0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Що подарувати дівчинці на Новий Рік

Наближається найсвітліше і довгоочікуване зимове свято - Новий рік. А це значить, що пора подумати, які подарунки замовити для дочки на НР. Добре, якщо мала вже написала лист Діду Морозу, і ви точно знаєте, чим її можна порадувати. Але якщо листа немає, доведеться думати самим, що подарувати доньці на Новий рік. Пропонуємо вам свіжу добірку подарунків для дівчаток від 5 до 13 років. Переглядайте дитячі товари, вибирайте і радуйте своїх маленьких принцес найяскравішими і незабутніми презентами.

Що подарувати дівчинці 5 років на Новий рік

5 річна дівчинка любить грати з іграшками - їй все також подобаються ляльки, але вона не проти пограти і з конструкторами та іншими іграшковими наборами. Дочці  5 років пропонуємо подарувати:

- Конструктор. У дитячих магазинах є величезний вибір конструкторів на будь-який смак: пластикові тематичні набори Лего, магнітні, залізні, на липучках. Доньці 5 років можна підібрати будь-який.

- Гарну ляльку. Напевно, до 5 років у вашої маленької зібралася вже пристойна колекція ляльок. Тому звичайною моделлю її не здивуєш. Рекомендуємо вибрати колекційний варіант - ляльок Вінкс або ЛОЛ, або набір Барбі з різними аксесуарами, ну або відразу цілий будиночок з ляльками - у продажу є і такі набори.

- Великий іграшковий будиночок з тунелями. Такий подарунок викличе справжній захват у дитини. Адже кожному хочеться мати свій куточок.

- Іграшки з улюблених мультфільмів, наприклад, у вигляді Понні, Смішариків, Щенячого патруля і т.д.

- Набори для творчості. Чим захоплюється ваша дівчинка? Малювання, ліплення, аплікація, бісероплетіння? Можна вибрати будь-який з цих наборів.

- Дитячі меблі. Подаруйте маленькій модниці яскраве трюмо з великим дзеркалом і стільчиком, скриньками, куди вона зможе складати свої улюблені прикраси, гребінці, резиночки і т.д.

- Ігровий комплекс. Дівчинка любить спускатися з гірки, але у дворі вона буває часто зайнята іншими дітьми? Подаруйте їй ігровий комплекс з персональної гіркою і гойдалками. У продажу є варіанти, які можна встановлювати прямо в приміщенні.

- Розвиваючі ігри, наприклад, набори з картками для вивчення букв або цифр, зошити з друкованою основою і картинками, які потрібно прикрашати і т.д.

- Набори з іграшкової побутовою технікою, наприклад, праскою, пилососом, пральною машинкою, кухонним гарнітуром і т.д. Такі набори будуть відмінно розвивати фантазію і уяву дитини.

- Нічник з імітацією зоряного неба. Це хороший варіант для ніжних і романтичних дівчаток, які люблять розглядати зоряне небо.

Картина по номерам Котенок и бабочка, Идейка
Код 52003
 
ОТ 204
Детские ролики (розовые), (34-38)
Код 78424
 
ОТ 579
Декупаж на полотне "С любовью" (94604)
Код 57317
 
ОТ 128
Настольная игра Упс! Бан!, Artos
Код 78148
 
ОТ 140

Що подарувати дівчинці 6 років на Новий рік

Дівчинка в 6 років - це вже майбутній першокласник, який все так же цікавиться іграшками і любить з ними грати. У Новий рік 6 річній дівчинці можна подарувати:

