0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Статті

Як вибрати магнітний конструктор і скільки він коштує?
Магнітний конструктор - це іграшка, яка з'явилася на ринку дитячих товарів відносно недавно. Але за досить короткий час такий вид розваги став улюбленим у багатьох хлопчиків і дівчаток. Якщо ж і ви вирішили порадувати свого малюка таким подарунком, тоді рекомендуємо прочитати нашу статтю, де ми розповімо, як вибрати магнітний конструктор і скільки він коштує.
детальніше
З якого віку можна купувати толокар і до скількох років він потрібен
Починаючі з 9-12 місяців діти стають більш активними. Їм не цікаво сидіти довго на одному місці, граючись. Саме в цей період батьки починають купуваті забави для активного проведення часу дітей. Чудовою іграшкою для активних ігор и прогулянок є машинка-каталка або так званий толокар.
детальніше
Що таке веломобіль і скільки він коштує
У нинішній час діти досить рано стають самостійними – це проявляється навіть в іграшках. Як тільки малюк виростає з віку катання в колясці, як відразу пересідає у власний транспортний засіб - спочатку це толокари, а потім їх починають залучати всілякі машинки, велосипеди. Враховуючи те, що дитячий транспорт повинен бути максимально безпечним, комфортним, легко керованим, а також відповідати рівню розвитку дитини, виробники розробили і випустили унікальний транспортний засіб для дітей, який зовні схожий з машинкою, а всередині звичайний велосипед, що отримав назву веломобіль.
детальніше
Автокрісло бустер. Що це?
Забезпечення безпеки дитини під час поїздки в машині – одна з важливих завдань батьків, здійснити яку можна за допомогою спеціального аксесуара – автокрісла, представленого на ринку широким модельним різноманіттям. Однією з популярних і затребуваних категорій автокрісел є група 2/3, розроблена для дітей від 3-х до 12 років, розрахована на вагову категорію від 15 до 36 кг, проте фахівці рекомендують купувати вироби даної групи для юних пасажирів від 5 років і старше.
детальніше
Дитяче ліжечко для новонародженого. Як правильно вибрати і коли купувати
Поява малюка в сім'ї – подія радісна і хвилююча, яка супроводжується безліччю змін, тому готуватися до нього слід з особливою ретельністю. Приємними, і одночасно непростими є клопоти, пов'язані з покупкою необхідних речей, аксесуарів, іграшок, а також облаштуванням дитячого спального місця.
детальніше
Як вибрати дитяче автокрісло для новонароджених?
Як тільки в сім'ї з'являється малюк, батьки починають купувати для нього корисні і необхідні аксесуари, одяг, розвиваючі іграшки, предмети меблів, щоб створити максимально комфортні умови для зростання і розвитку. У перелік корисних аксесуарів входить автокрісло, представлене п'ятьма основними категоріями. Для самих маленьких пасажирів розроблено і випускається дві групи автокрісел-0 і 0+, розраховані на вагові категорії до 10 або до 13 кг.
детальніше
Розміри ліжок для підлітків. Яка стандартна ширина і довжина
У дитячій кімнаті підліток проводить багато часу, тому вона повинна бути максимально комфортною і затишною. Кожен предмет інтер'єру дитячої несе своє функціональне навантаження. Особливе місце в кімнаті займає ліжко, яка повинна бути зручною і безпечною, оскільки саме в підлітковому віці відбувається активне зростання дитини, формування і розвиток його скелета, м'язової тканини.
детальніше
Коляска трансформер. Що це?
Вибирати дитячу коляску батьки починають незадовго до появи малюка на світ або незабаром після його народження, оскільки вона входить в список найнеобхідніших аксесуарів для новонародженого. Зіткнувшись з великим вибором моделей, недосвідчені батьки губляться, не розуміючи яка коляска краще, комфортніше, надійніше.
детальніше
Як правильно вибрати дитяче ліжечко
Коли в родині очікується поповнення, то з'являється безліч турбот і справ, що вимагають завершення до народження дитини. У перелік обов'язкових справ входить облаштування дитячої, а також покупка необхідних речей і аксесуарів – підгузники, предмети одягу, коляска, іграшки і звичайно ж ліжечко, де малюк в перші місяці життя проводить досить багато часу.
детальніше
Розвиваючі іграшки для дітей-час вчитися і розвиватися
Вступ до лав першокласників або в групу садка – це важливий період в житті дитини, етап, з якого починається дорослішання, який вимагає виконання певних правил. Як допомогти дитині пристосуватися до нового етапу життя? Це можна зробити за допомогою розвиваючих іграшок, які будуть розвивати саме ті якості та вміння, які стануть в нагоді дитині під час навчання.
детальніше