0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Статті

Що подарувати підлітку на новий рік
Що подарувати підлітку на Новий рік? Мабуть, це питання виникає у кожній родині, де є діти, адже інколи підібрати ідеальний подарунок буває дуже непросто!
детальніше
Що подарувати дівчинці підлітку
Як обрати подарунок підлітку дівчинці? Інколи це питання може викликати справжній ступор у батьків, адже характер тінейджера лише формується, у всьому він намагається підкреслити свою самостійність та індивідуальність, тому вгодити юній особистості частенько буває дуже непросто.
детальніше
Що подарувати хлопчику підлітку
Що подарувати хлопчику підлітку? Часто знайти відповідь на це питання батькам буває вельми непросто.
детальніше
Місяць безкоштовної доставки з Міст Експресс
Разом з транспортною компанією Міст Експресс ми даруємо всім нашим покупцям місячь безкоштовної доставки замовлень в жовтні.
детальніше
Який надувний матрац краще
Багато хто хоче купити хороший надувний матрац. Це легко пояснити тим, що він давно перестав асоціюватися тільки з відпочинком на воді. В наші дні найкращий надувний матрац можна використовувати і як спальне місце - сучасні моделі приємні на дотик, виготовляються з міцного матеріалу, який довгий час не псується, а зберігає свою цілісність навіть при контакті з іншими предметами. Звичайно, виробники пропонують купити надувний матрац хорошої якості для проведення часу на воді - сучасні моделі мають яскраві забарвлення і оригінальні малюнки, вони добре помітні на воді і добре утримують одного або декількох осіб (в залежності від розміру).
детальніше
Як обрати дитячий рюкзак
Підростаючи, дитина все більше намагається бути схожою на своїх батьків, доречі, проявляється це багато в чому. Яскравим прикладом такого наслідування у віці до 4-5 років є величезне бажання носити з собою якусь сумку або рюкзак, як у тата або мами, куди можна покласти улюблену іграшку або солодощі.
детальніше
Якою має бути дитяча постільна білизна і як її вибрати
Недосвідченим батькам може здатися, що дитяча постільна білизна відрізняється від дорослої лише веселеньким забарвленням, але це зовсім не так. Як показує практика, дитину батьки довго не можуть вкласти спати не тільки тому що дитині важко перебудуватися з денної активності на спокійний сон, або його енергія залишилася нерозтраченою, або придуха в дитячій. Причиною може стати жорстке або ковзке простирадло, тактильно неприємна підковдра або ж дратуюче забарвлення в ліжку.
детальніше
Які бувають аксесуари для колясок
Купуючи коляску для малюка, батьки намагаються відразу підібрати безліч корисних аксесуарів, які здатні забезпечити максимальний комфорт дитині і мамі під час прогулянок. Аксесуари для коляски входять в комплект і продаються окремо, що дозволяє підібрати і купити найнеобхідніші пристосування. Усі пропоновані аксесуари до колясок діляться на дві основні групи: для малюка і для мами. У категорію корисних пристосувань для малюка входять:
детальніше
Трюковий самокат. Що це таке і навіщо він потрібен?
Що таке трюковий самокат? Для кого він призначений і навіщо він потрібен? На ці питання відповімо в статті.
детальніше
На що звернути увагу при виборі розвиваючого килимка для дитини
Розвиток дитини - це важливий процес, який повинен починатися з народження крихітки. Навіть перша посмішка - це усвідомлена реакція на те, що відбувається навколо.
детальніше