0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Статті

Розвиваючі іграшки: види та особливості вибору
Від народження діти починають пізнавати навколишній світ та розвиватися. І все це відбувається в ігровій формі. Пришвидшити процес розвитку допоможуть якісні розвиваючі іграшки для дітей. Нині їх можна купити і з дерева, і з пластику, для вивчення кольорів, літер, цифр, мелодій, звірів, рослин та багато чого іншого. Як не розгубитися у величезному асортименті та як вибрати розвиваючу іграшку для дитини? Саме про це сьогодні розкажемо у нашій статті.
детальніше
Іграшки на радіокеруванні: яку купити дитині?
Іграшки на радіокеруванні – це мрія багатьох дітей і навіть декого з дорослих. Ще б пак! Запускати радіокерований вертоліт або влаштовувати гонки на автомобілях, якими можна керувати з пульта дистанційного управління, - це так цікаво! Як вибрати іграшку на радіоуправлінні, аби вона відповідала вікові дитини, була зрозумілою їй у керуванні та прослужила довго? Давайте сьогодні поговоримо саме про це!
детальніше
Яку дитячу машинку краще обрати?
Дитячі машинки – це іграшки, які неодмінно є в арсеналі кожної дитини: і хлопчика, і дівчинки. Сьогодні увазі батьків та їхніх дітей представлені різні моделі дитячих машинок. Чим вони відрізняються? Як обрати машинку дитині? Давайте сьогодні разом із цим розберемося.
детальніше
Як вибрати універсальну коляску
Коляска - це перший дитячий вид транспорту. Його батьки можуть використовувати прямо з народження малюка і приблизно до того моменту, коли дитині виповниться 3 (в деяких випадках – 4) роки. Спочатку в арсеналі батьків з'являється коляска з люлькою, а потім – з прогулянковим блоком. Наразі такі види дитячих екіпажів продаються окремо. Але придбання окремих варіантів – це додаткові витрати батькам. Набагато вигідніше купити одразу універсальну коляску. У її комплект входить кілька змінних модулів – люлька, прогулянковий блок та автомобільне крісло. Їх можна встановлювати на одне шасі. Роблячи вибір на користь універсальної коляски, ви заощаджуєте і гроші, і час, адже вам не потрібно буде вибирати і купувати окремо всі три елементи. Саме тому сьогодні такі популярні універсальні моделі дитячих екіпажів серед молодих батьків. Які коляски краще за 3 в 1? Саме про це ми поговоримо із вами сьогодні!
детальніше
Як вибрати дитячі ігрові набори: підказки для батьків
Дитячий ігровий набір – це іграшки, що продаються комплектом та об’єднані однією темою. Існують різні види ігрових наборів, які легко прийдуться до смаку і хлопчикам, і дівчаткам. Вони можуть бути пов’язані з різними професіями (лікар, майстер з ремонту, перукар тощо), видами спорту, науковими дослідженнями та ін. Іграшки з тематичного набору допоможуть дитині легко змоделювати під час гри ту чи іншу ситуацію, яка може виникнути у дорослому житті. Деякі набори розраховані на те, що з ними дитина може гратися не сама, а з друзями. Оскільки виробники іграшок пропонують велику кількість різноманітних комплектів, батьки часто не знають, який ігровий набір купити. Вам також потрібна допомога у виборі або ж ви хочете дізнатися, які бувають тематичні дитячі комплекти іграшок? Тоді вам неодмінно буде цікавою наша нова стаття.
детальніше
Як обрати книгу для дитини
Знайомитися з навколишнім світом дитина починає уже від самого народження: спостерігаючи за тим, що відбувається навколо, як із нею спілкуються її батьки, граючись в улюблені іграшки та листаючи барвисті книжки. Як правильно обрати книгу дитині, аби вона зацікавила її та допомогла у розвитку? Дізнайтеся про це з нашої нової статті.
детальніше
Іграшкова зброя: як вибрати дитині?
Багатьох дітей цікавлять іграшкові моделі зброї. Це стосується переважно хлопчиків, але є і чимало дівчаток, які теж не проти погратися з такими іграшками. Де можна купити дитячу зброю? Це легко зробити в нашому магазині дитячих товарів Lolo. В асортименті у нас є мечі, арбалети, луки, іграшкова пневматична зброя, музична, з м’якими патронами, набори з раціями та ще багато чого іншого. Така дитяча зброя стріляє іграшковими боєприпасами, водою тому є повністю безпечною для дитини. Сучасні моделі можуть відтворювати звук зброї, мерехтіти різними кольорами тощо. Тож яку дитячу зброю обрати, аби вона зацікавила маленького воїна або майбутнього захисника? Читайте про це в новому матеріалі.
детальніше
Як обрати дитячі санчата?
Діти часто чекають, коли на вулиці випаде сніг, адже це – чудова нагода покататися на санчатах. Як обрати хороші санки для дитини та які вони узагалі бувають? Читайте про це у нашому новому матеріалі.
детальніше
Ляльки для дівчаток різного віку: як зробити правильний вибір
Лялька – це іграшка, яка неодмінно має бути в кожної дівчинки у… без перебільшення – невизначеній кількості. Та що там говорити, в дитинстві і деякі хлопчики із задоволенням бавляться ляльками. Яку роль лялька відіграє у розвитку дитини? Які ляльки бувають? Яку ляльку купити дівчинці, аби вона із задоволенням гралася з нею? Розберемося сьогодні з цими та з багатьма іншими питаннями.
детальніше
Настільні ігри: які вони бувають та як їх обирати для дитини
Настільна гра – це дуже цікавий різновид дитячих розваг, який дозволяє дитині весело проводити час і самій, і в колі друзів або родинному колі. Обираючи в подарунок для дитини настільну гру, ви можете бути впевнені у тому, що робите чудовий вклад у її розвиток. Які є настільні ігри для дітей? Яку настільну гру купити дитині того чи іншого віку? Сьогодні ми з вами спробуємо розібратися у їхніх різновидах, а також розкажемо, які набори краще підходять для того чи іншого віку дитини.
детальніше