0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Статті

Різновиди колясок: як підібрати ідеальну модель для вашого малюка?
У молодих батьків часто виникає запитання: як вибрати коляску, щоб з нею було зручно гуляти обом батькам, щоб вона легко проходила через дверний отвір та була маневреною. Яку краще обрати коляску для новонародженого, а яку для малюка двох-трьох років? Знайти відповіді на всі ці питання нескладно, якщо знати, які бувають дитячі коляски та на що звертати увагу під час їх вибору. Саме про це ми зараз розповімо у своїй статті.
детальніше
Конструктори будиночків та візків Sembo Block
Конструктори будиночків та візків Sembo Block
детальніше
Пляшки для води з трубочкою Автобус
Пляшки для води з трубочкою Автобус
детальніше
Як вибрати веломобіль
Веломобіль – вид дитячого транспорту, для пересування на якому потрібно крутити педалі. Для багатьох дітей це часто саме їхній перший власний транспорт.
детальніше
Як підібрати роликові ковзани
Кататися на роликових ковзанах люблять усі дітки. Але щоб така розвага була повністю безпечною для дитини, слід правильно вибрати дитячі ролики. І тут варто звертати увагу на багато факторів, про які ми вам сьогодні розповімо.
детальніше
Як підібрати дитяче автокрісло
За правилами батьки мають возити дітей у автомобілі, використовуючи спеціальне дитяче автокрісло. Система ременів безпеки такого крісла дозволяє надійно зафіксувати дитину. Відповідно до українського законодавства, такі крісла слід використовувати для перевезення дітей, зріст яких не перевищує 145 см.
детальніше
Як вибрати дитячий візок?
Кожна мама знає, що прогулянка із зовсім маленькою дитиною не може обійтися без коляски. І тут зовсім не важливо, яка пора року надворі. Важливо те, які особливості має візочок для малюка. Як його правильно обрати та де краще купити коляску з доставкою – читайте сьогодні про це у нашій статті.
детальніше
Які іграшки краще взяти із собою на прогулянку на вулицю
Всі діти полюбляють гратися на вулиці, особливо навесні та влітку, коли пригріває тепле сонечко. Звичайно, дітлахи можуть гратися з друзями та разом придумувати цікаві ігри. Але ще веселіше їм буде, якщо вони братимуть із собою іграшки. Які ж саме підійдуть для ігор на вулиці? Давайте сьогодні спробуємо в цьому розібратися.
детальніше
Весна – час прогулянок на велосипедах. Як його обрати?
Навесні з кожним днем сонце пригріває сильніше і дітям хочеться все більше часу проводити на вулиці. Як зробити так, аби отримувати від цього максимальну користь? Запропонуйте своїй дитині прогулянку на велосипеді! Вона неодмінно сподобається їй.
детальніше
Який плед вибрати для дитини?
В арсеналі кожної мами новонародженого неодмінно має бути пледик. І не один. Виробники дитячих товарів пропонують великий вибір пледів на будь-який смак, тому обираючи, легко розгубитися у великому асортименті. Тож, який плед вибрати для дитини? Сьогодні саме про це ми і розкажемо у своїй статті.
детальніше