0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Статті

Дитячі підвісні гойдалки: як вибрати і які бувають?
Всі діти люблять кататися на гойдалках, тому молоді мами і тата часто замислюються про те, щоб придбати такий аксесуар. Один з популярних варіантів-це Дитячі підвісні гойдалки для дому. Їх конструкція складається з сидіння і елементів кріплення. Прикріпити (підвісити) таку конструкцію можна до отвору дверей, до турніка або дереву – варіантів багато. Про те, як вибрати підвісні гойдалки і які їх види є, сьогодні розповість інтернет магазин товарів для дітей LOLO.
детальніше
Дитячі скейти: види і Де купити
Часто діти просять батьків придбати їм скейт. Що це за аксесуар, і яким він може бути, сьогодні розповість інтернет магазин дитячих товарів LOLO.
детальніше
Як правильно вибрати кращий дитячий електросамокат
З віком хлопчикам і дівчаткам стають нецікавими прості іграшки, приходить час і вони починають звертати увагу на нові види дитячого транспорту, зокрема на електросамокати. Новенькі моделі для дітей можуть легко розвивати швидкість до 10-15 кілометрів на годину. При цьому конструкція повністю безпечна для дитини, так як продумана до дрібниць
детальніше
Як вибрати інтерактивну іграшку
Гармонійний розвиток дітей неможливий без гри. За допомогою різних забав та ігрових наборів малюк пізнає себе, навколишній світ, вчиться спілкуванню, у нього формуються деякі творчі навички. Саме тому не варто купувати першу-ліпшу іграшку в магазині, необхідно ретельно і відповідально вибирати інтерактивну забаву дитині.
детальніше
Як вибрати м'яку іграшку правильно
Для більшості дітей, незалежно від віку, плюшева забава – одна з улюблених, бажаних іграшок. М'які іграшки нерідко стають кращими друзями для дітей-з ними грають, розмовляють, діляться секретами, сплять, ходять на прогулянки. Обіймаючи і тискаючи улюбленого плюшевого ведмедика або вухастика, малюк розвиває моторику, відточує тактильне сприйняття, спілкування. Крім того, м'які звірятка, вихованці, казкові персонажі та інші забави – це не тільки об'єкт розваги, але також інструмент пізнання навколишнього світу.
детальніше
Які бувають настільні ігри для дітей
Кожен батько мріє виростити всебічно розвинену дитину, тому тата і мами часто задаються питаннями: «які бувають настільні ігри для дітей?", «Які види ігрових забав не просто вносять в дитяче дозвілля безліч яскравих емоцій, а й допомагають розвивати ті чи інші навички, здібності?». Отримати відповіді на дані питання можна, ретельно розібравшись в класифікації ігрових забав.
детальніше
Робота магазинів Лоло під час карантину
Читайте докладніше про роботу наших магазинів під час карантину і про доставку товарів покупцям.
детальніше
Які бувають іграшки на радіокеруванні для дівчаток
Іграшки на радіокеруванні цікаві абсолютно всім. З ними захоплено гратимуть і хлопчики, і дівчатка. Та що вже там, такий вид дитячих розваг до душі навіть дорослим. Хочете порадувати свою маленьку принцесу оригінальним подарунком? Тоді читайте в нашій статті, які іграшки для дівчаток на радіокеруванні бувають.
детальніше
Які бувають іграшки на радіокеруванні для хлопчиків?
Іграшки, про які мріє кожен хлопчик, – це Іграшки на радіокеруванні. І виконати цю дитячу мрію зараз зовсім нескладно. В інтернет магазині дитячих товарів LOLO є різні іграшки для хлопчиків на радіокеруванні. Про те, які вони бувають, ми і розповімо в нашій статті.
детальніше
Як вибрати іграшку на радіокеруванні?
Іграшки на радіокеруванні ... хто про них не мріяв в дитинстві? Адже вони такі цікаві! Управляти ними можна за допомогою спеціального пульта д/у, вони можуть і літати, і їздити, і долати практично будь-які перешкоди на своєму шляху. Скільки можливостей у цих іграшок, які легко приведуть у захват будь-якого малюка! Іграшкові машинки, літаки і вертольоти
детальніше