  • Портфель. Це один із самих практичних варіантів, адже він скоро стане в нагоді їй в школі.
  • Іграшкову косметику. Напевно, дитина не раз спостерігала за тим, як мама використовує косметику - помаду, туш для вій - і намагалася повторити ті ж дії. Щоб порадувати донечку, подаруйте їй набір дитячої косметики. Зазвичай в них є бальзами або блиски для губ, блискітки, лаки для нігтів, тіні. Такі набори виготовляють з безпечних для дитячого організму складових.
  • Дитячий синтезатор. Ваша донька обожнює музику? Чому б їй не подарувати іграшковий дитячий синтезатор. Є моделі, які можуть самі відтворювати різні мелодії. Такий подарунок точно сподобається дочці 6 років.
  • М'яку іграшку. Це один з безпрограшних варіантів. Дівчинка неодмінно зрадіє новому плюшевому ведмедику, собачці, котику або іншому іграшковому другу.
  • Ляльку. Варіант на всі часи. Кожна дівчинка мріє про ляльку-принцесу або ляльку-героїню мультфільму. А може, їй хочеться отримати пупса Бебі Борн, якого можна купати, годувати, садити на горщик? Дізнайтеся про бажання дочки і подаруйте їй мрію.
  • Кухонний іграшковий модуль з посудом і іграшкової технікою. На ньому вона зможе готувати майже як мама. У продажу є модулі з мийкою, мікрохвильовкою, духовкою, варочною поверхнею, зі звуковими і світловими ефектами. У деяких наборах є і посуд та іграшкові продукти харчування. Такі модулі можуть бути в ріст дитини. Кухонний модуль надовго заволодіє увагою дівчинки і стане її причиною для гордості.

Що подарувати дівчинці 7 років на Новий рік

7 річна дівчинка - вже учениця, у неї велике коло спілкування, є свої смаки. Доньці в 7 років до Нового року можна подарувати:

  • Навчальна дошка або магнітний мольберт. На такій дошці можна писати або малювати. Вона допоможе весело готувати уроки в школу.
  • Конструктор з великою кількістю елементів. Це універсальний варіант. З деталей дівчинка зможе збирати різні предмети або об'єкти. Також можна придбати тематичний конструктор, з якого можна зібрати певний предмет.
  • Настільну гру. Це відмінний привід зібрати всю родину за цікавим заняттям. Вибирати настільну гру необхідно відповідно до рекомендацій за віком.
  • Колекційні ляльки з улюблених мультиків. У вашої дочки 7 років точно є улюблені мультиплікаційні герої - виберіть їй в подарунок ляльку-героїню з улюбленого мультика.
Книга "Восхитительный бисер" (9789662269116)
Код 53473
 
ОТ 73
Мольберт магнитный двухсторонний "Винни Пух" ВП-011
Код 38130
 
ОТ 421
Кукла Defa 8077 с дочкой и пони (3 вида)
Код 31192
 
ОТ 212

Що подарувати дівчинці 8 років на Новий рік

У 8 років дівчинка вже не маленька дитина, хоч ще і не підліток. Дочка 8 років активно цікавиться всім: ляльками, кіно, спортом, творчістю. Тому 8 річній дівчинці подарувати можна:

  • Ляльку. Вам може здатися, що у дочки 8 років вже і так їх надто багато, але не забувайте, що ці іграшки допомагають їй по-справжньому розслабитися, поринути в цікаву гру. Тому в дійсності ляльок в дитячій кімнаті багато не буває.
  • Ляльковий будиночок. Це справжня мрія будь-якої дівчинки. У продажу є різні лялькові будиночки - маленькі одноповерхові або великі в кілька поверхів, з підсвіткою і звуковими ефектами.
  • М'яку іграшку. Як і ляльок, м'яких іграшок багато бути не може. Дівчинка в 8 років буде із задоволенням лягати спати з улюбленим плюшевим ведмедиком.
  • Конструктори Лего. Для 8 річної дівчинки можна вибрати великий тематичний набір з торговими центрами, магазинами, кафе, салонами краси і т.д. Збірка конструктора Лего буде відмінно розважати і піднімати настрій дитині.
  • Ігровий набір «Фабрика морозива». Він складається зі спеціального пластиліну, що швидко застигає і формочок для «виготовлення» морозива. Дівчинці неодмінно сподобається вибирати оригінальні форми і комбінувати різні кольори.
  • Тюбінг (зимова «ватрушка»). Тюбінг - улюблена зимова розвага багатьох дітей. Ще б пак, адже спускатися з гори - це так цікаво!
  • Ковзани. Зима - час піти на каток. Якщо ж і ваша дівчинка почала цікавитися зимовими видами спорту, можна подарувати їй ковзани. У продажу є моделі, розмір яких можна регулювати, тобто вони «будуть рости» разом з ніжкою дівчинки.

