0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Статті

Як вибрати дитячі ролики
Їзда на роликах - це прекрасний спосіб провести час. Фахівці радять знайомити дитину з роликовими ковзанами в 3-4 роки. Звичайно, можна це зробити і пізніше, але от раніше - не варто, оскільки в 1-2 роки дитяча стопа ще активно розвивається, а неакуратна їзда може травмувати її.
детальніше
Як вибрати самокат для дитини
Самокат - це не тільки засіб передвиження, але ще і оригінальна іграшка для дитини. Обычно дети с удовольствием катаются на самокатах - прогулка в парку з ним приносить багато позитивних емоцій.
детальніше
Самокати для найменших
Навіщо маленьким діткам самокат? На що звертати увагу при виборі самоката? Які самокати підходять для маленьких діток? На всі ці питання відповімо в цій статті.
детальніше
Наша новинка - аквамозаїка
Представляємо вам аквамозаіку - це і мозаїка і поробка одночасно. Детальніше читайте в статті.
детальніше
Як вибрати парту для дитини
Облаштовуючи дитячу ігрову зону, батькам не варто забувати про те, що дитині також необхідно місце для занять і навчання, яке повинно бути максимально зручним і безпечним.
детальніше
Як вибрати конверт для дитини
Світ одягу новонародженого - це не тільки сорочечки, пелюшки, повзуни, пінетки і шапочки. У перелік базових, зручних, практичних і незамінних речей для немовляти входить дитячий конверт, який необхідний під час тривалих прогулянок в холодну пору року, при виписці з пологового будинку, як ошатний аксесуар, а також в якості першої верхнього одягу карапуза. Дитячі конверти, які прийшли на зміну незручним, об'ємним і важким ковдрою, вражають різноманіттям видів.
детальніше
Що таке дитячі бортики в кроватку
Після покупки дитячого ліжечка буде потрібно безліч аксесуарів, що прикрасять спальне місце, зроблять його максимально комфортним для сну і відпочинку крихти. До переліку корисних і необхідних аксесуарів входять також захисні бортики для дитячого ліжечка.
детальніше
Як вибрати рюкзак кенгуру для дитини
Коли новонародженому виконується пару місяців, мами і тата переважно вибирають Дитячі коляски для прогулянок з малюком. Вони зручні і практичні в багатьох випадках, але тільки не тоді, коли батьки хочуть вибігти з дитиною на пару хвилин у справах, в магазин або проїхатися в міському транспорті.
детальніше
Як вибрати дитячий електромобіль
Кожна дитина мріє про електромобіль. Ще б пак! Адже це майже як справжній автомобіль! Якщо і ваш малюк зацікавився такою іграшкою, тоді наша статися для вас – в ній ми розповімо, як правильно вибрати електромобіль для дитини.
детальніше
Чи потрібен манеж малюку
Для чого потрібен дитині манеж? Чи потрібен манеж малюкові взагалі? Дитячий манеж-необхідність чи ні? Напевно, ці питання хвилюють багатьох батьків. Але після того, як їх малюк починає самостійно повзати, вставати на ніжки, вони вирішуються позитивно практично в кожній родині.
детальніше