0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Що подарувати дівчинці підлітку

Як обрати подарунок підлітку дівчинці? Інколи це питання може викликати справжній ступор у батьків, адже характер тінейджера лише формується, у всьому він намагається підкреслити свою самостійність та індивідуальність, тому вгодити юній особистості частенько буває дуже непросто. Подарунки для дівчаток підлітків мають бути особливими. Буде найкраще, якщо вони будуть пов’язані із її хобі або вподобаннями, приноситимуть їй користь та задоволення. Сьогодні інтернет-магазин товарів для дітей Lolo пропонує вам добірку своїх порад – що подарувати дівчині підлітку.

Як обрати подарунок для дівчинки підлітка: поради

Якщо не знаєте, що подарувати до свята дівчинці-підлітку, скористайтеся нашими простими порадами – обирати стане легше. Підбираючи подарунок для дівчинки підлітка, пам’ятайте, що він:

  • Може бути пов’язаний із її хобі. Якщо той, хто робить презент, знає про захоплення дівчинки, його гроші не будуть витрачені на вітер, а подарунок тінейджер використовуватиме із задоволенням.
  • Має бути актуальним. У сучасних підлітків підлітків інтереси можуть змінюватися дуже швидко. Приміром, якщо в ранньому дитинстві дівчинка займалася танцями, а потім покинула цю справу, то це не означає, що в підлітковому віці вона не повернеться до танцювального класу.
  • Повинен обиратися ретельно. Не варто купувати перший-ліпший яскравий подарунок, що потрапив вам на очі. Краще заздалегідь поговорити про вподобання дівчинки та обрати щось відповідно до них.
  • Красиве пакування та стрічка з бантом – неодмінний атрибут вдалого сюрпризу.
Книга "Восхитительный бисер" (9789662269116)
Код 53473
 
ОТ 71
Купить
Книга "Сестры-вампирши. Трудная миссия. Том 3" (978-617-588-070-8)
Код 53289
 
ОТ 45
Купить
Книга "Сестры вампирши. Ограбление в музее. Том 2"
Код 53291
 
ОТ 45
Купить
Книга "Сестры-вампирши. Незваные гости. Том 6" (978-617-588-076-0)
Код 53287
 
ОТ 43
Купить

Що подарувати дівчинці підлітку на День народження

День народження – особливе свято. Тому і подарунок для нього має бути особливий. Завжди пам’ятайте, що в підлітковому віці дівчинка перетворюється на справжню леді, тому вона прискіпливіше починає ставитися до своєї зовнішності. Відтак, їй можна подарувати великий набір декоративної або косметики для догляду за шкірою обличчя або тіла. Чудовим вибором буде косметика відомого бренду.  Такому подарунку зрадіє кожна дівчинка. А ще подарунки на день народження дівчинці підлітку можуть бути і такими:

  • Сумка. Дівчатка полюбляють сумки. Під час вибору виробу варто звертати увагу насамперед на стиль дівчинки, аби сумка добре гармоніювала з її одягом.
  • Прикраси. Ювелірні прикраси – чудовий подарунок до дня народження. Для дівчинки можна обрати кулончик або браслет.
  • Парфуми. Такому подарунку підліток теж буде радий. Головне – правильно підібрати аромат. Краще віддати перевагу ненав’язливому стійкому запаху.
  • Стильний світильник. Це гарний спосіб зробити свій інтер’єр більш стильним, підкреслити його індивідуальність. Можна подарувати настінний бра або оригінальний нічник чи проектор нічного неба.
  • Фотоаппарат, що миттєво друкує фотознімки. В епоху, коли на смартфон можна зробити вдень кілька сотень фото, фотоапарат, що відразу друкує світлини, буде не менш актуальним та затребуваним.
  • Портативна звукова колонка. Такий подарунок дівчинці підлітку на день народження буде дуже доречним, якщо вона любить музику.
  • Смарт-годинник. Він показує не лише час, а ще і кількість зроблених кроків, спалених калорій, пройдену відстань та багато іншої корисної інформації, яку неодмінно дівчинці буде цікаво дізнатися.

Якщо думаєте, що жодна з названих ідей вам не підходить і обрати, що можна подарувати дівчинці підлітку на день народження, все ж дуже складно, тоді зупиніть свій вибір на одязі. Придбайте для іменинниці нову стильну толстовку з оригінальним написом або принтом. Якщо ж дівчинка схильна до більш класичного стилю в одязі, підберіть для неї стильну сукню або костюм – одяг, що підійде для свята.

Що подарувати на 8 Березня дівчинці підлітку

8 Березня – свято ніжності, жіночності та краси, тому і подарунок потрібно підбирати відповідний.  Цього дня можна порадувати дівчинку великим букетом квітів та набором шоколадних цукерок. Також у подарунок дівчинці підлітку на 8 Березня можна обрати яскравий махровий халат з цікавим малюнком чи написом (наприклад, Королева). Хоч дівчинка вже і вийшла з дитячого віку, вона все одно зрадіє презенту у вигляді величезної м’якої іграшки, наприклад, ведмедика.

Обираючи подарунок, можна зважати і на вподобання та захоплення дівчинки. Приміром, якщо вона займається спортом, подаруйте їй нові спортивні аксесуари або спортивну форму. Якщо дівчинка любить малювати, подаруйте їй мольберт та фарби, набір пензликів. Якщо ж тінейджер відвідує заняття танцями, подаруйте нове бальне плаття або туфлі. А ще можна обрати килимок для танців із картинками та кнопками (його можна підключати до комп’ютера).

Мягкая игрушка Медведь Умка №5, Алина (180 см.)
Код 23207
 
ОТ 1569
Купить
Мягкая игрушка Собака Тузик №4, Алина (140 см.)
Код 23214
 
ОТ 1351
Купить
Развивающая настольная игра Пизанская башня Vega, Danko Toys
Код 28012
 
ОТ 206
Купить
Игра настольная "Дженга"
Код 22943
 
ОТ 670
Купить

Якщо жодна з ідей вам не прийшлася до смаку і все ж ви не знаєте, що подарувати дівчинці підлітку на 8 Березня, рекомендуємо вам список універсальних подарунків:

  • оригінальна чашка-хамелеон (міняє свій колір, коли в неї наливають гаряче);
  • флеш-карта з гравіюванням;
  • Шкатулка для прикрас.
  • Музичний нічник.
  • Інтерактивний робот.
  • Подарунковий бокс із канцелярським приладдям, косметикою або солодощами.
  • Книгу з мотиваційним змістом.
  • Оригінальний блокнот, що замикається.
  • Сертифікат на фотосесію.

Сподіваймося, наші ідеї подарунків дівчаткам-підліткам вам згодяться, і ви оберете ідеальний презент для своєї доньки, сестри чи племінниці на день народження або на 8 Березня.