0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Як вибрати конверт для дитини

Світ одягу новонародженого - це не тільки сорочечки, пелюшки, повзуни, пінетки і шапочки. До переліку базових, зручних, практичних і незамінних речей для немовляти входить дитячий конверт, який необхідний під час тривалих прогулянок в холодну пору року, при виписці з пологового будинку, як ошатний аксесуар, а також в якості першого верхнього одягу карапуза. Дитячі конверти, які прийшли на зміну незручним, об'ємним і важким ковдрам, вражають різноманіттям видів. Щоб розуміти, як вибрати конверт для новонародженого, потрібно ознайомитися з моделями, їх характерними особливостями, призначенням. Усі пропоновані виробниками моделі можна розділити по:

  • Формі. Це можуть бути конверти-ковдри, кокони, трансформери, моделі з жорстким днищем.
  • Сезону. Вироби пропонуються для літа, для зими, для міжсезоння, а також універсальні конструкції з елементами, що відстібаються.
  • Дизайну. Це три категорії кольорів - для хлопчиків, для дівчаток і унісекс.
  • Типу утеплювача. Конверти зустрічаються з синтетичними і натуральними наповнювачами, серед яких синтепон, холлофайбер, пух, овчина, байка, шерсть.
  • Призначенням. Модельний ряд складається з повсякденних / прогулянкових виробів, конвертів для виписки, конструкцій в коляску.

 

конверт для ребенка

Визначившись з типом і дизайном виробу, варто вибрати параметри. Стандартний розмір конверта для новонародженого - це 62-68 см і не більше.

 Вибираючи конверт для немовляти, необхідно враховувати ряд нюансів, а саме:

  • Матеріал, з якого виконано виріб. Краще відмовитися від штучних матеріалів і купувати конверт з натуральних, гіпоалергенних тканин і наповнювачів.
  • Розмір дитячого конверта. Підбирати літній або демісезонне виріб слід також, як купується одяг для немовляти - по таблиці розмірів. При покупці зимових моделей слід вибирати трішки більший виріб, оскільки малюк буде в теплих речах, а вони більш об'ємні. Винятком є ситуації, коли малюк великий.
  • Тип фіксації. Конверт може фіксуватися за допомогою кнопок, блискавок, липучок, зав'язок, гудзиків, які повинні бути якісними, міцно зафіксованими.

Крім того, уваги вимагає функціональність виробу, а також виробник. На думку експертів, а також дбайливих мам і тат, можна скласти перелік виробників найкращих конвертів для новонароджених, серед яких: Vista, Omali, Reima, Garden baby, Bebetto, Lenne, Nuvita, Egg, Kaiser, Twins, Kinder Comfort, Bair.

Як вибрати зимовий конверт для новонародженого

Зимові конверти для немовлят представлені широким асортиментом, що дає можливість молодим батькам підібрати оптимально комфортний і практичний виріб. Сьогодні, виробники пропонують кілька основних видів виробів, а який конверт краще для новонародженого взимку, вирішувати батькам. Допоможе вибрати оптимальний варіант огляд основних типів теплих конвертів:

  • Конверт-ковдра/плед.
  • Конверт-трансформер.
  • Конверт с жорстким дном.
  • Конверт-кокон.

Щоб точно знати, як вибрати зимовий конверт для новонародженого, що важливо, необхідно просто дотримуватися основних критеріїв вибору:

  • Матеріал, з якого зшито виріб. Тканина повинна бути водонепроникною, захищати від вітру. Крім того, вологовідштовхувальна тканина відмінно очищається від забруднень.
  • Тип наповнення. В якості внутрішнього наповнювача може бути і синтетичний матеріал, і натуральний, але оптимальним варіантом вважається саме овчина, яка зберігає оптимальну температуру тіла дитини.
  • Наявність капюшона, який відмінно захищає від проникнення вітру і холоду всередину. Більшість моделей наділені утепленим каптуром.
  • Якість фурнітури. Всі застібки і зав'язки повинні легко функціонувати, щоб навіть сплячого малюка можна було без проблем розмістити всередині конверта.
  • Розмір зимового конверта для новонародженого. Розмір даного виробу підбирається також, як інші предмети одягу для малюка, з огляду на приналежність до сезону.

