0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Що подарувати підлітку на новий рік

Що подарувати підлітку на Новий рік? Мабуть, це питання виникає у кожній родині, де є діти, адже інколи підібрати ідеальний подарунок буває дуже непросто! Що ж, аби вам було легше зорієнтуватися, що купити на Новий рік підлітку, наш інтернет-магазин Lolo підготував для вас чек-лист із кращими подарунками на Новий рік для підлітків. Рекомендуємо ознайомитися із ним завчасно, аби, не поспішаючи, обрати ідеальний презент для дитини.

Що подарувати підлітку дівчинці на Новий рік

Кожна юна леді точно мріє про те, аби виглядати стильно, красиво та зовсім не так, як усі інші.  Зважаючи на це, вважаємо, що подарувати дівчинці підлітку на Новий рік можна нову сукню, прикраси, парфумерію або косметику для догляду за шкірою обличчя та тіла. Ще одним чудовим варіантом буде сертифікат на придбання товарів у її улюбленому магазині (можливо, це бутик одягу чи взуття або крамниця товарів для рукоділля?). Тоді дівчина зможе самостійно обрати те, що буде їй до вподоби.

Прилбати можна і щось оригінальне із одягу, наприклад, плюшеву піжаму-кігурумі чи кімнатні капці-чобітки. Такий сюрприз буде досить доречним до зимового свята.

Ваша дівчинка вже серйозно переймається своїм зовнішнім виглядом? Тоді подаруйте їй техніку для догляду за собою, наприклад, фен чи плойку. Чудовим варіантом стане комплект гребінців, біжутерія.

Подарунок на Новий рік дівчаткам підліткам  може бути пов’язаний і з декоруванням інтер’єру. У підлітка обов’язково має бути свій куточок, який би він міг облаштувати так, як йому хочеться. Зробити це допоможе, наприклад, цифрова фоторамка, магнітна дошка на стіну, подушка з фото кумира, оригінальний нічник тощо. Такі елементи зроблять простір у кімнаті більш зручним та комфортним для дитини.

Детский спортивный уголок SportBaby Кроха 2
Код 6954
 
ОТ 4790
Купить
Спортивный уголок "Карусель 3-220" Sport Baby
Код 25851
 
ОТ 4520
Купить
Детский спортивный уголок с рукоходом "Гимнаст-220" Sport Baby
Код 25879
 
ОТ 8020
Купить
Детский спортивный уголок с рукоходом "Спартак-220" Sport Baby
Код 25883
 
ОТ 6060
Купить

Ще одним чудовим варіантом подарунку стане фотосесія. Фотограф-професіонал допоможе дівчині розслабитися та підкаже, як ідеально виглядати на фото.

Сором’язливій дівчинці можна подарувати сертифікат на консультацію до візажиста. Він навчить її правильно підбирати та користуватися косметикою.

Багато підлітків соромляться танцювати, але все ж дуже люблять це робити. Сертифікат на відвідування уроків танців допоможе навчитися правильних рухів та додасть упевненості у собі. Є велика вірогідність, що заняття сподобається і в майбутньому ваша донька вже сама захоче відвідувати уроки танців, а це – не лише хороше фізичне навантаження, а ще і граціозність, осанка, що теж важливо для прекрасної леді.

А ще, якщо не знаєте, що подарувати дівчинці підлітку на Новий рік, то чудовим варіантом може стати книга. Це ідеальний сюрприз для будь-якого віку. У підлітковому ж віці починає формуватися особистість, у дитини можуть з’явитися проблеми у спілкуванні, комплекси або непорозуміння із вчителями. Аби цього уникнути, можна подарувати книгу з рекомендаціями психолога щодо поведінки у різних життєвих ситуаціях. Також можна обрати гарну художню літературу.

Ваша дочка – творча особистість? Тоді в нагоді стануть такі презенти, як:

  • бісер;
  • нитки для вишивання;
  • фарби;
  • полімерна глина;
  • фурнітура для створення прикрас тощо.

Перед тим, як обирати подібні товари, варто обов’язково точно дізнатися про хобі дитини.

Ну, а ще пропонуємо вам список подарунків, які викличуть цікавість та захоплення дівчини-підлітка:

  • селфі-палка;
  • блокнот із замочком;
  • сумочка-клатч;
  • органайзер для прикрас;
  • красива сукня;
  • сучасний гаджет.

Обираючи подарунок дівчинці підлітку на Новий рік, не забудьте про те, що його потрібно гарненько запакувати в подарунковий папір та зав’язати красивий бант.

Що подарувати хлопчику-підлітку на Новий рік

Презент для хлопчика-підлітка слід обирати не менш ретельно, аніж і для дівчинки. Якщо зовсім не знаєте, що подарувати хлопчику підлітку на Новий рік, рекомендуємо зупинити вибір на чомусь універсальному. Оскільки зараз кожна дитина не уявляє свого життя без сучасного гаджета, можна придбати підлітку зовнішній акумулятор для смартфона. В такому випадку ви ніколи не втратите зв’язок зі своєю дитиною – його мобільний завжди матиме необхідний рівень заряду.

Ще один ідеальний подарунок хлопчику підлітку на Новий рік – це старт-годинник. Він має чимало потрібних та корисних функцій. У підлітковому віці багато хто активно займається спортом, а в смарт-годиннику є чимало можливостей для відслідковування життєвих показників.

Не думайте, що тінейджерам уже будуть нецікавими конструктори. Їм ще можна робити такі подарунки, якщо це набори для 3D кораблів, літаків, машинок тощо, також можна дарувати різноманітні головоломки.

Игра настольная "Голодные Бегемотики"
Код 22939
 
ОТ 870
Купить
Игра настольная дорожная "Клуэдо"
Код 22966
 
ОТ 270
Купить
Интеллектуальная большая настольная игра Эрудит, Danko Toys
Код 27998
 
ОТ 59
Купить
Настольная игра Хоккей, ТехноК
Код 29248
 
ОТ 350
Купить

Хлопчики із задоволенням цікавляться технічними новинками, тому можете сміливо обирати бездротові навушники або колонки. Такі гаджети неодмінно будуть високо оцінені!

Одяг – ще один універсальний варіант подарунку. Підберіть оригінальну толстовку чи худі із яскравим принтом або цікавим написом. Він може вказувати на захоплення та особливості характеру тінейджера.

Вибір подарунка хлопцю підлітку на Новий рік також може впасти на:

- кружку-хамелеон;

- іменну флешку;

- термо-чашку;

- оригінальний led-брелок;

- USB-пилесос для очищення клавіатури;

- термос;

- кросівки;

- гелікоптер на радіокеруванні;

- гіроскутер;

- бездротову геймерську мишку;

- спортивний інвентар (гантелі, футбольний чи волейбольний м’яч, боксерська груша);

- настільну гру (наприклад, «Монополію»);

- окуляри віртуальної реальності;

- гарнітуру для спілкування по Скайпу;

- набір юного хіміка тощо.

Сподіваймося, наша стаття була корисною для вас та допоможе вам підібрати найкращий презент для тінейджера. Перегляньте каталог товарів інтернет-магазину Lolo – можливо, саме тут ви знайдете ідеальний новорічний презент для підлітків. Ну, а наші менеджери завжди готові допомогти вам із вибором та з оформленням замовлення.