, який любить дізнаватися щось нове. Якщо ваш хлопчик хоче побачити, як виглядає збільшений аркуш паперу, з чого складається цибулиння або квітковий бутон, тоді такий варіант подарунка - те, що потрібно.
  • Аксесуари для гаджетів: чохли для смартфона або планшета, навушники, повербанк, селфі-палиця і т.д. Напевно, в 11 років ваш син вже активний користувач таких сучасних гаджетів, а значить, йому сподобається і оригінальне доповнення до них.
Настольная игра Монополия люкс, Ost
Код 31801
 
ОТ 201
Мяч футбольный (в ассортименте)
Код 77746
 
ОТ Нет в наличие

Що подарувати хлопцеві на 12 років

Підбираючи подарунок для 12 річного хлопчика, вам неодмінно потрібно, в першу чергу, дивитися на сучасні гаджети і пристрої, адже в цьому віці хлопці активно цікавляться ними. Якщо дозволяє бюджет, можна купити:

  • Електросамокат. Це просто безпрограшний варіант, який сподобається кожній дитині. Ще б пак, адже це вже свій транспорт, на якому можна зручно пересуватися не тільки на прогулянці по парку, а й, наприклад, по дорозі в школу.
  • Планшет або смартфон. Навіть якщо у вашого сина 12 років є такі гаджети, він буде радий їх оновленню. Тому такий подарунок теж віднесемо до категорії безпрограшних.

Якщо сімейний бюджет не витримає великих витрат, не варто впадати в паніку. Хлопчику 12 років можна купити подарунок подешевше, але нічим не гірше:

  • Великий солодкий набір. Це хороший подарунок для ласуна. У продажу є набори з цукерками різної форми і з різними начинками, можна замовити будь-яку шоколадну фігуру або напис.
  • Великий набір Лего. У дитячих магазинах можна відшукати тематичні набори на кілька сот деталей. Виберіть тематику, яка сподобається дитині, - джунглі, війна, подорож, кораблі і т.д.
  • Вертоліт або квадрокоптер на радіоуправлінні. Такий подарунок легко стане улюбленою іграшкою, адже керувати літаючим об'єктом - так цікаво!

Що подарувати хлопцеві 13 років на Новий рік

13-річний хлопчик - це підліток, який все більше стає схожим на дорослого хлопця, але всередині він поки ще дитина. У цьому віці разом із зовнішніми змінами у нього змінюється і характер, смаки. Хлопчику 13 років можна подарувати на Новий рік:

  • Інтерактивного робота, який може не тільки рухатися, але і розмовляти зі своїм власником. Такі моделі комплектуються пультом дистанційного керування і оснащені штучним інтелектом.
  • Рюкзак з вбудованими колонками в кишенях. Це підходящий варіант для меломанів.
  • Оригінальний будильник - що летить, тікає або вибухає. Щоб його відключити, дитині потрібно буде встати з ліжка, а значить - і прокинутися.
  • Окуляри з прихованою відеокамерою. Тепер ніщо не сховається від вашої дитини.
  • Портативний металошукач. Такий подарунок для тих, хто любить шукати і знаходити щось втрачене.
  • Елемент колекції. Якщо ваш син 13 років щось колекціонує, подаруйте те, чого йому не вистачає для колекції, наприклад, рідкісну модель іграшкового автомобіля, набір тематичних наклейок, певну монету і т.д.
  • Спортивне приладдя. Більшість хлопчиків в 13 років активно цікавиться спортом, тому можна подарувати йому на Новий рік спортивний інвентар, наприклад, тенісну ракетку, боксерські рукавички, спортивну форму, гантелі і т.д.
  • Музичні інструменти. Це варіанти для хлопчиків, які захоплюються музикою. Якщо ваша дитина хоче оволодіти грою на барабані, гітарі або іншому музичному інструменті, тоді Новий рік - саме те свято, коли варто порадувати дитини таким подарунком.
  • Презент-емоція. В цей розділ можна зарахувати квиток на захід, який подарує дитині незабутні емоції, наприклад, похід в дитячу квест-кімнату, на прем'єру довгоочікуваного фільму або на каток - все залежить від смаків та вподобань дитини.

Сподіваємося, в нашому списку презентів ви знайдете відповідні для вас варіанти, які порадують хлопчика і подарують йому по-справжньому святковий настрій. Ну, а придбати оригінальний подарунок до Нового року для хлопчика ви завжди зможете в інтернет-магазині дитячих товарів LOLO. Переглядайте його каталог товарів і вибирайте краще для своєї дитини.

Іграшковий бластер Nerf Fortnite SMG-E, Hasbro
Код 84927
1 700 грн

Тип: з м'якими патронами

Набір для експериментів Магнітна наука, 4M
Код 87155
450 грн

Матеріал: комбінований

Вид: наукові експерименти, досліди

Набір для експерементів Метеостанція, 4M
Код 87141
779 грн

Матеріал: комбінований

Вид: наукові експерименти, досліди

Набір для експерементів Світ кристалів, 4M
Код 87145
949 грн

Матеріал: комбінований

Вид: наукові експерименти, досліди