0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Статті

Види дитячих конструкторів
Дитячі іграшки в наш час представлені в широкому асортименті. Конструктори займають особливу нішу в цій категорії. Адже конструктор-це ігровий набір, який дозволяє хлопчикам і дівчаткам грати і розвиватися одночасно. Під час складання іграшки з маленьких деталей у маленького чомучки тренується дрібна моторика рук, розвивається логічне мислення, кмітливість, фантазія і уява. Які бувають дитячі конструктори і в чому їх особливість, ми спробуємо розповісти вам в нашій статті.
детальніше
Як вибрати конструктор для дитини
Конструктор - це іграшка, яка допомагає дитині не тільки весело проводити час, але і з користю. Під час гри з таким набором малюк збирає оригінальну іграшку і розвивається. В процесі гри у нього тренується логічне мислення, кмітливість, уява і тренується дрібна моторика рук. Тому, безсумнівно, в колекції кожного юного дослідника навколишнього світу повинні бути конструктори.
детальніше
Кращі розвиваючі іграшки для дітей 2 років
Які розвиваючі іграшки потрібні дитині в 2 роки? Цим питанням задаються всі батьки маленьких діток, адже 2 роки – це період, коли малюк починає активно пізнавати світ, вчиться розмовляти, розвивається. І в цьому йому допомагають іграшки. Як же їх правильно вибрати? Інтернет магазин дитячих товарів Лоло підготував для вас статтю, в якій розповість, які розвиваючі іграшки для дітей 2 років потрібні.
детальніше
Що подарувати хлопчикові на 6 років?
Що можна подарувати 6 річному хлопчикові? Це питання з'являється у більшості мам і тат, так як в цьому віці дитина активно готується до школи, він дуже допитливий і пустотливий, його вже не цікавлять іграшки для самих маленьких, так як він хоче дізнатися все більше і більше про те, що його оточує. Інтернет магазин дитячих товарів Лоло пропонує добірку кращих презентів для хлопчиків 6 років.
детальніше
Що подарувати хлопчикові на 7 років?
Якщо в родині підростає семирічка, то часто перед святами у батьків виникає питання: що можна подарувати 7 річному хлопчикові? Інтернет магазин дитячих товарів Лоло пропонує мамам і татам список найпопулярніших подарунків для дітей 7 років.
детальніше
Що подарувати дівчинці на 8 років?
До 8 років дівчинка починає виробляти свій стиль у всьому - в поведінці, виборі одягу та іграшок. Її вже не вразиш ляльками, для такої дівчинки потрібно щось цікавіше. Що можна подарувати дівчинці на 8 років? Таким питанням задаються всі гості, запрошені на свято до малятка. Отже, дитячий інтернет магазин Лоло пропонує вам ідеї подарунків дівчинці 8 років.
детальніше
Що подарувати дівчинці на 10 років?
10 років-перший ювілей, якого дівчинка чекає з особливим трепетом, як і подарунків в цей день. Що подарувати сучасній дівчинці 10 років? Цим питанням задаються всі запрошені гості на дитяче свято. Інтернет магазин дитячих товарів Лоло пропонує оригінальні ідеї подарунків дівчинці 10 років.
детальніше
Як вибрати коляску для двійні?
Якщо в сім'ї очікується народження не одного, а відразу двох дітей, тоді вам необхідно подбати про придбання спеціальної коляски для Близнюків. Ви ще не знаєте, як вибрати коляску для двійні? Тоді рекомендуємо прочитати нашу статтю-в ній ми розповімо про основні характеристики і види таких моделей.
детальніше
З якого віку можна використовувати стрибуни?
Дитячі стрибуни дарують можливість немовляті весело проводити час в кріслі, відштовхуючись ніжками і підстрибуючи. Таке пристосування в ігровій формі розвиває координацію рухів, зміцнює м'язи ніг, плечового пояса, рук, тренує вестибулярний апарат. Дитина, яка в ранньому дитинстві проводила час в стрибунцях, в майбутньому буде більш спритною. Ну, а ще незаперечний «плюс» такого пристосування в тому, що воно дозволяє мамі отримати пару вільних хвилин, які вона може приділити собі.
детальніше
Які санки краще купити дитині?
Взимку дітки люблять спускатися з засніжених гір. І звичайно ж, робити це і безпечніше, і зручніше – на саночках. Тому до кінця осені багато батьків задаються питанням: які санки краще купити дитині. Щоб допомогти відповісти на нього, ми підготували невелику статтю, в якій розглянемо основні переваги і недоліки найпопулярніших видів дитячих санок.
детальніше