0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Статті

Дитячі конструктори: види та особливості вибору
Конструктор – популярна іграшка, що дуже позитивно впливає на розвиток дитини. Складаючи дрібні деталі – будуючи певний об’єкт – дитина тренує дрібну моторику рук, розвиває своє терпіння, фантазію, увагу, логічне мислення, пам’ять. Сьогодні виробники пропонують величезний вибір конструкторів із різних матеріалів, а також таких, що складаються за різними принципами і дозволяють дитині будувати найрізноманітніші речі – від звичайних будиночків до складних механізмів. Моделі і конструктори для дітей різного віку можна купити в нашому магазині дитячих товарів Lolo. В асортименті є великий вибір різних іграшок, що потішить навіть найвибагливіших батьків та їхніх дітей. Який конструктор купити дитині того чи іншого віку? З яких матеріалів бувають конструктори та як їхні деталі з’єднуються між собою? Про це та багато іншого дізнаєтеся з нашого матеріалу.
детальніше
Дитяче брязкальце – перша іграшка малюка: якою вона має бути
Перший рік життя дитини – надважливий період для її розвитку. Саме тому батькам так важливо правильно обирати іграшки, що допомагатимуть дитині пізнавати навколишній світ. І найперша забава, що має з’явитися у малюка, - брязкальце. Це дитяча іграшка, яка створює певний звук, якщо потрусити нею. Дитина із радістю гратиметься з брязкальцем практично від народження до року.
детальніше
Розвиваючі килимки для дитини: які бувають та як обирати
Кожній матусі й татусю хочеться, аби його малюк розвивався правильно та вчасно. В цьому дитині можуть допомогти спеціальні аксесуари, наприклад, розвиваючі дитячі килимки. В магазинах із товарами для дітей їх є дуже і дуже багато. Які розвиваючі килимки кращі? Яку модель обрати для новонародженого малюка, а яку – для дитини трохи старшого віку? Прочитавши нашу статтю, ви зможете дізнатися про все це.
детальніше
Дитячі пазли: як підібрати оптимальний варіант
Пазл - це цікава головоломка, граючи в яку дитина повинна скласти цілісне зображення з дрібних елементів. Кількість цих елементів може бути різною: від 2-5 до 200-500 та навіть 1000 дрібних деталей! Класичним пазлом можна назвати таку дитячу гру, в якій плоску картинку потрібно складати на рівній поверхні. Сьогодні виробники пропонують безліч цікавих та оригінальних пазлів. Тому батьки часто не знають, які пазли для дітей краще вибрати. Вам теж буває нелегко зорієнтуватись у великому асортименті цих головоломок? Тоді ознайомтеся зі статтею, яку ми сьогодні підготували.
детальніше
Сучасні дитячі набори для творчості: особливості вибору та найпопулярніші різновиди
Творчість – це частинка життя людини, яка розвиває у ній здатність мислити, придумувати щось нове, розвиватися. Власне, саме у творчому процесі активно розвивається і дитина. В нашому інтернет-магазині дитячих товарів Lolo ви зможете легко знайти та придбати набори для творчості на будь-який смак та вік дитини. У нас є набори з різнокольоровими гумками для плетіння браслетів, комплекти для випалювання по дереву, створення картин із алмазів, розмальовування картин по номерам фарбами, вишивки гладдю або хрестиком, викладання термомозаїки і гравюри, миловаріння, також можемо запропонувати вам набори з пластиліном і кінетичним піском та багато чого іншого. Як обрати та які бувають набори для творчості для дитини за віком та інтересами? Сьогодні розкажемо вам про це в нашій статті.
детальніше
Вибір дитячої ковдри: секрети комфортного сну вашого малюка
Сьогодні виробники пропонують величезний вибір ковдр для дітей. Погода вже не радує нас теплом, а тому саме час попіклуватися про нову ковдрочку для вашої дитини. Яку ковдру вибрати для того чи іншого сезону? Як підібрати саме ті моделі, що зігріватимуть вашу дитину взимку та гарантуватимуть комфортний сон улітку? Давайте розберемося з цими питаннями по порядку.
детальніше
Вибираємо дитяче ліжечко: поради та рекомендації
У вас у сім’ї з’явився малюк? Тоді вам неодмінно потрібно знати, як обрати дитяче ліжечко для новонародженого? Воно має бути зручним і комфортним для малюка та для мами, а також, звичайно, безпечним, функціональним та стильним, аби вдало доповнювати інтер’єр вашої дитячої кімнати.
детальніше
Шведська стінка для дитини: різновиди, особливості, правила вибору
Шведська стінка – це комплекс спортивних елементів, що кріпиться до стіни. Такий спортивний тренажер є універсальним. Він використовується для поліпшення та підтримки фізичного розвитку як дітей, так і дорослих. Популярність таких спортивних елементів є досить високою, оскільки вони займають зовсім небагато місця, а натомість дають чималу користь здоров’ю. Шведські стінки можуть встановлюватися у приміщенні або на вулиці. В квартирі чи будинку їх можна встановити у дитячій кімнаті, коридорі та навіть на балконі – все залежить від того, які має шведська стінка розміри.
детальніше
Як обрати надійну дитячу парасольку: поради для батьків
Під час прогулянки з дитиною на свіжому повітрі почався дощ? Це не біда, якщо ви маєте із собою парасольку. А точніше – дві. Одну для себе, а іншу – для дитини. Дощовики люблять носити далеко не всі діти, а отже, вам потрібно буде купити парасольку і для вашої донечки або синочка. Як обрати дитячу парасольку так, щоб дитина із задоволенням її використовувала? Про це – далі.
детальніше
Ланч-бокси: оптимальний вибір для щоденних перекусів
У дослівному перекладі слова «ланч-бокс» означають коробка або сумка для їжі. Нині такий гаджет став дуже популярним. Його використовує кожна дитина – і школяр, і навіть у дитячому садку. Студенти та дорослі люди, які беруть із собою на роботу перекус, також не обходяться без цього простого сучасного пристосування. Тому виробники сьогодні пропонують величезний вибір таких товарів із пластику, металу і навіть зі скла. Який ланч бокс кращий? Сьогодні чимало мам і тат ставлять собі це питання. Давайте разом розберемося у їхніх видах та особливостях, щоб вибір був набагато простішим.
детальніше