Що подарувати дівчинці 9 років на Новий рік

9 річній дівчинці рекомендуємо вибирати подарунок, спираючись на її захоплення. Дочка в 9 років вже виразно полюбила якесь творче заняття: малювання, бісероплетіння, ліплення і т.д. Тому дочки 9 років можна подарувати:

  • Столик для малювання піском. Таке заняття відмінно тренує дрібну моторику рук, розвиває фантазію, уяву, логічне мислення, а також допомагає зняти втому і емоційну напругу.
  • Набір для створення прикрас. У продажу є набори для створення фенечек з гумок, намистин, бісеру тощо.
  • Картину за номерами. Такий варіант підійде для посидючих і уважних дівчаток. Прикрашаючи певні ділянки картини відповідними кольорами, можна створити справжній шедевр.
  • 3D ручку для створення об'ємних картин або тривимірних об'єктів. Це не тільки захоплюючий, але ще і дуже модний презент.
  • Настільну гру, яка дозволяє не тільки весело, але і з користю провести час з друзями або з батьками. Підійдуть лото, лабіринти, «Ерудит», «Мафія», «Монополія» і т.д.
  • Пазли. У продажу є пазли з різною кількістю елементів і на різну тематику. Такий варіант також підійде посидючим і уважним дівчаткам.

Що подарувати дівчинці 10 років на Новий рік

Дочка в 10 років вже майже така доросла! Який же подарунок придбати для неї? Пропонуємо вам свою добірку і на цей вік:

  • Одяг. Дочки 10 років неодмінно сподобаються нові джинси або модна курточка. Чому б не вибрати саме такий подарунок до Нового року?
  • Блокноти та зошити в оригінальному оформленні, набори різнокольорових блискучих гелевих ручок, фломастерів. Такий подарунок буде коштувати недорого і сподобається 10 річній дівчинці.
  • Стильний рюкзак для спортивних секцій або прогулянок.
  • Засоби гігієни та догляду. У цьому віці декоративну косметику ще рано купувати, але ось порадувати дівчинку всілякими гелями для душу, «бомбочки» для ванни, шампунями - можна.
  • Книга. Це найкращий подарунок для всіх часів і народів. У 10 років дівчинки люблять історії про принцес, фей, їм до смаку гумористичні оповідання і захоплюючі пригоди.
  • Сертифікат на розваги. Чому б не подарувати дівчинці квиток в парк розваг або дитячу квест-кімнату?

Що подарувати дівчинці 11 років на Новий рік

11 річній дівчинці варто замовити подарунок, який буде не тільки розважати її, а й дозволить дізнатися щось нове. Дочки 11 років можна подарувати на Новий рік:

  • Лабораторію. Якщо дівчинка проявляє інтерес к наукам, можна подарувати їй іграшкову наукову лабораторію з виробництва парфумерії, хімічну або фізичну. Такі набори пропонують варити мило, вирощувати кристали і проводити інші наукові досліди.
  • Мурашину ферму. Дівчинка з задоволенням буде спостерігати за тим, як працьовиті мурашки проробляють ходи і створюють колонії. Такі ферми не вимагають складного догляду. Їх потрібно тільки час від часу провітрювати.
  • Інструмент для плетіння косичок. Це незвичайний подарунок, який ваша дочка 11 років неодмінно оцінить. З його допомогою можна швидко і легко плести всілякі косички.
  • Набір для прикраси тортів. Досить «піч» кексики з пластиліну! Дівчинка в 11 років - повноцінна мамина помічниця на кухні. Для неї можливість по-справжньому прикрасити торт стане веселим заняттям, що дарує натхнення.

