0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Що подарувати хлопчику підлітку

Що подарувати хлопчику підлітку? Часто знайти відповідь на це питання батькам буває вельми непросто. А все тому, що вибирати подарунок хлопцю підлітку дуже складно – ніколи не знаєш, чи вгодиш йому своїм презентом, адже в підлітковому віці інтереси дитини часто змінюються, вони постійно знаходяться в пошуку нових експериментів, люблять пригоди та весь час хочуть підкреслити свою індивідуальність. Саме тому подарунок хлопчику підлітку має бути особливим. Це може бути щось пов’язане із його захопленням, наприклад, подарувати можна щось із того, що він колекціонує, або ж якісь спортивні речі – футбольний чи волейбольний м’яч, набір захисту для катання на роликах тощо. Звичайно, подарунок хлопцю підлітку може бути і у вигляді величезного набору Лего або радіокерованого гвинтокрила, адже по суті підлітки – це ті ж самі діти, які із захопленням гратимуться іграшками, які всього-на-всього треба ретельніше підбирати.

Квадрокоптер мини Eachine E010 RTF (в ассортименте)
Код 51150
 
ОТ 610
Купить
Гоночный FPV квадрокоптер SkyRC Sokar (SK-910004)
Код 51155
 
ОТ 11400
Купить
Квадрокоптер нано Cheerson CX-10 (в ассортименте)
Код 51147
 
ОТ 760
Купить
Квадрокоптер нано Cheerson CX-10W (в ассортименте)
Код 51146
 
ОТ 1300
Купить

Що подарувати хлопчику підлітку на День народження

Якщо вам потрібно вибрати подарунок на день народження хлопчику підлітку, рекомендуємо робити акцент на різних стильних штучках, які можуть сподобатися імениннику та його друзям.  Інтернет-магазин дитячих товарів Lolo підготував для вас чек-лист можливих подарунків хлопчикам до дня народження. Отож, це може бути:

  • Настільний хокей або футбол. В таку гру можна грати за будь-якої погоди з другом або з кимось із родичів.
  • Апарат для приготування поп-корну. Він точно сподобається любителям дивитися фільми.
  • Мурашина ферма з підсвічуванням. Така ферма – чудовий презент для допитливого хлопчика, що цікавиться життєвими циклами комах.
  • Іграшки на радіокеруванні. Це може бути практично будь-що: автомобіль, гвинтокрил, літак. Обираючи такий варіант подарунку, звертайте увагу на його якість, параметри акумулятора, аби іграшка довгий час служила своєму власникові.
  • Набір для випалювання по дереву. Він стимулюватиме хлопчика до корисної та водночас творчої справи.
  • Книга. Це ідеальний подарунок в усі часи та для будь-якого віку. Підлітки зазвичай полюбляють фантастику, енциклопедії, фантастику, збірки цікавих фактів на різні теми: космос, техніка, природа тощо.
  • Оригінальне взуття або одяг. Кросівки з підошвою, що світяться (такі зазвичай підзаряджаються від USB) або стильна толстовка з оригінальним принтом – це чудові подарунки на день народження підлітку хлопчику.
  • Моделі кораблів, літаків, військової техніки, які потрібно збирати самому. Така робота – досить копітка. Аби довести справу до кінця, підліткові потрібно буде докласти немало зусиль. Тож цей презент розвиватиме у дитини ще й посидючість та уважність.
Шведская стенка с турником SportBaby Комби 2-220 см
Код 6904
 
ОТ 3180
Купить
Шведская стенка с турником "Sport 1-220" SportBaby
Код 33766
 
ОТ 2380
Купить
Шведская стенка с турником "Комби-1-220" SportBaby
Код 33768
 
ОТ 2170
Купить

Що подарувати хлопчику підлітку на 23 лютого

Взимку у батьків часто виникає питання, що подарувати сину підлітку на 23 лютого? Для вас воно теж актуальне? Тоді, скоріш за все, вам буде цікаво ознайомитися зі списком можливих презентів, які ми для вас підготували. Отож, вибрати подарунок хлопчику підлітку на 23 можна такий:

  • Колекційну фігурку супергероя або ж рідкісне видання улюбленого коміксу.
  • Презент-враження. Це може бути сертифікат на гру в пейнтбол, боулінг, на похід в антикафе або квест-кімнату. Підліток зможе використати свій подарунок разом із друзями та чудово проводити час.
  • Телескоп. Ваш син полюбляє розглядати зоряне небо? Тоді домашній телескоп стане відмінним подарунком для нього.
  • Електронна фоторамка. В таку рамку можна завантажити одразу кілька різних фотографій, які будуть змінюватися з певною періодичністю.
  • Оригінальний світильник у вигляді любленого супергероя, наприклад, Майстра Йода або Людини-Павука.
  • Портативні колонки. Такий гаджет дуже популярний серед підлітків, бо ж дозволяє слухати музику в будь-якому місці та в будь-який час.
  • Стильні бездротові навушники. Що ж, такий аксесуар нині на піку популярності серед молоді, тому якщо не знаєте, що можна подарувати підлітку на 23 лютого, то така ідея може стати чудовим варіантом.
  • Смарт-годинник. Ваш син займається спортом та намагається контролювати кількість витрачених калорій? Тоді смарт-годинник допоможе йому в цьому. В таких сучасних гаджетах є чимало можливостей для контролю різних процесів життєдіяльності організму.
  • Гіроскутер або моноколесо. Такі сучасні транспорті засоби неодмінно викличуть захоплення у підлітка. Ще б пак, адже про них мріє кожен тінейджер!
  • Флеш-карта з іменним гравіруванням. Звичайна флешка нині не здивує нікого, але ось якщо на ній буде вигравіюване ім’я її власника, вона неодмінно стане предметом його гордості!

Обирайте оригінальні та якісні подарунки для своїх синів-підлітків. Сподіваймося, наша стаття додала вам кілька гарних ідей, що обрати, а серед асортименту товарів інтернет-магазину Lolo ви знайдете те, що дійсно порадує вашого тінейджера!