0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Статті

Кращі розвиваючі іграшки для дітей?
Кожна мама знає, що для розвитку дитині потрібні спеціальні іграшки. Їх називають розвиваючими. Які розвиваючі іграшки потрібні дитині в 1 рік? Знайти правильну відповідь на це питання батькам часто буває складно, адже сьогодні виробники дитячих товарів пропонують надзвичайно широкий асортимент таких моделей.
детальніше
Які іграшки розвиваючі моторику вибрати?
Мабуть, не знайдеться батьків, які б не чули про те, що існують іграшки, розвиваючі моторику рук, тобто вміння дитини виконувати кистями та пальцями точні рухи.
детальніше
Настав час для санок!
Нарешті випав сніжок і настала радісна пора для тих хто любить покататися на санчатах з гори.
детальніше
Що подарувати внучці
Онучка – це дівчинка, яку бабуся любить іще більше, ніж свою дочку і тому намагається догодити їй у всьому. І тому, коли приходить час обрати подарунок від бабусі внучці, вона частенько може розгубитися, адже обрати щось таке, що точно сподобається малюкові, дитині дошкільного чи шкільного віку, буває ой, як непросто!
детальніше
Що подарувати онукові?
Вибрати подарунок першому онукові для бабусі буває ой, як непросто! Ще б пак! Адже першого онука бабусі й дідусі люблять понад усе і намагаються обирати для них якнайкращі презенти. Подарунок онукові на Новий рік, день народження, хрестини чи інше свято – це завжди щось особливе – пам’ятне, функціональне, приємне.
детальніше
Що подарувати новонародженому?
У вашій родині народилася дитинка? Ваші родичі або друзі нещодавно стали батьками? Напевне, тепер ви думаєте над тим, який подарунок подарувати новонародженій, адже в дитячих крамницях очі просто розбігаються від різноманіття асортименту!
детальніше
Знижка 32% на Twist 4X4 Climbing Car - іграшковий всюдихід на радіокеруванні
Серед безлічі іграшкових машинок, що пропонуються виробниками, найбільший інтерес у хлопчаків викликають радіокеровані моделі. Цьогорічним хітом стали моделі, керовані легким рухом дитячої руки. Яскравим прикладом інноваційної радіокерованої машинки є іграшковий всюдихід Twist 4X4 Climbing Car.
детальніше
Що подарувати дитині на Різдво
Що можна подарувати дітям на Різдво? На це питання шукають відповідь усі батьки напередодні свят. І віднайти його нерідко буває складно, бо ж подарунок дитині на Різдво має бути непростим. Це особливе свято, трохи казкове та чарівне. Аби допомогти вам справитися з поставленим завданням, ми підготували для вас список презентів, що можна подарувати дитині на Різдво.
детальніше
Що подарувати дитині на випускний в 4 класі?
Ваш син чи дочка завершують початкову школу? Тоді саме час подумати про те, що подарувати на випускний 4 класу? Адже презент обов’язково має сподобатися дитині, бути пам’ятним – нагадувати про подію: день випускного вечора та корисним: розвивати, навчати, веселити тощо. Подарунки дітям на завершення 4 класу бувають різними і тому батькам часто непросто зупинити свій вибір на чомусь одному.
детальніше
Що подарувати дитині на хрестини?
Хрещення – дуже важливий момент у житті родини. Це стосується як малюка, так і його батьків і, звичайно ж, хрещених батьків. Яким має бути подарунок на хрестини від хресної? Що обрати на подарунок на хрестини від хресного?
детальніше