0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Яку шведську стінку вибрати дитині?

Піклуючись про здоров'я власної дитини, батьки намагаються створити для цього всі умови. Корисним тренажером може стати шведская стенка для детей, яка не тільки забезпечить корисне дозвілля для хлопчиків і дівчаток різного віку, але і дасть можливість зміцнити м'язи дитини, підвищити імунну систему, допоможе розвинути нові навички - витривалість, пластичність, дисципліну, реакцію, спритність.

шведская стенка для детей

Крім того, регулярні заняття на подібному тренажері є стимулятором роботи серцево-судинної системи, покращують координацію рухів, формується здорова постава, а також повним дітям допомагає боротися із зайвою вагою. Для дітей, у дворі яких відсутня ігрова і спортивна площадка - шведська стінка стане улюбленим місцем для активного дозвілля. Щоб підібрати оптимальну конструкцію, що буде максимально корисною і безпечною, слід визначитися з тим, яку шведську стінку вибрати дитині по комплектації, функціоналу, габаритам. Корисні поради щодо вибору дитячої шведської стінки і її установці приведені в статті нижче ...

Де можна розмістити шведську стінку?

Дитяча шведська стінка - це конструкція для активної експлуатації, тому вибирати її потрібно ретельно, враховуючи ряд основних чинників, серед яких габарити. Саме виходячи з розмірів і місця установки, тренажери можна умовно розділити на:

  • Шведські стінки вуличні. Це моделі з широкою комплектацією, наділені чималими розмірами, що витримують чималі навантаження, а також виконані з матеріалів, стійких до різних температурних режимів.
  • Шведські стінки/, що встановлюються на балконі. Як правило, це тренажери, які характеризуються компактністю, здатністю трансформуватися. Особливістю таких домашніх конструкцій є те, що вони дозволяють займатися на свіжому повітрі.
  • Шведські стінки, що розміщуються в квартирі. Найбільш популярна категорія товарів, оскільки характеризується широким модельним рядом, який дозволяє підібрати конструкцію для будь-якого за площею приміщення. Ці моделі можуть встановлювати різними способами, трансформуватися, доукомплектовуватись, гармонійно поєднуватися з дитячим спальним місцем або робочою зоною.

какую шведскую стенку выбрать ребенку

Крім цього, спортивні комплекси для дітей розрізняють за формою конструкції. Вони представлені п'ятьма основними видами - Г-образні, кутові, Т-образні, в формі П і прямі (стандартні). Вибираючи конструкцію, потрібно приділити увагу типу кріплення тренажерного комплексу.

Домашний спортивный комплекс "Юнга"
Код 25832
 
ОТ 4958
Купить
Домашние спортивные комплексы «Карапуз»
Код 25831
 
ОТ 5216
Купить
Спортивный уголок "Юнга 2-220" SportBaby
Код 33757
 
ОТ 3114
Купить
Спортивный уголок "Юнга 3-240" SportBaby
Код 33759
 
ОТ 4179
Купить

Які типи кріплення шведської стінки бувають?

Перед покупкою тієї чи іншої моделі слід подумати про те, де буде встановлений тренажер, який тип стін приміщення, інтер'єрний стиль, висота стелі, площа. На сьогоднішній день, дитяча стінка може бути зафіксована наступними основними методами:

  • Пристінний варіант або шведська стінка з кріпленням до стіни. Для цього застосовуються спеціальні скоби, болти і дриль. Це досить трудомісткий процес, але надійний. Як правило, монтаж відбувається до бетонної, дерев'яної або цегляної стіни. До стін, обшитих гіпсокартоном, установка неможлива.
  • Розпірний варіант або шведська стінка з кріпленням в розпір / з кріпленням до стелі. Це простий спосіб, коли конструкція встановлюється між стелею і підлогою в розпір. Це простий спосіб, що не вимагає свердління. У приміщенні з навісними / натяжними стелями такий метод не використовується.
  • Комбінований варіант, коли застосовується і пристінний, і розпірний методи установки тренажера.
  • Підвісний варіант або підвісна шведська стінка, що фіксується безпосередньо до стелі. Це ідеальний варіант, коли площа кімнати дуже обмежена.

За призначенням і можливим навантаженням спортивна конструкція буває для дитини, для дорослого, а також універсальна, яка доповнюється допоміжними елементами. Для самих маленьких пропонуються автономні види, які встановлюються на підлозі. Як правило, це моделі, розраховані на активних дітей до 3-4-х років.

 

Ще одним важливим фактором, що вимагає уваги, при придбанні дитячого спортивно-ігрового комплекса, є матеріал виготовлення.

Яка шведська стінка краще - дерев'яна або металева?

Дитячі спортивні стінки пропонуються виробниками величезним різноманіттям видів, а виготовляються вони з двох основних матеріалів - натурального дерева або металу. Отже, щоб вибрати оптимальний варіант, необхідно ознайомитися з усіма перевагами тренажера для дитини, зробленого з дерева і металу:

Шведская стенка "Teenager-0-220" Green, (зеленая)
Код 33785
 
ОТ 1492
Купить
Шведская стенка "0-220" Yellow, (желтая)
Код 33774
 
ОТ 1687
Купить
Спортивный уголок "Teenager-2-220" Green, (зеленый)
Код 33762
 
ОТ 2466
Купить
Шведская стенка "0-220" Green, (зеленая)
Код 33772
 
ОТ 1687
Купить

 

  • Дерев'яна шведська стінка (використована сировина - ялина, сосна, бук). Такий виріб характеризується, перш за все, високою екологічністю і гіпоалергенністю. Дерево приємне на дотик, зовсім не ковзає, має невелику вагу, що важливо під час установки / фіксації конструкції. Крім того, дерев'яну модель можна пофарбувати, покрити лаком. Дерев'яні спортивні споруди завжди добре вписуються в інтер'єр приміщення, а також мають порівняно невелику вагу. Вартість таких моделей порівняно невисока. При покупці потрібно звернути увагу на обробку поверхонь, щоб не було шорсткостей.
  • Шведська стінка з металу. Металеві тренажери - це надійні, довговічні і міцні конструкції, що витримують чималі навантаження, тому можуть використовуватися не тільки дітьми, а й дорослими. Поперечини у металевих тренажерів більш тонкі в діаметрі, що зручно для маленьких ручок. Купуючи виріб з металу, краще віддавати перевагу видам з антиковзаючими накладками, що виключає травми і падіння під час активних ігор і занять. Більшість металевих моделей здатні витримувати навантаження до 200 кг.

шведская стенка из металлаПокупцям, що не можуть визначитися з тим, яку конструкцію краще купити - дерев'яну або металеву, виробники можуть запропонувати комбінований моделі, а для малюків до 3-4-х років є барвисті пластикові види.