Крім того, важливим критерієм є функціональність виробу, від якої залежить практичність конверта, як довго він буде використовуватися. Якщо виникають сумніви під час вибору зимового конверта для малюка, то можна звернутися за допомогою до консультантів інтернет-магазину Lolo, а також почитати рекомендації та відгуки покупців.

Як вибрати конверт в коляску

Незалежно від погоди, малюкові корисні щоденні прогулянки на свіжому повітрі. Щоб дитині було комфортно і тепло в транспортному засобі, можна придбати практичну і корисну річ - конверт в коляску для новонародженого. Такі вироби практичні, комфортні для малюків, оскільки зігрівають і не сковують рухів дитини. Крім того, такий конверт може використовуватися з народження до 3-х років (залежить від моделі і розміру).

Для тих, кото не знає, як вибрати конверт в коляску, на що звернути увагу, який краще, потрібно ознайомитися з головними критеріями вибору. Отже, вибираючи виріб, приділити увагу потрібно:

  • Якості верхнього шару виробу, який не повинен пропускати вітер і вологу.
  • Внутрішньому наповнювачу, який може бути синтетичним (холлофайбер, синтепон, тінсулейт) або натуральним (овчина, шерсть, пух).
  • Формі і рівню жорсткості днища конструкції. Більшість виробників пропонують конверти з жорстким дном або доповнені матрациком з кокосовим наповнювачем.
  • Якості швів і стійкості фурнітури.
  • Розміром. Конверти в коляску за розміром підбираються також, як інший одяг для малюків.
  • Сумісності виробу з колясками. Багато конвертів універсальні, тому підходять для всіх типів колясок.

Багато моделей оснащені спеціальними отворами / прорізами для ременів безпеки, завдяки яким їх можна використовувати в санках або автокріслах. Покладаючись на численні відгуки батьків та експертів, був складений рейтинг зимових конвертів в коляску, що користуються особливою популярністю, - Kinder Comfort Frost, Twins Voyage, Bair Alaska Thermo, Womar 06, Tuttolina Puer.

Як вибрати конверт на виписку

Виписка з пологового будинку - це перший святковий вихід малюка в світ, тому не обійтися без красивого і комфортного конверта. Як правило, конверт на виписку декорується мереживами, вишивкою, бантами і аплікацією.

Щоб купити якісний і красивий аксесуар, необхідно знати, як вибрати конверт на виписку, на що звернути увагу. Серед важливих нюансів, які потребують уваги, варто підкреслити:

  • Сезонність. Для дитини, народженої влітку, пропонуються моделі з натуральної бавовни, атласу, велюру, а для зимових малюків - утеплені хутром конструкції.
  • Розміри конверта на виписку. Для моделей, що трансформуються в ковдрочку або пледікі, пропонуються стандартні параметри - 70х70, 75х75 або 80х80 см. Що стосується моделей «мішок», «кокон», то розмір конверта для новонародженого на виписку підбирається згідно вазі і зросту крихти.
  • Кольорове рішення. Окремо пропонуються колекції для хлопчиків і для дівчаток, а також є універсальні вироби в нейтральній кольоровій гамі.
  • Практичність. Варто розглядати моделі, які потім будуть використовуватися в повсякденному житті в якості ковдри, пледа, пелюшки або килимка. Якщо мова йде про зимові моделі, то їх можна укладати в санки, в коляску.

Вибрати гарний і практичний варіант допоможе не тільки огляд моделей, пропонованих в торгових мережах, а й відгуки покупців, де неодмінно можна знайти корисну інформацію про те, який краще конверт на виписку купити.