Що подарувати дівчинці 12 років на Новий рік

Дочка 12 років - юна красуня і мамина помічниця. Вона вже відмінно розбирається в моді, пробує робити макіяж і готує з мамою на кухні. Який подарунок замовити 12 річній дівчинці? Пропонуємо вам зупинити свій вибір на:

  • Настільному органайзері. На робочому столі учениці багато ручок, олівців, зошитів. Їх необхідно якось упорядкувати. Зробити це допоможе настільний органайзер.
  • Великій подушці у вигляді яскравого смайлика. Надсилати один одному смайли люблять все підлітки. А чому б не подарувати його 12 річній дівчинці у вигляді подушки? Це відмінний варіант подарунка.
  • Яскравий і стильний щоденник. Він може бути з чистими листами або з друкованою основою з різними порадами і цікавою інформацією на кожній сторінці.
  • Набір для вирощування Екомен. Це креативний подарунок - чоловічок, у якого на голові ростуть різні рослини, стане оригінальною прикрасою дівчинкової кімнати.
  • Крейда для волосся. Дівчинка мріє перефарбувати волосся в яскраво-салатовий колір або ліловий? Подаруйте їй таку крейду. Вони нешкідливі для волосся, легко змиваються, підходять і для блондинок, і для брюнеток.

Що подарувати дівчинці 13 річної на Новий рік

Дочка 13 років - це підліток з не завжди простим характером, своїми смаками і поглядами на життя. Але навіть і така «доросла» вже дівчинка чекає свята і подарунка на Новий рік. Дочці 13 років можна подарувати:

  • Світшоти з модним принтом. Такий варіант підійде для юної модниці, яка віддає перевагу стилю кежуал.
  • Втікаючий будильник. Щоб його відключити, потрібно встати і зробити «ранкову розминку». Такий варіант - ідеальний для любительок поспати.
  • Бігуді. Для створення зачіски нові бігуді - те, що треба.
  • Безпровідні навушники. Для юної меломанки - кращий презент.
  • Парасолька, яка змінює свій колір, коли на нього потрапляють краплі дощу.
  • Селфі-палицю. 13 річна дівчинка, напевно, веде свою сторінку в Інстаграм, а значить, і виходить в прямі ефіри.

Сподіваємося, наша стаття була корисною для вас, і ви легко зможете підібрати оригінальний новорічний подарунок для своєї дівчинки. Замовити його можна в інтернет-магазині дитячих товарів LOLO. Тут завжди є величезний вибір іграшок та інших товарів для дітей на будь-який смак.

Набір для манікюру, Fun Game
Код 90422
523 грн

Вік: 3+

Тип: аксесуари, косметика для ляльок та пупсів

Креативна творчість Яйце Єдинорога Unicorn WOW Box, Danko Toys (укр.)
Код 84828
769 грн

Матеріал: комбінований

Вид: сюрпризи

Будиночок для ляльки
Код 65173
928 грн

Вік: 3+

Тип: будиночки

Будиночок з фігурками
Код 52124
809 грн

Вік: 3+

Розмір: 20х24х16 см

Тип: будиночки

Іграшка Кухня, ТехноК, 29 елементів
Код 75899
1 300 грн

Тип: кухня

Креативна творчість Яйце Єдинорога Unicorn Surprise Box, Danko Toys
Код 81469
536 грн

Матеріал: комбінований

Вид: сюрпризи

Набір для творчості My Color Case, Danko Toys (в асортименті)
Код 36400
248 грн

Матеріал: фарби, тканина

Вид: малювання

Електронна гітара Дівочий стиль, Simba
Код 26950
1 199 грн

Тип: музичні інструменти

Візочок для ляльки "Класика", Melogo (в асортименті)
Код 31807
837 грн

Вік: 3+

Розмір: 65 x 29 x 67 см

Тип: візочки для ляльок

Лялька з донькою, коляскою та аксесуарами, Defa (в асортименті)
Код 31177
619 грн

Вік: 3+

Розмір: кукла - 30 см, кукла - 12 см

Тип: ляльки типу Барбі

Лялька вагітна, Defa (в асортименті)
Код 43232
781 грн

Вік: 3+

Розмір: 29 см

Тип: лялька типу Барбі

Набір креативного творчості Royal Pet`s, Danko Toys
Код 48787
476 грн

Матеріал: текстиль

Вид: малювання