0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Статті

Яку шведську стінку вибрати дитині?
Піклуючись про здоров'я власної дитини, батьки намагаються створити для цього всі умови. Корисним тренажером може стати шведська стінка для дітей, яка не тільки забезпечить корисне дозвілля для хлопчиків і дівчаток різного віку
детальніше
Рейтинг кращих колясок 3 в 1
Підібрати підходящу модель, яка буде відповідати вимогам навіть найвимогливіших батьків, допоможе рейтинг колясок 3 в 1, а також ряд критеріїв, що вимагають уваги (функціонал, якість матеріалів, габарити, комплектація, виробник та інше).
детальніше
Як вибрати коляску для новонароджених?
Поява дитини-найважливіший момент в кожній родині. І все новоспечені мами і тата намагаються зробити життя свого малюка максимально комфортним. Для сну і прогулянок на вулиці неодмінно знадобиться хороша коляска для новонароджених.
детальніше
Що подарувати дівчинці на Новий Рік
Наближається найсвітліше і довгоочікуване зимове свято-Новий Рік. А це означає, що пора подумати, які подарунки замовити для дочки на НГ. Добре, якщо мала вже написала листа Дідусеві Морозу, і ви точно знаєте, чим її можна порадувати. Але якщо листа немає, доведеться думати самим, що подарувати доньці на Новий Рік. Пропонуємо вам свіжу добірку подарунків для дівчаток від 5 до 13 років. Переглядайте Дитячі товари, вибирайте і радуйте своїх маленьких принцес найяскравішими і незабутніми презентами.
детальніше
Що подарувати синові на Новий Рік
Зовсім скоро в кожному будинку буде відчуватися запах ялинових гілочок і мандаринів, а це означає, що прийшов час задуматися, що подарувати хлопчикові на Новий Рік. Якщо це питання актуальне для вас, тоді пропонуємо варіанти кращих подарунків, які можна піднести синові на НГ. Отже, поїхали!
детальніше
Як підібрати надувний матрац
Тепла пора року – ідеальний період для відпочинку на природі та воді. Допоможе урізноманітнити ваш відпочинок з дитиною дитячий надувний матрац. На ньому дітки можуть поплавати у воді або просто полежати на траві та прийняти сонячні ванни. Як правильно вибрати такий матрац? У цьому вам допоможуть наші прості поради.
детальніше
Як вибрати надувний басейн
Літо – це час, коли найбільше хочеться поплескатися у теплій водичці та полежати на сонечку! Якщо у вас немає можливості часто виїжджати з дитиною до водойми, пропонуємо вирішити це питання, купивши дитячий надувний басейн. Як його обирати та які вони бувають? Сьогодні розповімо вам про це!
детальніше
Вітаємо з Днем захисту дітей!
Вітаємо наших маленьких покупців та їх батьків з Днем захисту дітей! У цей день і день напередодні ми даруємо всім маленьким покупцям і їх батькам знижку 10% на всі покупки.
детальніше
Пальчиковий театр. Чим зайнятися вдома?
Чого тільки не знайдеш в домашньому арсеналі молодих батьків для розваги дитини: ляльки, машинки, кубики, розвиваючі набори, конструктори - кількість іграшок зростає з неймовірною швидкістю. Але часто мами і тата невиправдано забувають про маленькі іграшки-фігурки, які надягають на пальці, - про пальчиковий театр. Постановка казкових сюжетів за допомогою маленьких іграшок корисна для дітей: підходить для ігор маленьких діток, школярів, і дорослих з дітьми.
детальніше
Що таке сквіші, і які вони бувають
Сквіш - це м'яка і приємна на дотик іграшка. У продажу є сквіші самих різних форм: у вигляді фруктів, тортиків, тварин, придуманих персонажів і так далі. Сквіші приємно м'яти в руках, через що їх ще називають іграшками-антистрес. «Жмакання " в руках сквиша допомагає зняти напругу, позбутися від стресу. Після натискання сквіші відразу ж повертають первісну форму.
детальніше