0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Самокати для найменших

Самокат - цікавий сучасний транспортний засіб як для дітей, так і для дорослих. Самокат це і транспорт, і гра і проведення часу. Для батьків це спосіб збільшити фізичну активність свого малюка, стимулювати його більше часу проводити на відкритому повітрі. Для маленьких діток це так само актуально, як і для більш старших, так як часто маленька дитина не знає чим зайнятися на вулиці, коли там немає його однолітків і їй ні з ким спілкуватися. А катаючись на самокаті, малюк отримає нові враження і позитивні емоції.

Маленьким діткам можна їздити на самокаті не раніше одного року, якщо самокат обладнаний сидінням і батьківською ручкою або з 2 років, якщо у нього є тільки платформа. У цьому віці малюк вже зможе впевнено відштовхуватися ніжками від землі. Тому при виборі самоката потрібно враховувати вік дитини і відповідно з ним шукати модель з потрібною комплектацією.

Також при пошуку самоката для малюків потрібно вибирати модель з трьома або чотирма колесами. Чотириколісні моделі підходять для тих малюків, які вперше збираються користуватися транспортом і їм ще належить цьому навчитися. Вони найбільш стійкі і малюк не буде падати з самоката. Триколісні моделі також стійкі і підходять діткам що вже підросли і активним діткам.

Також настійно рекомендуємо разом з самокатом придбати захист для ніжок, ручок і голови дитини - наколінники, налокітники і шолом.

Також при покупці самоката звертайте увагу на те, з якого матеріалу він виготовлений. Найчастіше самокати виготовляють з використанням комбінації матеріалів: колеса можуть бути гумовими або поліуретановими, корпус пластиковим а рама і кріпильні деталі металевими. Шукайте моделі з міцного якісного пластика, тоді вони прослужать вам не один рік.

У нашому інтернет-магазині Лоло і в наших магазинах в Чернігові та Славутичі ми пропонуємо надійні та перевірені часом моделі самокатів, які ми продаємо вже не перший рік і знаємо, як вони себе показують згодом. Тому наші покупці можуть бути впевнені, що купують в нашому магазині хороший і надійний самокат для свого малюка.

Вибрати й купити самокат в магазині Лоло можна тут. Також внизу статті ми розмістили наші кращі моделі самокатів для вашої зручності.